2012/04/02

voimatraktori ja kylvinkone


"Tos on tosi voimakas traktori, sillon kaks pakoputkee joista tulee kauheet dieselit. Ja sit tos on hytti ja vilkkuvalot ja etu- ja takavalot. Ja sitte on renkaat ja vetokoukku. Ja tää on kylvinkone jossa on jyviä ja ne jyvät tulee näistä piikeistä ja nää terävät renkaat menee maan alle" 

- kohta viisivuotias Miksu-serkku


Kuvan selkeyttämiseksi ja omien kirjontataitojen puutteellisuuden vuoksi jouduin käyttämään hieman taiteilijan vapauksia. Esimerkiksi sää muuttuikin auringonpaisteisesta sadekuurosta vain aurinkoiseksi, ja luonnon säästämiseksi "kauheet dieselit" väheni myös hieman.  Sain kuitenkin onneksi hyväksynnän muutoksiin alkuperäiseltä taiteilijalta. Pistoina käytin halkaistua ketjupistoa. 

-hanne

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana. Itsellä on edelleen ensimmäinen tekemäni ompelukuva kehyksissä esillä. Edelleen se on minulle todella tärkeä. Pitää laittaa tämä idea korvan taakse jos vaikka sitä jälkikasvua joskus tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Mä näin näitä ekan kerran Muita Ihania -blogissa, kerrassaan ihana idea! Onneksi suvusta löytyi edes yksi pienempi, että pääsi tätä kokeilemaan!

   Poista
 2. Täytyykin kummipojan kanssa käyttää tää idea. Blogistani löytyy muuten sulle tunnustus, käy poimimassa itsellesi!

  VastaaPoista
 3. Piia: kiitti :)
  Inno: kiitos kiitos kovasti huomioinnista!

  VastaaPoista