2013/01/02

huomenna teen? [ARVONTA]

Hei hyväskää tätä vuotta kaikille! Toivottavasti kaikilla on silmät ja sormet tallella rakettien jäljiltä? Meidän kahdeksan snapcracklepop ja pumpampöm -halparakettia paukahti taivaalle yhtä näyttävästi kuin jos sinne olisi viskannut sadetikun ja viheltänyt perään, mutta eikös se ajatus ole tärkein? Ja räjäytyis sujui muutoin mallikkaasti, kiitos sytytystaituri -Joken. Tunnelmaa loi kolmevuotiaan kiivas "HYVÄJOKKEHYVÄJOKKE!" kannustus ja hieman myöhemmin naapureiden _vähän_ näytävämpi ilotulitus. Kiitos siitä. Ja ruoka oli hyvää. Namsk. Ja sehän oli kaikilla tiedossa, että jos vetää kaiken ruoan ennen vuoden vaihdetta, niin ne kaikki kalorit jää sinne edellisen vuoden saldon puolelle, niin ei tarvi sitten niistäkään huolehtia. Onneks, tuli nimittäin vedettyä taas herkku jos toinenkin.Mutta hei, lupailin jo aikaisemmin arvontaa! Laitetaas semmonen pystyyn ihan vaan uuden vuoden kunniaksi! Mun mielestä on kiva arpoa aina jotain semmoista mistä on itse erittäin innoissaan, ja kun itse tuossa just hehkuin noista pöllökorviksista, niin päätinpäs kysäisin Succaplokkia yhteistyöhön tähän arvontaan. Succaplokki on siis yhden miehen (!) kotimainen yritys, joka tekee meille kässääjille tuikitarpeellisia käsityötarvikkeita pilke silmäkulmassa, muistuttaen että KNITTING IS NOT A CRIME siskot hyvät! Valikoimaa voi selailla Etsyssä tai täällä suomenmaata tallaaville helpommin Punomossa. Succaplokkitehtaan kuulumisia voipi seurailla facebookissaAleksille kerran HEI!
Palkintoja olisi nyt tarjolla kaksin kappalein, koska kaksi onnekasta on aina tuplasti iloisempaa kuin yksi onnekas. Onnekkaista toiselle lähtee OLGA maatuska kaulakoru ja toiselle mustat MINI-PAAVO pöllökorvikset. Molemmat korut toimivat luonnollisesti (!?) myös puikkomittoina. Kuinkas muutenkaan. 

Viime arvonnassa kysyin teiltä että mitä te eilen teitte. Kysytääs nyt sitten tässä uuden uutukaisen vuoden alussa, että mitä te teette huomenna. Mä en oikein usko noihin uuden vuoden lupauksiin, joten otetaankin siksi nyt vähän tämmönen kapeempi aikaväli :) ELI.


Arvontaan voi osallistua kuka vain ja kaikki saavat yhden arvan.  
Lukijaksi liittymisestä ja arvonnan eteenpäin linkittämisestä saa multa virtuaalisen pusun. Muiskista!

Arvontaan osallistutaan jatkamalla lausetta: "Huomenna teen...." 

postauksen loppuun kommenttilaatikkoon. 
Arvonta alkaa NYT ja päättyy 13.1.13 puolelta öin.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Kiitos kaikille osallistujille, teitä on hurja määrä!
Onnekkaat julkaistaan maanantain 14.1. aikana.

Anonyymit muistaa tietty keksiä itelleen nimimerkin, ja jos sähköpostiosoite ei löydy näpsäkästi vaikka blogger -profiilista, niin myös sähköpostiosoitteen jättäminen on suositeltavaa. 

*****

Mä voin aloittaa, vaikken nyt varsinaisesti voi osallistua arvontaan. Snif.
Huomenna teen itselleni palveluksen ja yritän korjata unirytmiäni heräämällä viimeistään klo 10.00. On nimittäin päässyt rytmi vähän tässä lomalla lipsumaan. Huomenna teen myös valmiiksi Joken kaulurin. Siitä tulee outo, mutta toivottavasti myös melko hieno. 


Onnea kaikille arvontaan!

-hanne

317 kommenttia:

  1. Ihanat palkinnot! Huomenna teen töitä pitkän joululoman jälkeen. Unirytmi on mullakin ihan sekaisin, joten herääminen voi tuottaa huomenna tuskaa.

    VastaaPoista
  2. Huomenna teen itselleni sukkia, perheelleni ruokaa ja siivoan mummoni iloksi. eli aikas hyvä päivä tulossa. tietenkin mukana arvonnassa..joo ja tuo maatuska on kyllä NIIIN hieno. sellanen pakko saada, joten toivotaan että onni potkii..toisaalta tänne mehtään sopis myös nuo pöllöt.

    VastaaPoista
  3. Huomenna teen itselleni mukavan kotipäivän lasten kanssa. Ja toivottavasti ehdin myös tehdä jotain kässäprojekteja edes hieman... =)

    VastaaPoista
  4. Oi voi mikä ihana arvonta, mutta tämähän piti aloittaa näin. Huomenna teen töitä yksi asia kerrallaan enkä hötkyile monen asian kimpussa.

    VastaaPoista
  5. Huomenna teen pottumuusia ja jauhelihasoosia. Ja koitan saada sukat kantapäästä taas eteenpäin ( ellen jo tänään insiproidu ). Ja toivon, että huomenna tai huomisen huomenna tai sen huomenna tai... saisin kuulla, että olen voittanut, koska puikoja on muttei yhtäkään mittaa :D

    VastaaPoista
  6. Ihanat noi pöllökorvakorut!

