TUTORIAALITOHJEISTA. Hei. Kokemukseni käsitöihin on lähes oman elämäni mittainen, muttei minkään käsityöalan koulun hyväksymä. Näinpä ollen kaikki ohjeeni ovat harrastelijan tekemiä. Niissä saattaa siis olla epätarkkuuksia ja pieniä virheitäkin. Ohjeet ovat kuitenkin kirjoitettu juuri siten, kuin olen itse työn tehnyt. Mikäli huomaat ohjeessa virheen tai sinulla on siitä kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä!


LINKITYKSESTÄ. Inspiraation ja innostuksen jakaminen on mitä parhainta puuhaa. Senpä vuoksi kaikki tämän blogin ohjeet sekä eilen tein -merkityt kuvat ovat vapaasti käytettävissä ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Linkitäthän kuitenkin aina takaisin tänne blogiin, kiitos! Muiden versioita on myös aina hauska nähdä, joten jos haluat, niin kommentoi/mailaa/linkkaa minulle versiosi.

*****

1. puuhelmiavainnauha 2. kinderyllätys  3. kännykkänauha  4. huiskutusnauha  5. hiuskoriste  6. hopeankiillotus  7. betonilehti/-kulho  8. betonikirjaimet  9. origamiheijastin 10. dymomagneetti ja helminauhamagneetti1. fetapinaattipiirakka

PÄIVITETTY 30.11.12

7 kommenttia:

 1. Tein ohjeellasi virkattuja tähtiä ja laitoin linkin faceen kun kyseltiin ohjetta tähtösiin.sivusi ovat tosi kivat.Hyvää uutta vuotta sinulle=).

  VastaaPoista
 2. Terppa!
  Pakko kommentoida että tosi vaikeasti näkyy tuo vaalea fontti, esim. kirjaston vanhat koneet, yms. Voisitko vaihtaa sen johonkin tummempaan niin näkyvyys olis taattu kaikenlaisilla näytöillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei! Kiitos palautteesta, myönnän, oon huomannut tuon itekkin rämällä työkoneellani, mutta vitsi kun mä oon niin tykästyny tohon väriin :D No, ehkä mä yritän kehitellä jotain kun oishan se toki kiva ja suotavaa, että teksteistä saa selvää...:)

   Poista
 3. Onpa hieno kooste tekemistäsi töistä. Kateellisena ihan katselen miten selkeä sivu ja mahtavat kuvat. Kiitos monesta vinkistä & ohjeesta. Olen itse omani blogini kanssa vielä ihan alussa, mutta pikkuhiljaa kun aikaa on niin saattelen sitä valmiimmaksi. Kiitos kivoista ideoista! Hyvää kevättä sinulle ja ennen kaikkea tekemisen iloa!

  VastaaPoista
 4. hi I love your cat igloo. Can you provide English instructions? Pleeeeez

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes I can, you can find the translation from original post, here http://www.eilentein.com/2012/05/pesa.html :)

   Poista