2013/12/31

MIELEEN JÄÄNEET 2013

Selailin tässä vielä kuluneen vuoden postauksia. Kaikkee sitä ehtii vuodessa, ja sitten taas toisaalta miljoona käsityötä on jäänyt tekemättä. En ensin ajatellut tehdä yhteenvetopostausta, mutta sitten vahingossa aloinkin listailemaan top kymppiä omista vuoden töistäni, joten yhtäkkiä mulla olikin tässä vähän yhteenvetoa.

Ja kun kerta listauksen makuun pääsin, niin listasinpa sitten vielä kymmenen teidän muiden blogeista mieleen jäänyttä juttua vuoden varrelta ja sitten vielä kymmen asiaa, jotka haluaisin tehdä vuoden 2014. En vanno, mutta aina mä saan haaveilla!

*****


Ensiksi siis TOP 10 omista mieleenjääneistä jutuista. Näitä oli aika helppo poimia. Mun lemppareita sekä tehdä että näin jälkeenpäin katsella, oli ainaskin alkuvuoden hamahelmityöt kuten Sonic the Hedgehog kupin aluset sekä hamahelmin koristeltu vihko, mulle vai sulle -äänestykseen joulutunut Nokihuivi (joka te, rakkaat lukijaystäväiseni, äänestitte Joken käyttöön :)


Mun ihka ensimmäinen itsekehräämä vyyhti, joka syntyi kevään värttinäkehräyskurssilla, kännykkäpussi jonka kyljessä komeilee Hanne 3v piirtämä omakuva, kesäisen betonipäivän yksi tuotos; betonikello, sekä kouluhommia varten tekemäni, vähän iskevämpi neulatyyny.




Eiran langat -lehteenkin (ja Ravelryn hot right now -listalla piipahtaneet!!) Ruista ranteeseen kämmenikkäät,  ahkerassa käytössä olleet kännykkälapaset sekä tietty mun Marimekkosukat.

*****

Blogeja tulee tietty luettua valtavasti, ja aina mä jaksan ihmetellä että miten teitä lukijoita riittää niin valtava määrä tänne meikäläisen pilttuuseenkin, kun netti pursuilee toinen toistaan hienompia blogeja! Tässäpä listattuna kymmenen juttua (EDIT. hups, tulikin yksitoista!), jotka näin äkkiseltään tuli mieleen, kun muistelin että mitä hienouksia muissa blogeissa on ollut vuoden 2013 aikana. Tätä listaa olisi luonnollisesti voinut jatkaa lopputtomasti, mutta tässä nyt muutama suosikki:


*****

Ja vielä kuulkaa jonkin asteisena listauksena 10 työtä/asiaa/puuhaa/ideaa joiden kimppuun haluan käydä vuonna 2014:

  • Värikartta kämmenikkäät, tai ainakin tuota värikarttaideaa täytyy hyödyntää, aivan mahtavaa!
  • My favorite things -huivin lupasin Jokelle jo syksyllä, jos nyt vaikka... 
  • Nahkarusetti - nopeaa, näppärää ja söpöä! Tää vois syntyä jo tammikuussa!
  • Kameran olkahihna voisi olla paljon nykyistä hienompi. Esim. tällainen.
  • Tänä vuonna teen kyllä miljoona kirjonta-asiaa! Aijon kokeilla ainakin vihkonkannen kirjontaa,
  • teen ainakin yhden hienon kirjotun taulun
  • ja kokeilen myös konekirjontaa, aijon tehdä jotain näin hienoa. Mulla on muuten keväällä koulussa kirjontakurssi, jeejeejee!!
  • Sitten teen vihdoin tietokoneelle suojapussin. Saatanpa ottaa mallia Kaisan tietokonepussista 
  • OK omin käsin -kirjan kuusikulmaiset pannunaluset pannunaluset on olleet jo pitkään DIY -listalla
  • Teen vihdoin jonkun Veera Välimäen huiveista. Vaikka Color Affectionin
Lisäksi yleisesti olen suunnitellut, että aion ommella paljon aiempaa enemmän. Suunnitelin jopa, että tekisin itselleni takin, mutta saa nähä...ens vuonna se selviää!!

*****

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE 
ja kiitos kuluneesta vuodesta, joka kommentista, klikkauksesta, tykkäyksestä, mailista, linkityksestä, ohjeiden kokeilusta ja sivuille eksymisestä. NÄHÄÄN TAAS <3

Ps.
Hei mä en oo muuten koskaan kysynyt teiltä postaustoiveita! Onko teillä sellaisia? Vaikka vain laveammin aihepiirin osalta tai sitten tarkemmin ihan yksittäisistä jutuistakin? Saa heittää, jos tulee mieleen!

-hanne

36 kommenttia:

  1. Hyvän summauksen vuodestasi olet tehnyt ja ihanaa, että päästiin sun listalle! :) Noi Värikartta-kämmekkäät oli kyllä semmoinen loppuvuoden löytö, joita pitää vielä tänäkin vuonna pyöritellä.

    Törmäämisiin!

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista, teidätkin olisi voinut nostaa useammankin jutun myötä :)
      Törmäillään :)

      Poista
  2. Postaustoive: Mikä työ on jäänyt kesken tai mennyt pieleen, miksi ja miten korjasit tilanteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos, hyvä ajatus! Nimittäin taitaapa noita muutama löytyä! Mä laitan tän korvan taakse! :)

      Poista
  3. Olipa ihana postaus !
    Hyvää Uutta Vuotta 2014 !