    Huomenna teen (lupaan tehdä) enemmän töitä ja vastailla muutamiin kaveriposteihin.

    aadanpostilaatikko@gmail.com

    Pst. Inspiroivaa ja hyvää uutta vuotta 2013! :)

    VastaaPoista
  7. Nyt on kyllä semmoiset palkinnot, että voitontahto kasvaa ihan tosissaan!
    Huomenna teen töitä, jatkan tänään postissa saapuneen kirjan lukemista sekä neulon paria jo valmiille sormikkaalle. (:

    VastaaPoista
  8. Huomenna teen retken Clas Ohlsonille ostamaan dymon ja spraymaalia ja Näkövammaisten apuvälinemyymälään ostamaan pistekirjoitusdymon, josta on itsellenikin jotain iloa. Huomenna teen toivottavasti myös sellaisen hienon purkin, johon voin sitten koko vuoden säilöä paperilapuilla hyviä muistoja vuoden varrelta ja joka sitten ensi uutena vuotena seremoniallisesti korkataan.

    VastaaPoista
  9. Huomenna teen töitä. ekaa kertaa tänä vuonna. höh :(

    VastaaPoista
  10. Huomenna teen nakkikastiketta! En vielä tiedä teenkö sen seuraksi pottumuussia vaiko vaan keitettyjä perunoita.
    Aijon myös tehdä päivästäni mukavan.
    Ainiin, huomenna teen myös Wessan siivouksen.
    Jee!

    :)

    VastaaPoista
  11. Huomenna teen villasukkia taas vähän eteenpäin. Olen niin armottoman hidas kutoja, että perussukkienkin vääntämiseen menee päivä jos toinenkin. Ja jouluhulinat nyt muutenkin meni puikkojen heiluttelun edelle, että nyt on vaan kiva kun saa taas vaan olla ja tehdä mitä huvittaa.

    VastaaPoista
  12. Uijui miten ihana maatuska ^^

    Huomenna teen gradua, tarmokkaan päättäväisesti! Tänään pääsin hyvään alkuun pitkän laiskottelun jälkeen ja nyt en saa antaa periksi. Onneksi on välietappi tiedossa tammikuun lopussa, eli tiukkaa naputtelua on tiedossa. :)

    VastaaPoista
  13. Huomenna teen ensimmäisen opiskelupäivän, jännittää kovasti. Yhdellä arvalla mukana:)

    VastaaPoista
  14. Huomenna teen keltaista huivia, sopivaa junaneuletta, kun matkustan kohti kotia! Saatan myös jotain koulujuttuja tehdä. mutta se on iso ehkä, kun kuitenkin vielä viikonloppu on vapaata! :)
    reetta_greippi@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Huomenna teen kunnon treenin! :) ..jos vain terveys antaa myöden..

    Hyvää alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  16. Huomenna teen pikku siivoukset ja jotain oikein hyvää ruokaa. :)
    Hyvää aluillaan olevaa vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  17. Huomenna teen samaa kuin tänään, eli ihan vähän vaan laiskottelen! (Ja hoidan siinä sivussa kodin ja lapset, mutta sillain rennosti, mukavasti).

    VastaaPoista
  18. Huomenna teen valmiiksi yhdet lankalaatikko-tyhjemmäksi-sukat :)

    VastaaPoista
  19. Huomenna teen jotain hyvää. Vielä en tiedä mitä mutta jotain herkkua pitää loihtia. :)
    emmi.ahola_@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Huomenna teen virkistävän värisen ja innostavan opiskelun lukujärjestyksen! Tulostin amk:in 2kk omat lukujärjestykseni ja kun päivät on 8-20 niin tärkein paino on sanoilla virkistävä ja innostava...

    VastaaPoista
  21. Huomenna teen kaikkea muuttoon liittyvää pientä järjestelyä. Saatanpa tehdä myös Pilvenreunalla-villapaitaani, se on jo melkein valmis :) Ja mukavaa uutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  22. Huomenna teen loppuun tänään aloitetun joulu(njälki)siivouksen. Ennen kuin vieraat tulee. Ja ehdin toivottavasti neuloakin jossain välissä.

    VastaaPoista
  23. Huomenna teen vihdoinkin lumityöt! :)
    saija__95@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Huomenna menen junalla töihin ja toivon, ettei aamulla ole kovin liukasta - koska kiire tulee kumminkin.
    maj_98 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Huomenna teen aivan varmasti maailman täydellisintä porkkanakakkua! Ihan vaan sen kunniaksi että lupasin aloittaa terveellisemmän elämän tänä vuonna, haha :D

    VastaaPoista
  26. Huomenna teen ensin virka-ajan verran palkkatöitä ja sen jälkeen kilisytän puikkoja mummokerhon kokoontumisajoissa. Menin muuten ja ihastuin tuohon maatuskaan nyt ihan täysin. Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  27. Huomenna teen matkan Helsinkiin katsomaan Osmo Rauhalan näyttelyn Kiasmassa. (Kiva arvonta, kertakaikkiaan!)

    VastaaPoista
  28. Huomenna teen niin paljon kotihommia kuin mahdollista :D Tämä on varmaan joka päivä ajankohtaista, mutta se ainakin tulee pitämään paikkansa :)

    VastaaPoista
  29. Huomenna teen kaikkea mahdollista kuin riivattuna, koska mummo alias lapsenvahti karkaa taas kotio päin perjantaiaamuna. NIh. Hyvvee tätä vuotta siulleki!

    VastaaPoista
  30. Huomenna teen jotai hyödyllistä!

    VastaaPoista
  31. Huomenna teen piiitkän metsälenkin koirieni kanssa. Tarkempia suunnitelmia en aio viimeisille lomapäiville luoda! :)

    VastaaPoista
  32. Huomenna teen aamupalaksi pannukakkuja tällä ohjeella ja vietän vuosipäivää murun kanssa.

    VastaaPoista
  33. Huomenna teen neulottua tunikaani taas hieman pidemmälle :)

    VastaaPoista
  34. Huomenna teen reissun Ikeaan poikaystäväni kanssa joka itse koko ideaa ehdotti. Hämmentävää kun mies talossa on kiinnostuneempi sisutuksesta kuin minä itse :D
    pakeu@windowslive.com

    VastaaPoista
  35. Huomenna teen jälleen käsitöitä. Ja niitä ansiotöitä.

