2012/04/14

meidän DIY häät [6/10: kukka-asetelmat]

Kukka-asetelmat


Miksi/mihin:
Mä en ollut halukas laittamaan ihan kauheasti rahaa häiden kukka-asetelmiin, vaikka toisaalta halusin paljon kukkia vähän sinne tänne. Ristiriitaista. Lisäksi me jouduttiin, valitettavasti, hommaamaan ruokatarjoilua varten teltta. Ei mikään kaunein ratkaisu, mutta pakon edessä...En keksinyt mitään muuta tapaa edes vähän kaunistaa sitä, kuin kukat. Törmäsin näihin tällaisiin kukka-astelmiin (taas) Green Wedding Shoes -sivustolla. Nättiä, simppeliä ja edullista. Ja vielä edullisemmin pääsee, kun kasvattaa kukkia mahdollisimman paljon itse ja hakee sitten vaan nipun erilaisia leikkokukkia kukkakaupasta lisäksi.

Materiaalit/määrä:
 • Paaaaljon pulloja. Kolua mummon kaapit, ulkovaraston ylähyllyt, kierrätyskeskukset, äidin mehupullovarastot,  laita mies juomaan paljon Froosh smoothieta, juo itse monta pientä punkkupulloa ja pyydä kaasoa toistamaan nämä.
 • Tukevaa narua, me käytettiin juuttinarua
 • kukkiakukkiakukkia

Miten:
Vinkkinä, että katosta roikkumaan ripustettavina pulloina ei kannata käyttää yli puolen litran pulloja. Pullon plus veden painosta tulee muuten helposti pienehkö turvallisuusriski. Roikkuvissa pulloissa olisi myös hyvä olla kunnon porrastus kaulassa ja naru kannattaa köyttää, solmia, köyttää, solmia ja köyttää, solmia moneen kertaan. Meidän roikkuvat pullot roikkuivat siis teltan katosta, ruokapöydän yläpuolella.Hei muuten vielä.
Eilen tein sai eilen SADANNEN google käyttäjäraati -lukijansa. Niin hienoa! Mä ajattelin joskus jouluna että jos joskus tulee 100 lukijaa täyteen, niin voisin pistää vaikka jonkun pienen arvonnan käyntiin. Mutta tämä kävi niin äkkiä! Kesken postausputken ja kaikkea. Mutta tämä satasen täyttyminen on kuitenkin lämmöllä noteerattu ja syvälle mieleen ja mietintään painettu. Kiva että olette liittyneet mukaan! Ja yhtälailla lämmin hei hei myös teille, jotka seuraatte näitä touhuja Bloglovinin, Blogilistan, Facebookin tai vaikkapa kirjanmerkkien kautta (niin mä seuraan blogit. Old school, I know). Hienoa että tulette. Jee te!

-hanne

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, joku muukin joka seuraa kirjanmerkeistä<3 Ja kyllä, olet mun merkeissä!

  (:Lapanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos siitä :)
   Kirjanmerkkejä on jotenkin niin näppärä hallinnoida. Siinä siis pysyn!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos, vaikkei nyt tosiaan olekkaan mun idea...mutta otan silti kehut vastaan :D

   Poista
 3. Toinen toistaan ihanempia hääprojekteja! Ja onnea 100 lukijasta, itsekin toin korteni kekoon ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania nää hääjutut vaikkei itsellä ihan vielä olekaan ajankohtaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Ainahan näitä voi hyödyntää vaikka jossain pikku kesäpippaloissa? :)

   Poista