    VastaaPoista
  4. Ihanat työt! Jos sulla on kirjontakurssi keväällä voisitkin postata siitä. Pystyykö tavallisella koneella kirjomaan tai miten se tehdään käsin. Koristelemaan vaatteita esim. =) t. tuunaaja
    Hyvää Uutta Vuotta 2014

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos! Varmasti postaan, ja luulisin että silloin tulis tehtyä vapaa-ajallakin enemmän näitä kirjontahommia...Käsin oon jonkin verran kirjonut, mutta konekirjonnasta mulla ei oo oikein haisua, paitsi että käsittääkseni voi kirjoa ihan tavallisella koneellakin. Muistaakseni mun koneessa on mukana erikseen vapaakirjontajalka, tai joku semmonen....mutta palaan kyllä asiaan, jahka viisastun!

      Poista
  5. Hyvää uutta vuotta! Tämä oli todella mukava postaus. Minulla on mennyt monta noista linkittämistäsi postauksista sivu suun vuoden mittaan, joten tässähän oikein virkistyi. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos :) Oli hyödyllinen myös itselle. Mä en oikein harrasta uuden vuoden lupauksia, mutta tällaisia listoja voisin hyvinkin harrastaa :) Ps. sun kivakivajättebra paita plus kupinalunen olivat nro 12. Damn, ois pitänyt laajentaa tuota listaa :)

      Poista
  6. Voi että. Kyllä me kaikki ollaan tehty kauheasti kaikkea ihanaa. :D Tykkään blogissasi siitäkin, että täällä on juttuja laidasta laitaan. Jatkakaas, siis! :D Mua kiinnostaa aina myös projektien suunnittelu ja tenkkapoo-vaiheet; niistä oppii vaikka mitä. Ihanaa ja inspiroivaa uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ollaan! Ja kiitos, mää yritän, tee sä samoin!

      Poista
  7. Kiva kooste, kiitos kun pääsin mukaan listalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olit tauluinesi yksi ekoista mieleen tulleista :)

      Poista
  8. Ihania poimintoja omista ja vieraista ja hienoa, että oltiin manittuna mekin! Loistavaa uutta vuotta jatka samalla, superinspiroivalla tyylillä! <3

    -piia

    VastaaPoista
  9. Oi! Ihania juttuja olet tehnyt ja ihania asioita poiminut blogimaailmasta :) Ja olen kyllä otettu, että ompelemani piknikpeitto oli listassasi :) Kivoja myös nuo sun ensi vuoden projektisuunnitelmat! Ihanaa uutta vuotta! Jään innolla odottelemaan alkavan vuoden inspiroivia postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Peitto jäi kyllä erityisesti mieleen, kun pääsin vieläpä ottamaan siihen näppituntumaakin :) Mukavaa alkanutta vuotta sinnekin :)

      Poista
  10. Samoin siulle mahtavaa vuotta! :) Ihania juttuja oot kylä saanu aikaseks ja mie niin ihastukesta huokaillen aina näitä lueskelen ja katteln et miten joku vaan osaa tehä noin ihania :) Hauska idea myös tuo, että listasit blogilempparit! Kiva nähdä, mistä sie inspiroidut :)

    VastaaPoista
  11. HAppy new year....thanks for all the project and inspiration you shared with us. Hope to come to visit lot this new year.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, same to you! I'm always happy to see you here :)

      Poista
  12. Olipa kivat listaukset! Olisikin hauskaa miettiä, mitä kaikkea olisi toiveissa toteuttaa tänä vuonna. Moni hyvä idea jää kyllä toteuttamatta kaikessa tässä ideapaljoudessa. Minäkin olen sitä mieltä, että pidä tyylisi tällaisenaan. Se on takuuvarman inspiroivaa :) Onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa miettiä, se oli mukavaa! Vaikka totta, kaikkea ei ehdi...mutta kymmenen ehtii! :) Mä yritän pitää tätä yllä :) Ja kiitos, sitä samaa sulle!!

      Poista
  13. Ooh, mikä kunnia päästä listalle ja vielä monen projektin edestä! :) Jos mä tekisin tuollaisen listan niin siellä ehdottomasti keikkuisi tuo sinun nuppineulatyyny, on niin älyttömän hieno!

    Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toki toki sinä tälle listalle kuulut :) Olisin voinut luetella pelkästään ne kymmenen sun jutuista :D Hyvä me, jatketaan samalla tavalla eteenpäin :)

      Poista
  14. Kiitos tästä:) Kiva, että kirjanmerkit jäi mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Aivan harmittaa, että tulee nykyään niin superharvoin luettua kirjoja! Mutta ehkä kalenterin väliin?

      Poista
  15. Vähänkö hyvä idea listata mistä muittenkin töistä on tykännyt ja vielä ne mitä haluu tulevaisuudessa tehdä! Tästä sai heti paljon idiksiä ja päällimmäisenä jäi mieleen ne ihastuttavat kirjanmerkit! Ja voi ihana sinua kun olit listannut munkin pikkutekeleen listoille :) Mä niin aion tehä sun inspiroimana noi marisukat joku päivä tässä vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista :) Se olikin mukavaa puuhaa :) Sinun pikkutele oli erihieno!

      Poista
  16. Ihania juttuja! Ja kiva idea listata myös muiden tekeleitä... Ja hih, minäkin listalla. Kiitos!

    Taidanpas lähteä koluamaan noita nahkavarastoja. Tuollainen rusetti on saatava...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toki toki :) Ehkä kaunein kynnysmatto ikinä :)

      Poista
  17. Ihania juttuja :) Jos nyt jotain saa toivoa niin lisää virkkausjuttuja, kun mä en osaa enää kutoa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Laitetaan korvan taakse! Mulle taas tuo virkkaaminen on vähän haastavampaa, mutta senpä vuoksi pitäiski vähän useammin sitä harrastaa :)

      Poista