    VastaaPoista
  36. Hyvä hyvä! Olen nyt monta päivää päättänyt tehdä tekemättömät asiat huomenna, mutta nyt oikeasti huomenna teen niin että siivoan ja maalaan viimeisen joululahjan valmiiksi :)

    VastaaPoista
  37. Huomenna teen sitruunajuustokakun, johon tulee mansikoita päälle ja kiskaisen sen sitten huiviini samalla kun neulon ja katson Disney-leffoja.

    VastaaPoista
  38. Huomenna teen vinksin vonksin -raitapaidan pojalleni loppuun.

    VastaaPoista
  39. Huomenna teen jotain nerokkaan innovatiivista viime yönä kissojemme hajottamasta lempikukkaruukkuni sirpaleista.

    VastaaPoista
  40. Huomenna teen... vuokrasopimuksen uuteen kämppään (eka kämppä yli vuosikymmeneen jossa on erikseen makkari, keittiö ja olohuone), bambulankaista tiskirättiä ja toivottavasti jotain ruokaa jota kuumeisena jaksaisi syödä.

    VastaaPoista
  41. Huomenna teen joulusiivouksen, joka jäi tekemättä ennen joulua (ja monta viikkoa sitä ennen) eli imuroin ja pyyhin vähän pölyjä. Lisäksi huomenna teen Strömsön suklaabanaanikakkua koska jouluna sairastaessa makuaisti oli onneton enkä mässäillyt yhtään joten haluan nyt mässätä herkkua kun on kaksi arkipäivää jolloin ei ole aivanpakkopakkokiireitä ennen moisten alkua!

    VastaaPoista
  42. Huomenna teen lohiaterian, ostan omena- ja kirsikkapuulle suojakehikot ja pakotan Tassumiehen syömään viimeisen matokuuritabletin. Tämähän oli ku joku aivan karmea Facebook-päivitys. No, iteppähän tuota kysyit. :] Maatuska on ihana!! Tarviin just tuommosen, nätin puikkomitan. Tuohon mun ruokapöydälle muiden maatuskojen kaveriksi.

    VastaaPoista
  43. Huomenna teen itse itselleni eväät enkä osta einestä. Luultavasti teen myös raitasukkaa, jonka värikkyydestä Peppi Pitkätossukin olisi kateellinen.

    VastaaPoista
  44. Ihanat palkinnot!

    Huomenna teen, tai yritän, jotain töitäkin, tämä päivä meni ruutua tuijotellessa. Joululoman unirytmi on täälläkin vielä päällä. Onneksi kohta on taas perjantai!

    VastaaPoista
  45. Huomenna teen kaikkea kivaa vapaapäivän kunniaksi! Unohdan vielä hetkeksi täysin ensiviikolla alkavan kouluviikon ja panostan itseeni kokkaamalla hyvää ruokaa ja neulomalla pipon valmiiksi jonka ohje täältä blogista on napattu, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  46. Huomenna teen... aamulla kaurapuuroa ja päivällä vihannesosekeittoa. Sitten siivoan lakanakaapin ja heivaan vanhat rätit mäkeen. Huomenna myös ulkoilen lasten kanssa, jos pääkallokeli sen suinkin sallii.

    VastaaPoista
  47. Huomenna teen niin että hyppään aamulla bussiin ja käyn ottamassa kuvia eräästä korutaiteilijasta, käyn tapaamassa uutta kirjanpitäjääni ja ostamassa roudarinteippiä. Huomenna teen myös kasvisosekeittoa, josta tulee jännän väristä kun laittaa punajuuria ja kermaa.

    VastaaPoista
  48. Huomenna teen hieman töitä puoliteholla, jonka jälkeen kiiruhdan kaupan kautta kotiin, kaadan lasiin shampanjaa, jota kilistelen KILIKILI mieheni kanssa sen kunniaksi, että meillä alkaa joulu. Vietämme siis joulua perjantaina, koska varsinainen joulu vilahti vähän ohi ulkomailla ollessamme.

    VastaaPoista
  49. Huomenna teen Kauhaa ja rakkautta -blogin uusimman reseptin mukaista kanakeittoa kuumeflunssani parantamiseksi. P.S. Ihana arvonta!

    VastaaPoista
  50. Huomenna teen pojalleni vähintään yhdet housut.

    VastaaPoista
  51. Oijoi, mä ihastuin sun pöllöihin heti eli tietty mukana arvonnassa! Huomenna teen niin, että levittelen teipit ja muut kivat askartelumateriaalit pöydälle ja annan kummitytön veljineen luoda niistä jotain ihanaa.

    VastaaPoista
  52. Huomenna jatkan vaaleanpunaisten villasukkien kutomista, kun kerrankin opin kutomaan villasukkia. Lisäksi nautin vielä jatkuvasta lomasta.

    Ja sähköposti varmuuden vuoksi: amisporkkana@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Voi vitsi mitkä palkinnot, etenkin tuo Olga! Pakkohan se on osallistua.. ja huomenna teen siis matkan junalla luultavasti junasukkia kutoen.

    VastaaPoista
  54. Huomenna teen yllätyssukat valmiiksi! :)

    VastaaPoista
  55. Huomenna teen päivästäni mahdollisimman mukavan. Lapset 6h hoidossa, vapaata töistä, koti jo tänään siivottu, valmista ruokaa jääkaapissa. Saattaa olla, että olen tekemättä yhtään mitään. Ehkä kuitenkin voisi käyttää tilaisuuden hyväksi ja suunnata naapurikaupunkiin kirpparikierrokselle. Se on todennäköisintä.

    Pöllön vuoksi avauduin suunnitelmistani :)

    VastaaPoista
  56. Huomenna teen kaikkea sitä mitä tänään on jäänyt vielä vaiheeseen, eli jatkan asuntomme järjestelyä aina pienen poikani hoidon lomassa :) Lisäksi aion illalla vielä jatkaa sukan tekelettä, jospa se oskus valmistuisi!

