2012/08/22

what, korviksia? [osa 2]


Ja tässäpä seuraava pari kolmikkokorviksista. Tästä versiosta tein montakin kokeilua, leikkailin erimoisia muotoja, ja rullailin/ryttysin niitä. Nämä osuivat lähimmäs sitä (ehkä vähän hataraa) ajatusta mikä mulla oli lähtötilanteessa. Ja sovitaan muuten, että korvisten kokoero on optinen illuusio ;)


[pikaohje]

Leikkaa suurinpiirtein ympyrän muotoinen, ehkä hieman soikeahko pala nahkaa. Mulla ympyrän halkaisija oli noin 3,5cm. Rullaa halutulla tavalla. Kärki kannattaa yrittää saada mahdollisimman ohueksi, että se mahtuu hyvin tuohon nyörilukkoon/nauhanpää -kiinnikkeeseen. Sipaise vähän (nahka)liimaa kiinnittämään rullausta. Työnnä kärki nauhanpää -kiinnikkeeseen ja taivuta siivekkeet tiukasti kiinni. Avaa tarvittaessa hieman lenkkiä korvakorun päästä ja yhdistä osat. 


Yritin tänään muuten käydä intoa puhkuen ostamassa itselleni uuden macbookin. Mutta ei se kuulkaa ookkaan niin helppoa pienelle blogaajalle päättää, että mikä versio vastaisi parhaiten omia tarpeita. 13 tuumaista Macbook Airia tavoittelin, mutta sitten Applen sedät ja nuo lähipiirin miehet pisti mun pään pyörälle kaikilla muistin ja kovalevyn kokoon liittyvillä asioilla. Kauheen vaikeeta. Oikein vimpan päälle first world problems -tasoinen haaste! Mutta kyllä mä tästä vielä selviän!

-hanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti