2012/04/06

ou jee!


Voi että! Eilen Tein voi bongata eilen ilmestyneen, huhtikuun Suuren Käsityölehden pysytään langalla -palstalta. Kiitos ja kumarrus huomioinnista! Palautteen saaminen, missä muodossa tahansa, on aina niin kovin mukavaa ja innostavaa pienestä blogaajasta. Yritän myös itse siinä jälleen ryhdistäytyä. Päivittäinhän sitä tulee vierailtua toisten blogeissa ja ihailtua kaikkia ihanuuksia, ja sitä taitoa ja työmäärää minkä ihmiset laittavat puuhiinsa ja blogiinsa...ja silti se kommentti jää liian usein laittamatta, ainakin multa. Yritän todella kunnostautua! 

Mutta kiitos siis Suurelle Käsityölehdelle ja heipä hei kaikille ko. jutun kautta blogiin tulleille! :) Klikkailkaa vaikka tuota sivupalkin tutoriaalit -linkkiä, niin näkee nopeesti vähän yhteenvetoa tästä blogista.

Nyt eilen tein käy pieneksi hetkeksi pääsiäisen viettoon, palailen sitten muutaman päivän päästä poikkeuksellisesti häätunnelmissa, kun käynnistelen 10 päivän hääpostausputken, josta jo aikaisemmin varoittelin.

Ihanaa pääsiäistä kaikille uusille ja vanhoille lukijoille sekä kanssa blogaajille!
Ja muistakaa näin pääsiäisenä kokeilla kinder -yllätystä ;) 


-hanne

13 kommenttia:

 1. Suuren Käsityölehden kautta minäkin tänne löysin. Ja tulen kyllä myöhemminkin!!! Kaikkea kivaa näyttää täältä löytyvän :) t: Mirva

  VastaaPoista
 2. Hyvää Pääsiäistä :)


  Täällä jo malttamattomana odotellaan hää-postauksia ja tyynyohjetta, josta vihjaisit aiemmin täällä blogissa

  Netta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan maanantaina käynnistän sen postausputken..tyynyt tulee sit joskus perästä :) Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 3. Onpa mukava, kun SK kirjoitti blogistasi. Täällä on niin hyviä juttuja ja ohjeita, että moni varmasti haluaisi löytää tämän blogin.

  VastaaPoista
 4. Lehdestä minäkin blogisi löysin. Täytyypä tutustua tarkemmin!

  VastaaPoista
 5. Kuinka ihanaa että olit maininnut myös meidät! Kiitos siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun kerta lemppareita kysyttiin :)

   Poista
  2. Tosiaan, kiitos vaan maininnasta miunki puolesta! Lemppariuus (järkevämpää sanaa ei tullu mieleen :D) on molemminpuolista!

   Poista
 6. Lehden avulla minäkin tänne löysin. Erityisesti tuo kuvaan pässyt torkkupeitto jäi mieleeni, kun itse suunnittelen samanmoista, jotenka päätin tulla katsomaan, mitä kaikkea täältä löytyykään. Ja niin paljon ihania juttujahan täällä on, että jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! Mulla on itseasiassa just kans toinen tuollainen peitto tekeillä, joskin kissoille, että hieman pienempi versio :)

   Poista