    Kuten jo moni on aiemmin kehunut niin ihan mielettömän ihanat palkinnot tässä arvonnasssa!!

    VastaaPoista
  57. Huomenna päivällä heilun karttakepin varressa (ääh...täppäilen SmartBoardia) ja illalla luen joululahjakirjoja omille tenaville :-)

    VastaaPoista
  58. Huomenna teen avokadopastaa uudesta keittokirjastani!:)

    VastaaPoista
  59. Ihanat palkinnot! Just tilasin plocceja kaksin kappalein, joten Paavot tai Olga olis kuin kotonaan jos meille pääsisivät..

    Huomenna meen taas töihin ja toivottavasti kuuntelen kaverin vaimon laulukisakoitosta Areenasta. Jos ehdin, saatanpa käydä vähän alekoreilla kurkkimassa josko olisi jotain kivaa vaatetta vielä jäljellä. Niin, ja aion neuloa mun villahousut loppuun! Ihan kiva päivä siis tiedossa!

    VastaaPoista
  60. huomenna teen... kirjastoreissun äitini (82vee) kanssa, ja kurvataan samantien kaupasta ruokaostoksetkin. teen myös aamulenkin koirapoikien kanssa. myöskin teen ruokaa, ja, jos aika riittää, teen muutaman korun. tai yhden. tai sitten ei aika riitä koruiluun ja teen jotakin muuta ;)

    VastaaPoista
  61. Huomenna teen koulussa luonnoksia miehen kauluspaitaa varten. Ja koulun jälkeen teen töitä.

    Rakastuin noihin pöllöihin. Rakastan muutenkin kaikkia pöllöjuttuja. :)

    tusanna_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Huomenna minä teen pakollisia, rästiin jääneitä kouluasioita (blaargh, onko tylsempää!). Kuluuhan ne viimeiset lomapäivät näinkin. Mukavaa alkanutta vuotta teitillekin! :)

    VastaaPoista
  63. Huomenna teen reissun naapurikuntaan kirpparille. Samalla katsastan parin kaupan alennusmyynnit, josko löytyis vaatteita.
    kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  64. Huomenna teen kirpparikierroksen sekä reissun tallille ratsastamaan. <3

    VastaaPoista
  65. (Huomenna teen sukkahaasteen sukan loppuun.) Huomenna lähden ystäväporukan ja lapsilauman kanssa ikivanhassa talossa sijaitsevaan kahvilaan ja nautimme herkkubrunssit ja parannamme maailmaa.

    VastaaPoista
  66. Huomenna teen töissä oppilaiden kanssa happea kemian tunnilla. Huomenna teen myös muutaman lihasliikkeen polvivammani kuntouttamiseksi :).

    VastaaPoista
  67. Huomenna teen ompeluhommia sillä meillä on ompeluseurat! Hirveesti kahvia ja sählääviä lapsia ja ehkä jopa jotain valmista.

    VastaaPoista
  68. Huomenna laitan sohvaneulomossa tyynyt mukavaan asentoon ja Marianne-karkkeja käden ulottuville. Sitten etsin digiboksilta seuraavan katsomattoman Sydämen asialla -jakson ja otan puikot käteen ja jatkan tänään aloittamaani kauluria. Saatan jopa tehdä sen valmiiiksi!

    Ihana lukea muiden suunnitelmia ja jännittää, osuuko arpa kohdalleen!

    VastaaPoista
  69. Huomenna teen vihdoin ja viimein loppuun meidän talon lastenhuoneen siivouksen. Siis pesen huoneen remonttipölystä ja hiirenkakasta, lattiasta kattoon. HUH!

    VastaaPoista
  70. Huomenna teen uudesta kalenterista omannäköisen. Ehkä alkava arki on sitten vähän siedettävämpää...
    -Maria-

    VastaaPoista
  71. Huomenna teen töitä ja tapaan kaukana asuvaa ystävää. Ja tietty neulon. Villapaitaa.

    VastaaPoista
  72. Huomenna teen.. verhot ihanasta kankaasta joka on vielä kaupassa :D matkallamariag(a)gmail.com

    VastaaPoista
  73. Huomenna teen rakkaalle miehelleni aamiaista ja tarjoilen sen ehkä jopa sänkyyn, koska hänellä on syntymäpäivä. Tietysti toista voi ilahduttaa valmiilla aamiaisella vaikka ei merkkipäivää olisikaan. :)

    VastaaPoista
  74. Huomenna menen kyläilemään mummulle, puhdistan tietokoneeni pölyistä paineilmalla ja jatkan vähän cocktailtikku-kutomista.

    VastaaPoista
  75. Huomenna teen töitä! Ja ehkä valmiiksi jonkin keskeneräisyyden viime vuodelta. Jos hyvin käy. Näillä eväin huippupalkintoja tavoittelemaan. :)

    VastaaPoista
  76. Huomenna teen (taas) töitä ja ajattelen positiivisesti. Teen ehkä myös suursiivouksen, jos kutomisesta kipeytynyt käsi antaa myöten :D

    VastaaPoista
  77. Vautsi mitkä palkinnot. Juuri eilen kävin ihailemassa Etsyssä Olga-kaulakorua ja Paavo-korviksia.

    Huomenna aion ainakin virkata makuuhuoneen mattoa valmiimmaksi sekä leikata lisää matonkudetta vanhoista T-paidoista.

    VastaaPoista
  78. Huomenna teen jotain järkevämpää kuin tänään. Ehkäpä koeajan uudet lenkkarini, tai siivoilen makuuhuonetta tai neulon raitalapasen loppuun. Saa nähdä. :)

    VastaaPoista
  79. Huomenna teen hartiahuiviin hapsuja (kuulostaapaa mummumaiselta, mutta mummuthan onkin kivoja) :)

    VastaaPoista
  80. Huomenna ten Pilvenreunalla-takin loppuun takaiskuista huolimatta, viimeistelen vielä yhden tiskirätin ja lähden taaperon kanssa lähimetsään kuuntelemaan lintujen ääniä. Toinen niin tykkää :)

    VastaaPoista
  81. Huomenna teen tulevalle siskon pojalle merinovillaista paitaa ja hiihdän lasten kanssa pihalla!

