2012/03/26

ilmoitusluontoista asiaa

kuva: Ne-Na, Likainen parketti

Me mentiin tosiaan viime heinäkuussa naimisiin. Häät oli mun vanhempien maatilalla, ladossa. Kotihäissä on se hieno ja huono puoli, että kukaan ei oo sanomassa ettei noin voi tehdä. Sulla on täysin vapaat kädet ja taivas (ladon katto) rajana. Voikin siis tehdä just niin paljon, kun itte haluaa/jaksaa/ehtii/on varaa/viittii. Työtä oli suunnattomasti, ja koko ajan löytyi morsian löysi uusia hauskoja juttuja mitä voisi tehdä ja kokeilla (tärkein inspislähde oli Green wedding shoes -blogi). Ja oikeasti, mä en ole koskaan ollut hääihminen! Mä jotenki nyt vaan innostuin...Mutta huomattiinpas taas, että meillä on valtava määrä mahtavia ystäviä ja sukulaisia, jotka yhtä innokkaasti otti vastaan hullun morsiammen ideoita. Lisäksi meillä kävi vielä säkä, ja me saatiin Likaisen parketin Ne-Na ikuistamaan meidän päivää! Enemmän kuvia löytyy Ne-Nan blogin postauksesta.

kuva: Ne-Na, Likainen parketti

Joitakin meidän hääjuttuja mä oon jo täällä esitellyt, servettirenkaatviirinauhan, karkkitötteröt, hääkutsut ja hääkutsujen kuoret. Muutamat lukijat ovat pyytäneet lisää näitä häähommia ja itteekin kutkuttais niitä täällä näyttää.

Näin ollen päätin, että pistän pystyn semmosen 10 päivän hääpostausputken, jossa esittelen joka päivä jonkun DIY-hääpuuhan tai toteutuksen. Pääosin siis sellaisia ihan pieniä juttuja ja ratkaisuja mitä meidän häissä oli. Hieman myöhemmin keväällä voin vielä (toivottavasti!) esitellä meidän (edelleen keskeneräiset) kiitoskortit sekä häiden ehkä suurimman yksittäisen puuhan; paikkamerkit (istumatyynyt joissa oli vieraiden nimet) sekä niiden tekoon käytetyn painomenetelmän. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin. 

Eli tiedoksi vain, että näillä näkymin rykäisen tämän hääpostausputken käyntiin heti pian huhtikuun alussa, pääsiäisen aikoihin.  

Sori kaikille joita ei häät kiinnosta, yrittäkää jaksaa :) 


Sitten vielä KIITOS Missä neuloimme kerran ja Jotain sinistä -blogeille One lovely blog -tunnustuksesta, Oravanpesä -blogille Kaunis blogi -tunnustuksesta ja ctrl/error -blogille jo kertaalle täällä käyneelle haasteelle, jossa tulee nimetä kivoja alle 200 lukijan blogia. Mä taas vähän luistelen vastuusta vastailen nyt vain One lovely blog awardin tehtävään, jossa tulee kertoa seitsemän random faktaa itsestään. Tässä tulee.

1. En pidä kävelemisestä. Pääsee liian hitaasti eteenpäin.
2. Aloitin vuoden vaihteessa brasilialaisen jujutsun. Se on mahtavinta ikinä!
3. Käytän varsin vähän rahaa vaatteisiin. Ehkä, koska en pidä vaatteiden ostamisesta tai shoppailusta yleensäkään. Paitsi lankojen shoppailusta ;)
4. En syö makaroniruokia. Yöks.
5. Eksyn hyvin helposti, mulla on onneton suuntavaisto. Sekoitan myös vasemman ja oikean aina kun ne on vaan mahdollista sekottaa.
6. Opin perjantaina kiinalaisessa syömään puikoilla. Jee!
7. Mä katon varsin paljon telkkaria, mutta oon sitä mieltä että "The time you enjoy wasting is not wasted time. Näin ollen mun telkkarin katselut on ihan ok! 

-hanne

24 kommenttia:

  1. Hyviä faktoja. Seiska on ihana, aion käyttää tätä tästä eteenpäin kaikissa yhteyksissä! :)

    VastaaPoista
  2. Jesh! Hää-tutoriaaleja! Ihanaa, kiitos että jaksat/viitsit tehdä näitä :)

    VastaaPoista
  3. Huippua! :)
    Iso kiitos jo etukäteen! Malttamattomana odottelen :)

    VastaaPoista
  4. Oi, aivan ihania kuvia oli linkin takana teidän häistä! Mieletön miljöö. Innolla odottelen lisää aiheeseen liittyvää, vaikkakin omat häät on jo viime kesänä tanssittu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, meillä oli hyvän silmän omaava kuvaaja :) Kyllä mäkin jotenkin kummasti yhä ajoittain eksyn naimisiin.infoon tai hääblogeihin, vaikka häät on jo kunnialla ohi..:)

      Poista
    2. Harmi, etten näe teidän juttuja tuolta naimisiin.infosta, kun ei tule siellä muuten kirjoiteltua..

      Poista
    3. niin joo, sinne kait pitää rekisteröityä että näkee päiväkirjaosiot..

