2014/11/09

ISYYSPAKKAUS


Mä oon pitkään pläännäillyt, että kokoan tuolle vuoden alussa isäistyvälle miekkoselleni isyyspakkauksen. Kiirehän siinä tietenkin taas tuli, mutta tänään Isänpäivänä sain kuin sainkin antaa Jokelle käteen äitiyspakkauksen saapumisilmoituksesta skannatun, ja hieman allekirjoittaneen muokkaaman Postin saapumisilmoituslapun isyyspakkauksesta. Isyyspaketin noudin sitten sängyn alta jemmasta. 

Sisältöä oli aivan valtavan hauska miettiä ja hankkia! Päädyin kokoamaan sinne tuollaiset "aihealueet", ja pyrin tekemään myös mahdollisimman paljon itse juttuja sinne. Pakkauksen tavarat ovat suurelta osalta sellaisia, jotka oli jokatapauksessa tarkoitus hankkia/tehdä, nyt vaan hommasin ne jo valmiiksi, ja hieman Joken makua ja mieltymyksiä silmällä pitäen.  


Edit:
Sain monelta teiltä kyselyjä tuosta sisältö -lappusesta, teinkin vielä toisen postauksen isyyspakkauksesta, ja sieltä löytyy linkki sisältölappusen sekä postin saapumisilmoituksen lataamiseen :)


VAUVAN HOITO -OSIO:

Vauvan hoito -osioon tein eniten itse juttuja, mä taidankin kuvata ja esitellä ne myöhemmin täällä tarkemminkin. Erityisesti c-kasetti kuosisesta harsosta oon hieman ylpeä. Radiohead -bodyn "nallen" painojälki ei oikein ottanut onnistuakseen, mutta ehkä mä toivun siitä. Bändi on siis yksi Joken suosikkeja. Ja oli muuten todella vaikea löytää mustia bodyja!! Tämä osio sisältää myös yhden "tyhjän" bodyn, että saa isäkin suunnitella ja painaa lapselle bodyn.





VAUVAN VIIHDYTYS -OSIO:

Vauvan viihdytys -osion kokosin Joken lempiasioita/-harrastuksia silmällä pitäen: Useampi musiikkilelu, muotoilijan lapselle "Muodot" -lastenkirja ja muotolaatikko, sekä pari vanhaa lastenlaulu LP-levyä (ja erityishuomio tuolle Jakke & Jokke ja lapset -levylle joka oli sattuneesta syystä pakko ostaa!!). Brion lelut ovat muuten siitä kivoja, että laatunsa lisäksi ne ovat esteettisesti tosi tyylikkäitä. 



 ISÄN HOITO -OSIO:

Isän hoito -osio oli sitten tuollainen pieni "hemmottelupaketti", josta löytyy mm. vähän herkkuja (karkkilla täytetty pilttipurkki unohtui kuvasta), erikoiskahvia ja herkkusiideri. Tämä osio olisi ehdottomasti kaivannut vielä hyvää LP-levyä tai lippuja keikalle, mutta ehkä sitten jouluksi.


Sekä pakkauksen saaja että (kiitos näiden hormonien...) antaja olivat liikuttuneita ja onnellisia. Vauva pääsee nauttimaan näistä sitten myöhemmin. Tää oli ehkä sellainen "kerran elämässä" -juttu, jee sille että sain toteutettua! :)

Ihanaista isänpäivänviettoa kaikille!

-hanne

48 kommenttia:

  1. Hih, tosi hieno pakkaus! Varmasti on iloa ja riemua tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Uskoisin että on, kai sitä on kivempi pyyhkiä puklut hienoon c-kasettiharsoon kuin tavalliseen? :D

      Poista
  2. Mielettömän mahtavan pakkauksen olet tehnyt, vau :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Niinpä :) Oli aivan valtavan ihanaa tehdä ja antaakin :)

      Poista
  4. Vaikuttavan mahtava ja hieno ja luova ja äääh, mä halkean! Ihan sairaan siisti! Mä olin jo myyty tuossa saapumisilmoituskohdassa. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanuus! Määkin ihan liikutuin, ku oli niin kartakaikkisen sulonen idea. Ja perusteellisesti mietitty ja tehty toteutus. Ihanat vanhemmat teidän vauva saa!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana :) Itsekkin muistan kun tein pakkausta omalle miehelleni esikoista odottaessani, että se paketin kokoaminen oli tosi kivaa ja hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Miten tää olikaan niin ihana koota! Mä kyllä perustan jonkun isyyspakkausfirman, niin saan työkseni koota näitä :D

      Poista
  7. Ihana!!! Miten olisikaan ollut ihana tehdä pakollisistakin hankinnoista tommonen kiva pakkaus! Mulla oli raskausaikana niin kauhea hormonivitutus (vaikka lapsi siis oli toivottu ja tarkoituksella alulle laitettu ja kovasti rakastettu) etten pystynyt hankkiin oikein mitään silleen fiilistelymielessä ja sitten lapsi jo syntyikin niin etuajassa että suurin osa kamoista ostettiin sitten kauheella hädällä tyyliin "eka mikä osuu käteen" -lähimarketista.