    VastaaPoista
  82. Huomenna teen 8 tuntia töitä, sen jälkeen viihdytän tod.näk. kiukkuista 2 vuotiastani, käyn saunassa ja illalla istun ompelukoneen/saumurin ääreen viimeistelemään 4-v. kummipoikani todella myöhästynyttä joululahjaa... mutta eikös se ole niin että parempi myhään kuin ei milloinkaan.

    VastaaPoista
  83. Huomenna teen lihakastiketta ihan tätä samaa ku aina ennenki :) koska tää on kivaa. siivoon, kokkaan, syötän, kuivitan, komennan, halin, nukutan ja dataan ja jos vaan ehin niin vähä neulon ja/tai ompelen. me like it <3

    VastaaPoista
  84. Huomenna teen...
    hikihatussa opinnäytetyötä, jonka jälkeen menen rentoutumaan kuntosalille ensimmäistä kertaa pariin vuoteen.(:

    Haluan osallistua maatuskan arvontaan, koska itse en voi korviksia pitää.8(

    ( pu-ra [at] windowslive.com )

    VastaaPoista
  85. Huomenna teen toivottavasti itseni ja lähellä olevat ihmiset onnellisiksi! Lisäksi menen tapaamaan harjoittelupaikkani ohjaajaa ja toivon että kaikki menee nappiin :)

    VastaaPoista
  86. Huomenna pyrin tekemään kotitöitä eli siivoamaan. Mammallakin käyn kääntymässä ja Tuntematonta sotilasta pitäisi aloitella. En kuitenkaan lupaa mitään ja saattaapi olla, että huomenna teenkin jotain, mikä pitäisi jättää ensi viikkoon.

    VastaaPoista
  87. Huomenna teen haikeita aikamatkoja ja käyn läpi isoäidin käsityölaatikkoa ja omat vanhat nukenvaatteeni. Marjikki

    VastaaPoista
  88. Huomenna teen viininpunaisen neulemekon takakappaleen valmiiksi, ja toivottavasti myös pienimuotoisen vuodenaloitussiivouksen nyt, kun lattiaakin on vielä hieman näkyvissä. Ehkä teen myös vähän uudenvuodenlupauksia, ja jänniä suunnitelmia ainakin (ja vähän unelmoin niiden suunnitelmien kaveriksi). Paljon kätevämpää tehdä ne lupaukset näin hieman jälkikäteen, ehtii miettiä tarkemmin että mitä haluaakaan luvata.

    VastaaPoista
  89. Huomenna teen (toivottavasti) kulttuuritehtäviä tulevaa Islannin työssäoppimisjaksoa varten. Huomenna teen myös kaksi lisäkerrosta niin moneen isoäidinneliöön kun ehdin, jos sen peiton saisi nyt tämän vuoden puolella valmiiksi... ;)

    VastaaPoista
  90. Huomenna teen vähän viikko siivouksia lomailun jälkeen. Huomenna teen toivottavasti myös pitkään suunnitelmissa olleen keppihevosen pojalleni.
    annikka91@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Huomenna teen ainakin muutaman rivin ihanaista villatakkiani.

    raverlyssä ruskanlehti

    VastaaPoista
  92. Huomenna teen koirien kanssa pitkän lenkin, ne ovat sen ansainneet. Ja minäkin, joulusuklaineni :).

    VastaaPoista
  93. Huomena teen homman jonka olen päättänyt tehdä enenkuin työt taas alkaa: selvitän ja siivoan hyrskynmyrskykaaoksen makuuhuoneessani! Ihan varmasti!

    VastaaPoista
  94. Huomenna teen vierailun isovanhemmille. Ihanat palkinnot arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  95. Huomenna teen keskeneräisen sukan loppuun, lähden asuntonäyttöön ja vierailen museossa. Yleensä olisin vastannut jotain paljon tylsempää, joten sattuipas. :) Kivoja palkintoja!
    -Jasmin

    VastaaPoista
  96. Huomenna pidän välipäivän virkkauksista ja teen ristisanatehtäviä senkin aikaa . Palkinnot ovat tosi makeet :)

    VastaaPoista
  97. Huomenna hoidan laiminlyömääni terveyttäni ja menen kylään ystävälle viemään viimeisen itsetekemäni joululahjan, sekä vietän aikaa rakkaimman ihmisen kanssa ennenkuin tulee taas pitkä ero pian. :) <3 Ihanat arvontalahjat, voi että olis kiva voittaa ne - tai siis edes jompikumpi lahja! :D

    VastaaPoista
  98. Huomennakin kudon kaulahuivia ihanasta alpakkalangasta siskolleni.
    Pipo on jo valmis ja vielä pitäisi lapaset tikutella.

    VastaaPoista
  99. Huomenna aloitan itselleni uudet villasukat kun nykyiset menivät yllättävän nopeasti kantapäästä rikki. :/

    VastaaPoista
  100. Huomenna teen hernekeittoa, pyykkään, imuroin ja vähän laiskottelenkin.

    VastaaPoista
  101. Huomenna teen miehelle alpakkapipon valmiiksi, valvon vähän vähemmän ja iloitsen työkaverin töihinpaluusta!

    VastaaPoista
  102. Oi mikä ihana arvonta ja mahtava määrä jo kommentteja! Huomenna teen toivottavasti vauvan merinovillahaalarin ainakin melkein valmiiksi, vaihdan lakanat, siivoan keittiön, pesen pyykkiä ja kaiken keskellä hoitovapaalaisen kaikista tärkeimpänä prioriteettina aion myös leikkiä poikani kanssa.

    VastaaPoista
  103. Huomenna teen viikkosiivouksen. Jos jaksan/viitsin.

