2012/08/30

what, korviksia? [osa 3]


Hei! 400 lukijan raja ylittyi ihan yhtäkkiä, ja kokonaiskävijämäärissä napsahtaa ihan än-yy-tee NYT rikki seuraava satatonnia. Ja sit vielä kohta tulee tosiaan eka vuosikin täyteen! Voi murut! Eipä noilla kävijä- ja lukijamäärillä pitäisi kait olla merkitystä, mutta kyllä mun täytyy sanoa että eilen tein olisi jääny puolitiehen, jos postauksia kävisi lukemassa vain äiti (tietty kiva että käyt, äiti). Ja isä (kyllä, sekin lukee nämä. Kaikki kommentit myös). Niin että kyllä se vaan pistää lämmittämään pienen blogaajan sydäntä, kun saa uuden lukijan tai vaikka kommentin vanhalta lukijalta.

Mutta että pysyttäisiin otsikon alla, niin tässä vielä korviskolmikon viimeisen korvisparin pikaohje.

 

[pikaohje]

Leikkaa nahasta haluamasi muoto, mä tavoittein jotain pisaran ja lehden väliltä. Mun korviksen pituus on kärjestä kärkeen noin 6cm pitkä. Tee nahkarei'ittäjällä reiät, mitä etäänpänä ne ovat toisistaan, sen voimakkaammin lehti painuu rullalle valmiina. Raota hieman isointa lenkkiä ja pujota se nahan rei'istä läpi, ja purista lenkki kiinni. Yhdistä vielä kaksi muutakin lenkkiä sekä korvakoru toisiinsa. Done.


-hanne

14 kommenttia:

 1. Sun blogi on niin ihana ja ideat ihan huippuja, joten kyllä täällä tulee vierailtua harva se päivä. Jatka samaan malliin vaan!

  PS. Makeita korviksia, vaikken itse mikään koru-tyttö olekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   ps. mäkin vasta totuttelen tähän korutyttöyteen :)

   Poista
 2. kivatkivat ja vielä kerran kivat!

  VastaaPoista
 3. Heipparallaa! Mun on pitänyt jo pitkän aikaa tulla välittämään konkreettisia kiitoksia: rookie-kaasona löysin keväämmällä kivan idean täältä diy-vieraskirjakorteista. Graafikkosulhanen otti ideasta vaarin ja muokkasi häihin omanlaisensa versiot paikkakortti/vieraskirjasta, olivat upeita! Ja tämähän on ihan ihkaensimmäinen blogi, mitä olen säännöllisesti jäänyt seurailemaan - olen kovasti tykästynyt ja ihastunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Huippua! Hieno kuulla että on ollut hyötyä, se on aina mukavinta palautetta! Ja kiva että oot jäänyt matkaan mukaan :) Suomi on pullollaan toinen toistaan kivempia blogeja, varo vaan, tää on aika aikaa vievää ja koukuttavaa puuhaa, jos kunnolla jää blogikoukuun ;)

   Poista
  2. Voi jumpe, tää sun varoitus tuli nyt kyllä niiiiin myöhässä :D Nenä on jo kasvanut kiinni näyttöön, varsinkin kivojen käsityöplokien kohdalla :)

   Poista
  3. Voi ei, I feel you bro! Koita jaksaa ;)

   Poista
 4. Vasta viikon verran blogiasi lukenut, nyt päätin liittyä myös lukijaksi! Mahtavia ideoita ja aiheita, jään mielelläni seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 5. Hei tosi paljon kiitoksia ohjeista ja selkeistä kuvista. Täytyy kokeilla kun noita nahkapaloja löytyy tuolta kaapista. Sula on kiva blogi!

  VastaaPoista