2012/01/28

eilen teini meni naamikseen


Mä tykkään kun on mapit suoras ja paperit ojennuksessa, asialistat aakkosjärjestyksessä ja työt priorisoituna. Harvoin ne mun jäljiltä sitä on, mutta silti tykkäisin että olisi. Järjestyksessä ja selkeästi esillä, hallittavina. 

Ei noita tutoriaaleja vielä pilvin pimein täältä blogista löydy, mutta sen verran kuitenkin, että pitää jonkin verran jo skrollailla yleisilmeen saamiseksi. Kiitos jo pelkästään pitkien postauksien. Ehkä vielä joskus koodari minussa oppii luomaan tänne toisen sivun mihin saan näpsäkästi kaikki tutoriaalit kuvan kera esille ja järjestykseen, mutta vielä en siellä asti ole. 

Kun kuitenkin sitä selkeyttä kaipaan, niin loin tälle blogille (tai kuten Jokke sanoo, eilen teinille) Facebook -sivut. Sieltä löytyy kuva-albumi "tutoriaalit" ja sinne kun klick, niin näkee kuvat kaikista tähänastisista ohjepläjäyksistä. Kuvateksteistä löytyy taasen linkki tänne takaisin, ko. ohjeeseen. Naamiksessa käydessään voi samalla halutessaan myös liketellä, jos sen tarpeelliseksi ja aiheelliseksi kokeepi.

Ei mulla muuta tänään. Paitsi että mulla on 29-v. synttärit. Huomasin sen eilen naamakirjasta. Alkaa kai jo ikä painamaan, kun meinaa unohtaa omat synttärit.

Ehkä en siis ole enää mikään eilen teini.

-hanne

p.s. Ja siirryttiinpä muuten juuri seuraavalle kymppituhannelle kävijämäärissä, kiitosta vain lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti