2012/02/25

taas taas -juttuja


Taas junasukat ja taas kettukaulahuivi. Mutta kun kaverit jatkavat tuota ihanien vauvojen tekoa ja ne entiset pienet taas kasvavat isommiksi. Onneksi junasukat on edelleen yksi niistä harvoista käsitöistä, joita jaksan tehdä uudelleen ja uudelleen. Varmaankin koska niistä saa jatkuvasti niin hyvää palautetta. 

Nyt lähtee kettuhuivi yhdelle uudelle siskolle ja junasukat sen yhtä uudelle, pienemmälle siskolle. Junasukat ovat taas kokoa isommat, sillä tyttöjen äidiltä sain terveiset että isosiskon vanhat junasukat eivät mahdu tälle uudelle pienelle! Ei siis mikään aivan pieni pieni.


Junasukat syntyivät nyt Viking Baby ull -langasta (merinovillaa!) ja kettukaulahuivi Janne -langasta.  Molemmat langat ovat konepestäviä. Ja sitten vielä klick klick junasukkien ohje ja kettukaulahuivin ohje.

Sit lauantain viettoon, tsau!
-hanne

8 kommenttia:

 1. Ihania, munkin on pakko tehdä toi kettuhuivi pojalle :)

  VastaaPoista
 2. Varsinkin toi kettuhuivi on ihan paras :)

  VastaaPoista
 3. Tänks tänks :)
  Junasukat on tommoset vanhat luottokaverit, mutta kettuhuivi on varsin kiva uusi tuttavuus; helppo, nopea ja niin söpö. Pitäis varmaan tehdä muksu tuonne kaulahuivin sisälle, niin voisin sitten itekki nauttia pidempään tuosta huivista...:)

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi! Liityin lukijaksi. Ens jouluks onki jo monta ideaa.. kiitos! :) Tänään kuitenkin puikoille hyppää kettuhuivi! <3

  VastaaPoista
 5. hei kettuhuivin ohjetta ei saannut auki? löytyykö sitä jostain muualta kun on niin ihana. ja olet kyllä taitava :)

  VastaaPoista