      Poista
    4. Joo pitää rekisteröityä ja saada morsian-status, sitten vasta on mahdollista nähdä päiväkirjoja..

      Poista
  5. klikkaa itsesi mun blogiin! siellä odottaa haaste. :)

    VastaaPoista
  6. Hei ihana blogi ja mitkä upeat häät!!! =)
    Odotan innolla jatkoa ja yritän opetella näitä blogimaailman juttuja ja klikata itseni lukijaksi kunhan opin tekemään sen.
    Siis olet itse tehnyt nuo tyynyt?? WAU!!!
    Jään innolla odottamaan miten??
    Mukavaa kevättä ja tällaisia juttuja on kyllä mahtavaa lukea, kiitos jo etukäteen. En malta odottaa tyynyohjetta.

    Mistä nuo juhlatilan katossa roikkuvat pallot ovat muuten hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos kovasti!
      Joo, semmoset 140 tyynyä väänsin...hullun hommaa! Yritän saada senkin ohjeen tosiaan tänne vielä, mutta vähän keväämmällä sitte.

      Juhlatilassa roikkuvat paperipallot ostin naimisiin.infosta yhdeltä toiselta morsiammelta. Se taas oli tilannut ne jostain jenkeistä, valitettavasti en tiedä tarkemmin mistä.
      Tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  7. Löysin ihanaan blogiisi Likainen parketti blogista ja nopean silmäilyn jälkeen on suorastaan huvittavaa miten samanlaiset hääjutut meillä on ollut! Itsekään en ole ikinä ollut hääihminen, mutta koristeluista ja jutuista oon aina innostunut. Meillä oli häät viime elokuussa (tosin ei ladossa) ja koristeluina oli vanha ikkuna, puinen viittakylttijuttu, karkkibuffet, viirit ja lasipurkkilyhtyjä jne... =) Tosin niitä taitaa nyt olla melko useissakin häissä, mutta tämä sun postausputki niistä on tosi hauska idea ja voisinkin toteuttaa samanlaisen (joskus kun jaksan) =) Jään innolla seuraamaan blogiasi! Keväisiä terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helou :)
      Juu, kyllä mulle ainakin tosi tärkeä lähde oli just esim. green wedding shoes sivusto, jossa pyörii ihan nämä samat hommelit, jokainen vaan omalla mausteellaan mausettuna. Näin ne sitten rantautuu suomeenkin! Niinhän se on että kaikki asiat on jo ainakin kertaalleen keksitty, ja yleensä kahdesti :D Mä kävinkin heti vilaisees kuvia teidän häistä. Superkaunista, enpä muuta odottanutkaan (oon joitakin kertoja vieraillut sun blogissa jo aikaisemminkin ;)

      Ja hei, ehdottomasti postausputkea pystyyn! (vaikkei mulla tässä just nyt olekkaan näköpiirissä häitä järjestettävänä... :D )

      Poista
  8. Wau wau wau ja wau! En voi muuta sanoa,kuin että olen kateellinen;). Juuri tuollaisen hääpäikan minäkin haluaisin, ja juuri tuollaisen koristelun. Ihan mielettömän hieno!! Mistä saitte kaikki huonekalut juhlia varten? Erityisesti tuollainen määrä ( Artekin?) jakkaroita kiinnostaisi? Teidän vanhempien pitäisi ehdottomasti vuokrata tuota tilaa eteenpäin, ja ehkä vielä noilla koristeillakin. Ei tarvitsisi enää nähdä vaivaa koristelun kanssa.. Minä ainakin vuokraisin, HETI! ;)
    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kovasti!! :) Huonekalut löytyi osin omasta takaa, osin mummolan varastosta ja osin kirpputoreilta. Juhlatilan jakkarat on kuitenkin vuokrattu ihan läjänä, täältä Nurmosta yhdeltä urheiluseuralta. Se oli kyllä löytö, vuokra ei ollut paljon mitään ja nuo taisivat tosiaan olla ihan Artekin jakkaroita.

      Kyllähän me vitsailtiin vähän sillä että laitetaan tila nyt vaan vuokralle, mutta valitettavasti tuo lato on siis ihan työkäytössä, joten jo parin päivän päästä häistä kaikki oli purettu ja lato oli taas täynnä työkoneita :( Mutta tuo BarKuivaaja, eli pienempi rakennus jossa oli esim. baarin puoli ja karkkibuffetti, on edelleen entisellään. Siellä me käydään toisinaan Kuivaaja -kahvilla :)

      Poista
    2. No voi harmi. Olen yrittänyt etsiä jotain vuokrattavaa latoa, mutta sen löytäminen on ollut erittäin haasteellista ( sen pitäisi löytyä etelä-Suomesta).
      Ainakin sain paljon hyviä ideoita teidän häistänne.
      Kiva, että pääsette vielä myöhemminkin fiilistelemään häitä ja juomaan kahvia :)

      Poista
    3. Turussahan on Vanhalinnan kartanon mailla Puimala-niminen rakennus (lato), jota vuokrataan juhlakäyttöön. Kannattaa tsekata, jos Turku on ok sijainti.. :)

      Poista