2012/01/08

laiska viikonloppu


Tahtoisin kiittää kolmea viisasta tietäjää, joiden pitkän reissun myötä me saamme vielä 2000 vuotta myöhemminkin nauttia ilmaisesta vapaapäivästä. 

Kiitos. 

Ihana, pitkä viikonloppu! Joululomasta on vajaa viikko, että olikin jo aika päästä vähän lepäilemään. Ei tarvitse tehdä mitään ihmeellistä, vaan niitä asioita joita on just nyt kiva tehdä. Vähän pelailla pleikkaria, musisoida (vain toinen meistä), paljon nukkua, järjestää vihdoin askarteluhärpäkkeitä purkkeihin ja laatikoihin, siivota kissan pudottamia kasveja, katsoa elokuvia (ihana Blue Valentine!!), tehdä ruokaa, valokuvata, jatkaa hitaasti edistyviä käsitöitä ja suunnitella uusia (mitä voisin tehdä sormivirkatusta paksusta villalangasta jota on nyt kerällinen?). Ja vieläkin on iltapäivä aikaa.

-hanne

2 kommenttia:

  1. en siis ole ainoa jonka taloudessa kissa ja kasvit eivät oikein tule toimeen :). todella kauniin näköistä tuo sormineulonta, pitää harjoitella

    VastaaPoista
  2. Et aivan ilmeisesti :)
    Mä laitan tänne jossain kohdin ohjeen tuohon mun versioon "sormivirkkauksesta/neulonnasta". Mä oon oppinut tuon pikkutyttönä ja huomasinpa just että oon ilmeisesti aina tehnyt sitä jotenkin väärin...noh, toimii ihan hyvin tässä puuhassa, joten samapa tuo :)

    VastaaPoista