2012/03/12

ailahteleva varpunen ja vakaa maamyyrä


Ystäväiseni kertoi kuulleensa tulkinnan hänestä ja poikaystävästään; Ailahteleva varpunen ja vakaa maamyyrä. Oli ainakin mun mielestä sopiva, ihana tulkinta! Lauantaina juhlittiin varpusen ja maamyyrän ensimmäisen yhteisen kodin tupaantuliaisia, tuparilahjaksi syntyi nämä kirjotut/aplikoidut taulut. Tarkoitus oli tehdä näistä tänne tutoriaali, mutta tekniikkoina kirjonta ja aplikointi ovat mulle niin uusia tuttavuuksia, että ehkä harjoittelen vielä vähän lisää...Ohjeita löytyy kuitenkin vaikkapa täältä Tiinan vanhemmasta Tilli Mössönpoika ja muita ihania -blogista.


 -hanne

13 kommenttia:

 1. Voi ei, miten suloinen myyrä! Ja lintukin on hieno!

  VastaaPoista
 2. Kiitti kiitti :) Sekä myyrä että varpunen ovat ihmisinäkin oikein suloisia :)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania!

  (Ps. Teen täällä teinitypykälleni niitä makkarasukkia, mutta kun lankana on rasittavasti rullalanganpaksuinen Fabel, niin piti pistää ohjeet mutu-tuntumalla ja ahkeralla sovituksella uusiksi. Mutta kuullemma hyvät tulee..lempparibändin lempparipojan lemppari teepaidan väreillä, huoh.)

  Iiris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   (ps. voi ei, toivottavasti oikeat silmukkamäärät löytyy! Tajusinpas juuri että mulla taitaa puuttua tuolta maininta millä langalla noi mun ruttusukat on ees tehty! Mut seiskaveikalla, että varmaan voi tosiaan vähän toi fabel siitä heittää...Onnea matkaan! Ja mun mielestä erittäin hyvät perustelut sukan värivalinoille, mä olisin ainakin teinarina ollut innoisani jos olisin keksinyt tuollaisen :D)

   Poista
 4. Upeat. Harmi etten taida ehtiä tehdä mitään tämän tyyppistä avomiehelle lahjaksi kun muutaman päivän päästä juhlitaan vuoden kestänyttä yhdessäoloa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noiden varsinainen tekeminen oli yllättävän nopeaa, mut se mihin menikin sitte aikaa, oli suunnittelu...mä en osaa oikein piirtää, niin piti vähä googletella ja luonnostella moneen kertaan...sit valita kankaita, jajaja...Mut hei, ihanaista vuosipäivää teille! :)

   Poista
 5. Hihii, ne on niin söpöt, kiitos vielä!! :)
  Ne pääsee jonnekin makkariin, ehkä sängyn yläpuolelle, jos vaikka unohtaa millä puolella nukkuu ;)

  -Reepuska

  VastaaPoista