    VastaaPoista
  104. Huomenna teen ehkä itse kehräämästäni langasta pipon loppuun. Se on ihanaa! Pur! Ja viimeistään huomenna aktivoin yksilövahdin johonkin kivaan vuokrasivustoon, sillä näyttää siltä että täällä on eroa ilmassa.

    VastaaPoista
  105. Huomenna teen kyläilyreissun ja tapaan ihania vaauvakerholaisiamme äiteineen :) Illalla aion myös tehdä kirjontaa pitkästä aikaa...

    VastaaPoista
  106. Huomenna olen lapseni isän luona. Huomenna lupaan pussailla ja rakastaa paljon. Huomenna vien tyttären mummoaan tapaamaan taas pitkästä aikaa. Huomenna näen toivottavasti muutamaa ystävääni.

    Liv
    paivauniaika@mail.com

    VastaaPoista
  107. Huomenna teen töitä ja illalla ainakin luen suosikkiblogejani :)

    VastaaPoista
  108. Huomenna neulon kahelikalin sukkia valmiimmaksi, hoidan lapsiani, ulkoilen, siivoilen, teen ruokaa - olen kotiäiti!

    VastaaPoista
  109. Huomenna teen illalla itselleni pesän sohvannurkkaan ja neulon keskeneräistä huiviani valmiimmaksi... ja haaveilen noista mahtavista pöllökorviksista!

    VastaaPoista
  110. IHANA ARVONTA ! Huomenna teen jotain arjesta poikkeavaa ja käyn kaupungilla tyttäreni ja ystäväni kanssa tsekkaamassa muutaman kaupan, joissa en ole ennen käynyt.

    sairainmamma@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Huomenna teen töitä. Sitten meen leffaan katsomaan Hobitin ja sitten meen kotiin sohvannurkkaan neulomaan ja torkkumaan.

    Anni

    VastaaPoista
  112. Huomenna neulon kettupuuskan lapselle punaisesta ja valkoisesta langasta. Ohjeet löysin muumuru-blogista. :)

    VastaaPoista
  113. Huomenna jatkan oleilemista, lomalla kun olen. Pakko sanoa, että eilen olin oopperassa ja voin suositella lämpimästi Rigolettoa! Hieno esitys!
    kuuset@gmail.com

    VastaaPoista
  114. huomenna teen kesken eräisiä neuleita ja tapaan ystävän :)

    VastaaPoista
  115. No huomenna teen lumilinnaa, koska se on urheilulajeista parhain! Muistan huolehtia tankkauksesta paremmin kuin eilen, koska muuten tulee heikko olo. En ole enää kahdeksan vuotias, en. :)

    VastaaPoista
  116. Huomenna teen normaalit kotihommat ja jotain hyvää kahvin kaveriksi; ystävä tulossa kylään :)
    hii_p@hotmail.com

    VastaaPoista
  117. Huomenna teen töitä ja illalla toivottavasti neulon toisen lapasen kaveriksi jo valmiille lapaselle sekä pipolle ja kaulahuiville.

    VastaaPoista
  118. Huomenna teen neule kynsikkäät loppuu ja aloitan uudet... :)

    VastaaPoista
  119. Huomenna teen loppuun nämä melko vänkkyrät sukantekeleet.

    VastaaPoista
  120. Huomenna teen joulunpoistosiivouksen, pizzaa ja aurinkotervehdyksen! ;O)

    VastaaPoista
  121. Minä teen huomenna joulun lopettajaissiivouksen. Koristeet pois ja imuria perään. Sohvan nurkassa voi sitten illalla kutoa ensi jouluksi ekat lahjasukat loppun. (juu, juu, välipäivinä aloitettu pitsi-ihanuudet; kudottu ja purettu...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hups, känny temppuili, eli aurora, renkaat@mbnet.fi

      Poista
  122. Huomenna teen virkatöitä, hyvää ruokaa sekä neulon muutaman kierroksen tekeillä olevaan kauluriin. :)

    Katjuska

    VastaaPoista
  123. Voi apua, miten ihania koruja!! Huomenna teen jotain mukavaa ja menen pitkästä aikaa äitini luo.

    riikkis(a)msn.com

    VastaaPoista
  124. Huomenna teen työpäivän jälkeen pitkän lenkin eläinystävän kanssa ja illalla lisää neliöitä virkattuun torkkupeittotekeleeseen.

    VastaaPoista
  125. Huomenna teen viikkosiivouksen, joka joulun vuoksi jäi viime viikolla välistä eli onko se nyt sitten jokatoinenviikkosiivous? :) toivottavasti saan myös yhden keskeneräisen sukan loppuun!

    VastaaPoista
  126. Voih, kuka tietää mitä se huominen tuo tullessaan! Ei mitään hajua tai suunnitelmaa vielä.
    Oispa nuo pöllöt ihanat. :)

    VastaaPoista
  127. Nää on vaan niin hyviä nää siun arvontasi. :) Sekä tapa että palkinnot.

    Huomenna teen villasukkaa ja alan pakkaamaan asuntoa pakettiin muuttoa varten.

    VastaaPoista
  128. Huomenna teen työpäivän jälkeen kauan himoitsemaani ylös-alasraglania, jos langat vain ehtivät saapua Postiin. Jos ei, jatkan vuoden kesken olleita säärystimiä. :)

    VastaaPoista
  129. Huomenna teen pussilattea, pipoja ompelemalla, nettisurffailua, pyykin pesua sekä nautin viimeisestä lomapäivästä.

    VastaaPoista
  130. Huomenna yritän saada loppuun mahdollisimman monta keskeneräistä käsityötä ja valmistaa siinä sivussa lapselle ensi viikoksi maistuvia soseita.

    VastaaPoista
  131. Huomenna teen jotakin lahjantapaista eräälle minipojulle joka syntyi jokin päivä takaperin. ei taida kaupasta löytyä niin pientä kun hän tarvitsee!

    VastaaPoista
  132. Huomenna teen vihdoinkin jouluverhot valmiiksi. Pääsee pääsiäisverhot pesuun.

