2013/01/29

SULLE!


Edellisen postauksen äänestyksen murskaäänin voittanut Jokke kiittää eilen tein -lukijakuntaa tuesta, ja kantaa nyt ylpeänä uutta tuubihuiviaan (johon mä pidätän lainaoikeuden)! Äsken kun vielä tarkistin tuoreen tilanteen, jakautui äänet 24-4 Joken hyväksi, lisäksi 5 ääntä yhteiseen käytöön/kummalle tahansa, ja yksi ääni Ink Your Self blogin Sofialle (joka siis äänesti itseään huivin saajaksi, miksipäs ei!). Tappio ei ole kuitenkaan karvas, sillä voin kyllä täysin yhtyä eniten toistuneeseen perusteluun - itse tehdyt neuleet näyttää kivalle miehellä! Lisäksi esim. Antsu ♥ lupasi äänen Jokelle vain jos teen itselleni uuden samanlaisen. Kaisallakin oli muuten oikein varteenotettava ehdotus - huivi olisi mun, mutta Jokke saisi lunastaa käyttöoikeuden esim. tunnin hartiahieronnalla. Pitänee yrittää jonkinlaista jälkiperintää tuosta käyttöoikeudesta!

Kuvassa Jokella on samaisesta Kokko -langasta tehty kämmenikäs (vai kämmekäs??), lanka loppui harmillisesti kesken toisen kämme....no siis tuon tommosen lapashommelin, joten juu, aivan selvästi joutuu tuota lankaa lisää hankkimaan. Kiitos ystävät kannanotosta, tiesin että teihin voi luottaa!

;)

-hanne

8 kommenttia:

 1. Mä olen kuullut noita sormettomia käsineitä kutsuttavan myös kynsikkäiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä itse asiassa tuota nimeä miettiessäni googlasin myös kynsikkään, ja jotenkin hämärästi sain käsityksen, että kynsikäs olis se, missä on vähän tuota sormiosuutta (sormenpäät paljaana), ja sitte nuo kämmenikässysteemit olis kokonaan vailla sormiosuuksia. Mutta vähän epäselväksi tämä jäi mulle. Kauheen vaikeeta tää termistö :D

   Poista
  2. Juuri noin, kämmekkäässä on neljän sormen mentävä aukko ja kynsikkäissä yhden sormen mentävä aukko x 4 (ja molemmissa lisäksi peukulle pätkä tuubia)

   Poista
  3. Ja sitten on vielä ne, mitkä on suoraa putkiloa ja peukulle on reikä. Mitäs ne sit on? :)

   Poista
  4. Niinpä!? Ja onko se siis kämmeNIkäs vai kämmekäs? Vai onko tuo makuasia?

   Poista
 2. Räpikkääksi meillä aina sanottu :) Kynsikkäiksi myös :)

  VastaaPoista