2013/01/14

ARVONNAN VOITTAJA(T)

(kuvat: Succaoplokki)

Joo-o, kyllä fiilis oli kuin ison muotiblogin blogaajalla konsanaan, kun katteli tuota arvonnan kommenttimäärää!! Mahtavuutta, lämmin kiitos jokaiselle teille jotka kerroitte suunnitelmistanne, niitä oli erittäin hauska lukea! Kiitos myös kauniista sanoista ja kannustuksesta.

Näin joitakin teidän huomisen tekemisistänne mainitakseni, teillä oli suunnitelmissa tehdä vuokrasopimus uuteen kämppään, töitä, happea kemian tunnilla, verhot, kirpparikierros, Pilvenreunalla-takki, itsensä ja lähellä olevat ihmiset onnellisiksi, siivouksia, lenkin, ristisanatehtäviä, itselle pesän sohvannurkkaan, lumilinnaa, joulunpoistosiivouksen, ystävänpalveluksen, legorakennelmia, urotyö, enkelin lumeen, tallihommia, aamutoimet navetassa, ystävänpäiväkortteja, kirjakäännöstä, venematkan paratiisisaarelle, gradua/opparia, matkoja junalla/autolla/veneellä sekä tietty valtava valtava määrä käsitöitä. Toivottavasti kaikki toteutuivat suunnitellusti? Mun omat suunnitelmat toteutuivat melkein, unirytmin korjauksesta pidin (onneksi) kiinni, mutta Joken kaulurin saumat kävi niin hermoille, että sen lopullinen valmistuminen siirtyi viikolla eteenpäin (nyt se on valmis!)

Mutta sitten voittajiin! Kommentteja oli siis yhteensä peräti 311, kun kokonaisluvusta laski pois sähköpostitarkennukset sekä mun parit kommentit. Ystävällinen numerogeneraattori toimi onnettarena ja arpoi seuraavat voittajat Succaplokin mahtikoruille:

Onnea onnea Hensu-Marja sekä Andi

Hensu-Marjaa pyydän vielä laittamaan mulle mailia tuohon sivupalkin osoitteeseen, 
niin saan paketit postiin! 


Succaplokin Aleksille iso kiitos arvontasponssista! Mun oli pakko vielä kokeilla omien Mini-Paavokorviksieni puikkomittaominaisuuksia, hihiii. Toimii, mutta luoja varjelkoon, etten ikinä erehdy neulomaan mitään 0,75 puikoilla! Niin ja vinkkiviitosena vielä teille kolmellesadalleyhdeksälle ilman Olga-korua ja Paavo-korviksia jääneille osallistujille, että bongasinpas tuolta Succaplokin facebook -sivuilta, että Succaplokin Punomo -verkkokaupassa on 18.1. asti ilmainen toimitus! 

Mä taidan kotiuttaa tuolta vielä Ropotti -puikkomitan tai Pirkko -puikkomittakaulakorun, ennen kuin uppoan tähän sohvan nurkkaan virkkaamaan vessanmattoani. Palaillaan taas ystävät!

-hanne

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, pöllerökorvikset ^^ just sopivat miulle! Laitoin sähköpostia :) ja tein sen mitä kommentissa lupasin! Tästä se lähtee karvakaverin hankinta.

  VastaaPoista
 2. jaahas, iskikö vessanmattokateus?-) mulla onkin niiiin hieno (arvatkaa kenen käsialaa, täältä taitaa puuttua foto)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule, vähä iski joo, joskaan tästä mun omasta ei tuu kyllä yhtä kaunis! Ja foto on kyllä tulossa jossain yhteydessä ;)

   Poista