    VastaaPoista
  133. Huomenna teen elämäni ensimäisen villapaidan loppuun asti. Se on nyt kainaloissa ja minua pelottaa jatkaa.

    VastaaPoista
  134. Huomenna teen jotain fiksua, eli heitän maljakossa kuivahtaneet havunoksat pois. Ja ehkä imuroin vähän lattiaa. anna_-(AT)luukku.com

    VastaaPoista
  135. Huomenna teen jotain kivaa, veikkaan että se on pringles-purkeista kaukoputkien väsääminen tai sitten ystävänpäiväkorttien tekeminen. Jokatapauksessa huomenna tehdään käsillä, helposti ja kiireettä. Hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  136. Minä olen noita Succaplokin tuotteita kuolannut jo pitkään, mutta jotenkin sitä on vaikeaa itselle raaskia ostaa.

    Ja huomenna teen hyvän työn kannattamalla paikallista pikkuelokuvateatteria ja käyn katsomassa Rakkauden rasvaprosentit, vaikka leffa itsessään ei kauheasti minua kiinnosta. :-)

    VastaaPoista
  137. Huomenna teen perjantaipullaa.. :) Tosi kiva arvonta!

    VastaaPoista
  138. Huomenna teen petrolinsinistä ihanan pitkää jättivillapaitaa, jonka haluaisin jo kovasti saada valmiiksi ja käyttöön.

    VastaaPoista
  139. Huomenna teen pitkän pitkän aamulenkin (toivottavasti ihanassa ja aurinkoisessa talvisäässä). Lisäksi viimeistään huomenna aloitan kaksia kuviovillasukkia, jotka 80-vuotias isotätini minulta tilasi jouluna. IHANA ARVONTA! :)

    VastaaPoista
  140. Huomenna teen siivouksen huoneelleni ja vaatekaapilleni, käyn pitkällä lenkillä poikaystävän kanssa, neulon tuubihuivia ja aloittelen viikonlopun viettoa :)

    letscelebrategorgeous@gmail.com

    VastaaPoista
  141. Huomenna teen työharjoitteluraportin valmiiksi. Ihan varmasti!

    VastaaPoista
  142. Huomenna teen tilauksen villapaitalangoista ja suunnittelen, millaisen paidan niistä väännän. Pitkästä aikaa teen ihan vaan itselleni. :)

    VastaaPoista
  143. Huomenna teen loppuun syntymäpäivälahjan kummitytölleni, virkatun avaimenperän. Huomenna teen myös muutaman synttäri- ja hääkortin, mutta vain jos vauva nukkuu piiitkät päikkärit...
    -Veera

    VastaaPoista
  144. Huomenna teen itsestäni hyvän poliisitädin Peppi-näytelmään. Kenraaliharjoitus on huomenna, viime hetket muokata polliisia... Ja harjoitusten lomassa neulon, mutta vielä en tiedä mitä.

    VastaaPoista
  145. Huomenna teen joululomatossuni loppuun.

    Julie

    VastaaPoista
  146. Huomenna menen töihin ja illalla leffaan!

    VastaaPoista
  147. Vautsi vau, mikä arvonta!

    Huomenna teen rästissä olevia koulutehtäviä ja meen töihin

    dumlemix3@hotmail.com

    - Tia

    VastaaPoista
  148. Huomenna teen ystävänpalveluksen ja matkaan helsinkiin kissavahdiksi. jännää!

    mmohkis@gmail.com

    VastaaPoista
  149. Huomenna aion nähdä matkoilta palanutta ihanaa ystävää ja suunnitella viikonlopun mökkeilyä :)

    VastaaPoista
  150. Ekaksi on pakko kommentoida, että blogiasi on kiva seurata ja sinulla on paljon ihania ideoita! Huomenna teen yövuoron. -Nemmuli hannakurki ÄT hotmail.com

    VastaaPoista
  151. Huomenna teen kortteja ystäville ja tuleville syntymäpäiväsankareille! :)


    Anniina :)

    anniinaj@hotmail.com

    VastaaPoista
  152. Huomenna teen 1-vuotiaalleni rakennuspalikoita pilttipurkin korkeista :)

    maija86@windowslive.com

    p.s. Ihana blogi sulla! Tykkään!!! :D

    VastaaPoista
  153. Huomenna teen Kuurankukka lapasia.

    VastaaPoista
  154. Huomenna teen mummolleni jonkun synttärilahjan (ehkä alotan sukkia) ja lopun päivää pelaan Nintendoa.

    Nimimerkillä Toinen Unirytmitön

    VastaaPoista
  155. Hauskoja juttuja Succaplkkilta. Uudenvuoden lupauksia en tehnytkään. En ole tainnut ikinä tehdä. Mutta huomenna... jos ei ole kamala pääkallokeli, niin kävelylle ja sitten teen varmaan jotain hyvää piirakkaa; suolaista tai makeaa.

    VastaaPoista
  156. Huomenna teen ruokaa lauantain vieraille.

    VastaaPoista
  157. Huomenna teen keskeneräisestä villasukkaparista sen toisen loppuun.

    VastaaPoista
  158. Huomenna teen töitä ja sitten menen tanssitunnille. Loppuillan lagaan kotona hyvällä omallatunnolla. :)

    VastaaPoista
  159. Huomenna teen purkamisurakan väärän kokoiselle villasukalle ja pipolle, joista ensimmäisen aion päättää sitten oikean kokoisena loppuun asti. Purkaminen on ehkä neulomisessa se kaikista inhottavin homma, kun menee joskus jopa useamman tunnin työ tavallaan ihan hukkaan... Mutta ei auta, jos sukan tahdon saada, on kavennukset purettava ja tehtävä pidempi. ;)

    VastaaPoista
  160. Huomenna teen matkaa kohti kotikontuja, iskän soppakattiloiden ääreen viikonlopuksi :)

    VastaaPoista
  161. Huomenna teen aamupalan syötyäni tutkintosuoritussuunnitelmiani koooooooko päivän :(

    VastaaPoista
  162. Huomenna teen loppuun kirjoneulelapasten päättelemisurakan ja aloitan jotain uutta neuletyötä. Lisäksi neuvon tyttärelle, miten tehdään sukkaan kantapää.

