2012/12/28

UUDEN VUODEN TULIAISIA


No niin, noin se joulu vaan mennä humpsahti (siitä tarkemmin myöhemmin) ja kohta juhlitaan jo uutta vuotta ja uusia kujeita. Niitä toivon mukaan riittää, jos ei omasta takaa, niin eiköhän nuo kissat aina jotain jaksa järjestää. Kuten vaikka ylläri oksuja aamulla sängyn vieressä (true story). Myös mä järkkään kujeita arvonnan muodossa tuossa heti kohta pian vuoden vaihteen jälkeen, oottakaas vaan!  


Mutta kuten sanottu, ensin olisi tiedossa uuden vuoden pippalot. Tai jos nyt ei pippalot, niin ainakin illanistujaiset mitä parhaassa seurassa. Ja jotain on aina kiva viedä mukanaan. Skumppa toimisi punkkua paremmin uuden vuoden juhlaa ajatellen, mutta mäpäs en piittaa skumpasta. Niinpä vien sitä mistä ite pidän, hähää vaan!


Pullo sai ylleen kaikkea mahdollista käsillä olevaan juhlaan liittyvää, sädetikkuja kahdessa eri koossa, tinoja, vähän nauhaa ja kuitukangasta, roikkuupas tuossa pari hieman jouluista tai vähintäänkin talvista koristettakin. Harkitsin myös tinakauhan ja rakettien sitomista tähän, ehkä tulitikkujenkin, mutta äkkispäältä tuli fiilis että se olisi mennyt vähän yli. Jokke oli samaa mieltä. Toisaaltahan olisi taas voinut lähteäkin ihan suosiolla kokonaan sellaiselle "yllätyskerä" linjalle, jossa kääritään lankakerän sisään kaikkea mahdollista (ks. esim. täällä). Olishan tuosta tullut tietenkin aika tyhjentävä uuden vuoden vieminen, jos pullon kylkeen olisi kääräissyt sädetikkujen, rakettien, tinojen ja kauhan lisäksi vielä vaikkapa pullonavaajan ja punkkulasit! Miten olis ollu vaikka pöytäliina, jonka sisään olisi kääritty myös juustot, hillot, keksit, servetit ja vaikka kukkakin, heh!

No joo, mä rauhoitun nyt suunnitelmieni kanssa ja tyydyn tähän vähän hillitympään pullooni. Säihkyväistä vuoden vaihdetta teille jokaiselle jo näin ennakkoon, vaikka varmaankin vielä palajan linjoille kertaalleen tämän vuoden puolella!

-hanne

6 kommenttia:

 1. Huokaisin syvään, kun luin noista yllärioksuista ;) Meillä järjesti eräänä jouluna joulupäivän aamuna koira vastaavanlaisen yllärin meidän sänkyyn. Lievästi epämiellyttävää työntää jalkansa siihen venytellessään... :P Että symppaukset täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos, voin eläytyä fiiliksiin vähän liiankin hyvin :D

   Poista
 2. Ihana pullon käärintä idea ja todella näyttävä lahja!! :) Tästä sai inspiraatiota omaankin käyttöön, kun vieraisille uutenavuotena mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti, pitäis varmaan alkaa aina tuunaamaan lahjapunkkupulloja tilaisuuden mukaan, voi sitte vielä ikään kuin vähän enemmän kuin vaan pullon :) Nää syntyy kuitenkin varsin helposti!

   Poista
 3. :D Jokke!! Ihan turhaan jarruttelee siellä. Tuo pöytäliinatemppuhan olis ollu ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ehkäpä toteutan sen vielä joskus, vaikka sit salaa Jokelta :D

   Poista