2012/02/14

yllätys, sis. yllätys!

 
Ystävänpäivä! 
Ei ehkä mitenkään erityisen merkityksellinen päivä meidän pienen perheen kulttuurissa, mutta voihan sitä silti muistaa toista edes pienellä, kivalla yllätyksellä. Ja jos yllätykset on aina kivoja, niin kuinka kiva onkaan yllätys yllätyksen sisällä! Näin joskus tämän "ohjeen" 9gag -sivustolta ja nyt oli soppeli hetki kokeilla.
  
Ja näin se syntyi:

1. avaa Kinderin foliokuori v-a-r-o-v-a-s-t-i-!


  2. halkaise sitten suklaamuna puoliksi veitsellä avittaen


3. avaa yllätyskotelo ja vaihda sisällä oleva lelu omaan lahjaan tai viestiin


4. lämmitä veistä kiehuvan kuumassa vedessä, sivele kuumalla veitsellä varovasti ja vauhdilla toisen munanpuolikkaan reunat, niin että suklaa hieman sulaa. Paina puolikkaat varovasti takaisin yhteen


5. aseta suklaamuna takaisin foliokuoreen ja nipistele/käännä reunat taas yhteen mahdollisimman siististi.


6. (pidä mielessä mikä munista on muokattuversio) anna lahjaksi ystävälle

Tässä kohdin mä muistin että olin unohtanut laittaa Kinderin sisään leffalipun lisäksi pienen pusipusiviestin Jokelle. Eli viimeisenä vinkkinä, kannattaa ostaa varoiksi yksi ylimääräinen Kinderi. Ihan vaan jos joku meneekin pieleen. Ei muuta kun alusta vaan!

MAKOISAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

-hanne

6 kommenttia:

 1. Aivan mainio vinkki! ..tämä menee niin kokeiluun joku päivä, meillä kyllä käy edelleen pääsiäiskukkokin, että viimeistään silloin kivemmat yllärit kehissä.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Blogissani on sinulle tunnustus/haaste :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, vaikken kyllä voikkaan ottaa ideasta kunniaa itelleni...mutta ehkä idean bongaamisesta? :D

  Ja olipas muuten hauska antaa tuo, kyllä jokke ainakin pari sekuntia tuijotti tota leffalippua suu auki, ennen kun nokkelastipokkelasti tajusi kuka on ollut asialla ;)

  VastaaPoista