    VastaaPoista
  163. Huomenna teen päätöksen seuraavan poolopaitani palmikkokuviosta sekä maksan lomareissun lentoliput. Jee! Kaks Jee:tä ! Jee Jee!!

    VastaaPoista
  164. Huomenna teen ulkolenkin ja legorakennelmia perheen kanssa. Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  165. Huomenna teen erityisen hyvää lime-valkosuklaa juustokakkua :) indeterminates@hotmail.com

    VastaaPoista
  166. Huomenna teen lisää ruutuja tilkkupeittoon.

    VastaaPoista
  167. Huomenna teen suunnilleen samaa kuin aina muulloinkin, touhuilen lasten kanssa ja leivon ainakin ja kenties jotain korujuttuja :)

    VastaaPoista
  168. Huomenna teen muuttoni valmiiksi laatikoiden purun ja kirppistavaroiden plokkaamisen osalta.

    VastaaPoista
  169. Huomenna teen jotain kivaa huomenna 4kk täyttävän poikani kanssa.

    VastaaPoista
  170. Huomenna teen ... neulon tuon ikuisuusprojektin valmiiksi.

    VastaaPoista
  171. Huomenna teen ... töitä supermukavassa työporukassa.

    VastaaPoista
  172. Huomenna teen ilahduttavan visiitin kirpparille viimeisen lomapäivän kunniaksi!

    -ingrid-
    moonake@hotmail.fi

    VastaaPoista
  173. Huomenna teen viikonlopun urotyön eli alan pikku hiljaa purkamaan tuota jättiläis pyykkivuorta...
    Ihanat korut, tavoittelen ehdottomasti!! Hyvää vuoden alkua myös sinulle!

    VastaaPoista
  174. Huomenna teen käsityölipastoni viimeistelyn valmiiksi, jotta se pääsee odottamaan pääsyä joskus valmistuvaan yläkertaan.

    VastaaPoista
  175. Huomenna jatkan kädet täristen ruskean villapaidan tekoa jotta saisin sen ajoissa valmiiksi helmikuiselle Skotlannin matkalle, jonne myös aion varata liput huomenna!

    VastaaPoista
  176. Huomenna teen.. haen tyttären kotiin mummilan kyläreissulta ja istun sohvannurkassa kutomassa pöllöpipoa tai lammas-sukkia. Hyvää alkanutta vuotta Sinulle, kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  177. Huomenna teen miehelleni synttärikakun!

    Sansuli U.

    VastaaPoista
  178. Huomenna teen ison sydämen ilmaan, kun mies saapuu seuraksemme tänne mammulaan.

    VastaaPoista
  179. Huomenna teen enkelin lumeen, toivottavasti sataa lunta eikä vettä, että pystyy tekemään.

    VastaaPoista
  180. Huomenna teen graduuni kiitokset ja lähetän koko ****** arviointiin, otan puikot käteen ja kudon joululahjaksi itselleni ostamista langoista kirjoneulepipon (päävärit: kuusen vihreä, grafiitin harmaa ja vaalea harmaa) -Lilli-

    VastaaPoista
  181. Huomenna menen katsomaan, josko olisi yhtään tyhjää seinää jäljellä :)

    VastaaPoista
  182. Ihan ensin haluan sanoa, että tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja juttujasi on aina kiva lueskella! :)
    Sitten siis.. huomenna yritän tehdä takkuilevan käsityön loppuun, jotta pääsisin seuraavan kimppuun. Tämä saattaa olla turha toive, mutta jos edes pari kerrosta onnistuisin :)

    VastaaPoista
  183. Huomenna matkustan urkujen ääreen, joten loma on ohi! Terveisin Anama

    VastaaPoista
  184. Huomenna teen... toisen pöllö-kynsikkään valmiiksi, joka on odottanut luvattoman kauan pariansa.

    VastaaPoista
  185. Huomenna teen ..menen pyörällä töihin ja yritän pysyä pystyssä:)

    VastaaPoista
  186. Huomenna teen mummon synttärihuivin valmiiksi.

    VastaaPoista
  187. Huomenna aion kihartaa hiukseni ja pukeutua lempparimekkooni, sillä koulussa järjestetään illalla uusivuosi gaala : )

    Terv. Niinnas
    niina007@gmail.com

    VastaaPoista
  188. HUomenna teen loppuun pojan raidalliset villahousut!

    marketta

    VastaaPoista
  189. Huomenna teen ahkerasti opinnäytetyötäni eteen päin.

    VastaaPoista
  190. Huomenna teen töitä ja kotihommia sekä neulon sohvannurkassa. Mukavaa alkanutta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  191. Huomenna (yritän tehdä) teen ahkerasti kouluhommia, ja sitten neulon pikkusiskon nukelle mekkoa :) Ihanaa alkanutta vuotta ja on kyllä arvonnassa superihanat palkinnot!

    VastaaPoista
  192. Huomenna ahkeroin neljään asti koulussa ja siivoan viikkosiivouksen illan herkkujen voimin!

    VastaaPoista
  193. Huomenna teen gradu-aineistosta taulukoita ja analyysejä SPSS:llä! Ja koska tämä on melkoisen hurjaa perjantaipuuhaa, saatan joutua tauoilla hieman neulomaankin.
    -Emmi, eemiko@utu.fi

    VastaaPoista
  194. Huomenna teen loppuun miehelle tarkoitetut villasukat. Puuttuu vain erikoisempi kärkikavennus.

    -HeidiKoo
    heidi305@hotmail.com

    VastaaPoista
  195. Huomenna teen ystävieni kanssa jotain mukavaa <3 Ehkä pyrähdys alemyynteihin ja sitten jutustelua viinilasin ääressä??

    VastaaPoista