2012/02/29

klick klick!

 
Kuten jo aikaisemmin kerroin, mä oon mapittaja-ihmisiä, ainakin niinkun sydämessäni. Järjestyksen ystävä siis. Kodin järjestäminen ja selkeyttäminen on kuitenkin varsin työlästä, joten järjestän blogiani. Sen myötä tuohon sivuun ilmestyi nyt TUTORIAALIT nappi, josta pääsee katsomaan yhdellä vilkaisulla (ja parilla hiiren liikkeellä) kaikki tähänastiset tutoriaalit. Koodaajataidot loppuivat kesken, joten varsinaista tutoriaalin kuvaa klikkaamalla ei pääse yhtään mihinkään, mutta kuvan alla olevasta linkistä pääsee. Olkoon se nyt riittävän näppärää. Ajattelisin, että nuo ohjeet on se tärkein anti tässä blogissa, joten siellä nyt ovat, siististi riveissä. En lupaa päivittää tuota sekunnilleen uuden tutoriaalin ilmestyttyä, mutta kuitenkin pienellä viiveellä viimeistään. Riimustelin tuohon sivun reunaan myös uudet "seuraa" napit, joista pääsee klikkaileen itsensä eilen tein seuraajaksi facebookissa, bloglovinissa tai blogilistalla.

Ja seuraamisesta puheen ollen, hei hei vaan kaikille uusille lukijoille, joita tänne tasaiseen tahtiin tupsahtelee. Kiva että tulitte!

-hanne

4 kommenttia:

 1. Ah, ihailen tätä järjestelmällisyyttä! Voi kun itse pystyisi samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noh, mun järjestelmällisyys riittää todellakin vain tänne bittiavaruuteen...voi kun kotiin ja työpaikallekin voisi vain luoda uuden sivulehden, johon voi linkitellä asioita tai tunkea kaikki ylimääräiset sotkut :D

   Poista
 2. Sun ohjeet on todella hyviä kiitos! Haluttiinkin nimetä sut meidän haasteeseen, mutta sä olet siihen jo kaiketi osallistunutkin. Se löytyy jokatapauksessa meijän blogista aikakivoja.blogspot.com :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) olen joo osallistunut jo, mutta yhtä kivalta tuntuu silti :)

   Poista