2012/04/17

meidän DIY häät [9/10: opastekyltit]


DIY opastekyltit


Miksi/mihin:
Matka kirkolta hääpaikalle on vain noin 1km ja vieraista ehkäpä 85% oli käynyt meillä aikaisemmin vähintään kerran. Monet paljon useamminkin. Eli tavallaan opasteita ei olisi ehkä tarvinnut lainkaan...Mutta kun morsian halusi :) 
Matkan lyhkäisyyden ja tutuuden vuoksi me ei koettu kuitenkaan tarpeelliseksi kirjoitella kyltteihin H <3 J juttuja. Kolmesta kyltistä ensimmäisessä luki "tännepäin", seuraavassa "tuonne" ja viimeisessä "täällä". Ja tuon viimeisen "täällä" kyltin päällä luki siis myös "häät", jos jollekin oli asia oli jäänyt vielä epäselväksi. Juhlapaikan pihalla seisoi sitten isompi tienviitta vähän suuntaa antamaan. Ja kyllä, meillä oli myös puskapissipaikka. Se oli hieno, isä rakensi sinne oikein kulkureitit, aidat ja kaikki.

Materiaalit/määrä:
  • Vanhaa lautaa
  • Maalia

Miten:
Nämä syntyi melko helposti, kun sattui rakentamaan häitä keskellä lakeuden latomaisemia ja entisellä lypsykarjatilalla. Me käytiinkin repäisemässä parit lahot laudat irti purkua odottavan ladon seinästä. Isä kaivoi vielä esiin vanhan heinäseipään (tuo ison kyltinrykelmän paaluksi) sekä kolme vanhan aitapaalua opastekylttejä varten.

Kyltit olivat itsessään jo ihan sievät, mutta me koristeltiin paria niistä vielä kukkalasipullolla. Myös kynttilälyhdyt olisivat varmasti toimineet jos olisi ollut hämärämpää. Kaaso maalasin kyltteihin tekstit, maalina käytettiin jotain vaan varastosta löytynyttä, valkoista huonekalumaalia.


-hanne

21 kommenttia:

  1. Ovat niin ihania nämä kaikki teidän hääjutut, että tekis mieli järjestää rennot kesäjuhlat. Vielä kun keksisi aiheen :). Nämä vinkit kyllä sopivat vaikka mihin juhlaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä rennot kesäjuhlat kuullostaa oikein hyvältä ja perustellulta aiheelta :)

      Poista
  2. Moikka, ekaa kertaa täällä vierailemassa ja voi miten ihana blogi!

    VastaaPoista
  3. ^Samaa tulin minäkin sanomaan. Aivan ihana blogi. Teillä on selvästikin hyvä tyylitaju ja paljon loistavia ideoita. Jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti! Meillä se on tuo Jokke joka sen tyylitajun omaan. Mä aina suunnittelen kaikkee härpäkettä ja tarkastutan sitten idean Jokella, että olisko se sen mielestä hyvä :D

      Poista
  4. Tämä hääpaketti on niiiin mahtava. Täällä yksi diy-morsian kieli pitkällä lueskelee ja miettii mitä kaikkea sitä itse ryhtyisi toteuttamaan. Teidän häissä on oltu tosi luovia ja niin hyvin kaikki somisteet on sopineet tuohon maalaistunnelmaan! :)

    VastaaPoista
  5. Ainiin ja nyt kun vihdoin vaivauduin niin loin itselleni blogger-tilin ja napsautin itseni lukijaksesi! Pitkään jaksoin taistella bloggeria vastaan mut nyt se minut söi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Kannattaa (jos haluaa itsensä kunnolla liriin...) suunnistaa itsensä vielä tuonne Green Wedding Shoes sivustolle, sieltä löytyy vielä vaikka kuinka ja vaikka mitä....

      Tervetuloa lukijaksi, sinä bloggerille hävinnyt :D

      Poista
    2. Green wedding shoes on onneksi pyörinyt kirjanmerkeissä parisen vuotta, niitten seurana vielä 100 layer cake ja Style me pretty ja mitä näitä kaikkia on :D Lähtee kohta ihan mopo käsistä näitten häiden kanssa! Kun vain osaisi niistä kaikista ideoista valita ne toteutuksen arvoiset..

      Poista
    3. Ah, no niinpä tietenkin! :) Voimia mopon hallintaan ;)

      Poista
  6. Voi ihanuus mitkä ideat ja häät. Olen aivan rakastanut, mykistynyt.
    Oikeaa mielikuvituksen pirskahtelua.
    Ja kaunis pari.

    VastaaPoista
  7. Minäkin ensiimäistä kertaa täällä blogissa vierailen, ja täytyy sanoa että EI OLE TOTTA, TÄMÄ ON MAAILMAN TÄYDELLISIN BLOGI, WAUU!! Missä olette olleet koko elämäni ajan? Ihanaa, ihanaa!! Nyt rupean nautiskellen tutkiskelemaan koko blogin historiaa, aaaahh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui tulee kauheet paineet tällaisesta hehkutuksesta! Me ollaan oltu blogina vasta niin pienen aikaa, että ihan hyvässä vaiheessa elämääsi löysit meidät ;) Tervetuloa, toivottavasti viihdyt!

      Poista
  8. sun häät täytyy olla kauneimmat mitä oon ikinä kuvien kautta nähny :) ootte kyllä tosi lahjakkaita ko ootte saanu kaiken ton tehtyä! mäkin tahon naimisiin, et pääsis askartelemaan kaikkee kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Mä oon näppärästi kerännyt ympärilleni paljon taitavia ihmisiä, niin on helpompi pyöräyttää yhdet häät...suosittelen kaikille lämmöllä, sekä häitä että taitavia ihmisiä! :D

      Poista
  9. Ne-nan neuvomana tännehän oli tultava. Ideoita on todella hieno lukea tarkemmin ja nähdä, miten ootte kaikkea kivaa toteuttanut. Kiitoksia hienosta blogista!

    VastaaPoista
  10. Eihän tää ole todellista! Eksyin tänne VASTA NYT Ne-Nan kautta vai mikä taivas täältä löytyikään! Kirjoitan siis itse tällä hetkellä hääblogia meidän häiden suunnittelusta, mennään naimisiin vuoden päästä toukokuussa. Oon suunnitellut meille mm. ihan prikulleen samantyyliset opastekyltit, jotka sulho sitten ens kesänä mökillä toteuttaa. Tuo tervehdyskorttijuttu oli kans ihana, ja sen pidemmälle en ole vielä päässyt. Uskon, että tuun löytämään täältä vaikka mitä kaikkea ihanaa! Ajatuksenamme on toteuttaa aika pitkälle itse tässä pikkuhiljaa ajan kanssa kaikennäköistä häihimme. Tyyliltään pirskeet tulee olemaan maalaisromanttis/vintagehenkiset. Raitapillejä, pitsiä, koivua, pastelleja sävyjä, sinkkiämpäreitä puolihuolimattomine kukka-asetelmineen jne. :)

    Muhun on iskenyt muutekin hirmuiden DIY-himotus tässä muuton korvilla, kun pitää hankkia kaikkea uutta kun neliöt lasvoi suuremmiksi. Viikonlopuksi on mm. tiedossa pinnatuolien uudistusprojekti mökillä. :)

    Muutenkin juttusi ja kirjoitustyylisi miellyttävät - taisit siis saada juuri uuden ihailijan! Laitan susta (teistä) kyllä linkkivinkin omaankin blogiin.

    Ihanaa kesänodotusta ja kiitos insipiraatiotulvasta! :)

    - Pipanuk

    palomiehenmorsian.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Hei!
    Ja huh,kiitos hehkutuksesta :) niin ja linkityksestä, vitsi tässä ihan punastuu :) Mä itseasiassa käväisin jo eilen pyörähtääs sun blogsussa kun olit liittynyt lukijaksi, ihanan kuuloisia suunnitelmia teillä! ;)

    Munkin DIY innostunus varmaan miljoonakertaistui häiden myötä, vaikka aika paljon puuhailin jo aikaisemminkin...Häihin tuli tehtyä juttuja vaan vielä vähän enemmän ja oli hauska huomata että aika paljon sitä voi kaikkee tehäkki ku on aikaa ja intoa :) Teillä on vielä (ihanan) paljon aikaa, ehditte vaikka mitä jos intoa piisaa. Varo vaan, näissä jutuissa lähtee helposti mopo käsistä! :D

    Ihanaista kesää sullekin ja intoa hääjärkkäilyyn! Mä seurailen teidän juttuja sitten täältä sivusta :)

    -hanne

    VastaaPoista