    Ihan älyttömän hieno toteutus, saapumisilmoitus ja kaikki! Ihana! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! Ääh, voin kuvitella, että missään vitutustilassa ei oikein paketteja irtoa :D Mutta ainahan voi tehdä sitten seuraavan lapsen kohdalla, jos jää mietityttämään ;)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos! Vaikka ideasta en voi ottaa kyllä kunniaa, nämä näyttävät olevan oikein hittijuttu nyt :)

      Poista
  9. Toivottavasti sääkin saat oman äitiyspakkauksen, joka on suunnattu just sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kun googlailin näitä niin yhdellä keskustelupalstalla joku äiti kommentoi isyyspakkauksesta, että en tee kun eihän siellä äitiyspakkauksessakaan ole äidille muuta kuin ne vuokkoset -siteet ja kondomit :D Mutta vaikka onkin niin kliseistä, niin tätä oli kyllä niin ilo koota ja antaa, että jo sen takia kanatti ryhtyä...ja eihän sitä tiedä jos vielä jotain hemmotteluhoitoja tässä saan :)

      Poista
  10. Mullakin on ollut tuollainen Jokke & Jokke ja lapset ! Tai on se vanhemmilla vieläkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkä! :D Mä en oo koskaan kuullutkaan tästä ennemmin, toivottavasti ei ole aivan kauheaa kuraa :D Vaikka väliäpä tuolla, ajatus se on se tärkein ;)

      Poista
  11. Onpa upea sisältö! Varsinkin itsetehdyt, eipä tuu toista samanlaista vastaan :) Itsekkin oon parit isyyspakkaukset väsänny ja on se vaan kivaa hommaa :) Ihanaa loppuraskautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainahan ne itsetehdyt tuppaa oleen niitä hienoimpia..ja myös mukavimpia antaa. Ja joo, oli kyllä aivan hämmentävän kiva tehdä tätä, ja antamisesta näin koko edellisen yön unta, että hieman ehdin sitäkin jo vissiin odottaa :D Kiitos!

      Poista
  12. Upea pakkaus! Minä sain esikoista odottaessa aikaiseksi painaa tulevalle isälle ja vauvalle samalla kuvalla varustetut paidan ja bodyn, mutta tuo laatikko on kyllä melkoinen työnäyte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi mä suunnittelin tännekin jotain samis paito-body juttuja, mutta niitä en enää ehtinyt! Mahtavat olla liikuttavia nekin :)

      Poista
  13. Ihan mahdottoman ihana ja kekseliäs idea ja toteutus toki myös! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Idea on siis lainattu mutta toteutus on oma :D

      Poista
  14. Ihana! Uskon, että oli tuleva iskä otettu! :) Vimpan päälle ajatuksella oot kyllä paketin tehnyt!

    VastaaPoista
  15. Ha ha, voi Hanne, olis pitänyt arvata että oot suunnitellut tota jo pitkään! Ihan super hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitos! Ja yhtä arvattavaa on se, että suunnittelusta huolimatta kaikki jää viime tippaan... :D

      Poista
  16. Aivan mainio idea:-)

    Merja

    VastaaPoista
  17. Olet nähnyt valtavasti vaivaa!
    Ihana nähdä toteutuksessa välillä noin tyylikäs pakkaus!

    Mustien vauvanvaatteiden löytämisestä tuli mieleeni, kuinka valitsin esikoiselleni reilut kymmenen vuotta sitten mustat lastenvaunut. Silloin oltiin vasta siirtymässä ruudullisista ja röyhelöreunuksisista rusettivaunuista takaisin yksivärisiin ja muodoltaan ehkä pelkistetympiin menopeleihin. Sain silloin kuulla, että mustat vaunut näyttivät ruumisautolta, eikä niissä saisi vauvaa kuljettaa. Tämä kommentti palaa toisinaan mieleeni ja saa hymyn huulille, sillä nykyään kadulla vastaan kulkevat vaunut ovat pääsääntöisesti mustia tai harmaita, eivät juuri "vauvamaisia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Tuleva isä on aika esteetikko, joten parhaani yritin :)
      Ja heh, voi eikä :D Nythän ei tosiaan tunnu muita olevankaan kuin mustia vaunuja :D Onneksi te "tienraivaajat" näytitte myyvälle taholle että kysyntää olis muullekin kuin ruuduille ja röyhelöille...vaikka toki nekin kuiteskin kiertää vielä joskus takaisin muotiin :D

      Poista
  18. Ihana idea, joka ihan varmasti jää mieleen tulevalle isukille! Itse olen tylsästi (taas) päätynyt vain tilaamaan äitiyspakkauksen. Vielä ehtisi loppumetreillä toki jonkinlaisen iskäpakkauksen toteuttaa....onnellista loppuodotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että jää mieleen, oli se sen verran liikuttunut ja otettu :) Joku jossain kommentoi, että eihän siellä äitiyspakkauksessa ole äitille kuin kondomit ja siteet, että miksi isä nyt ansaitsisi omaa pakkausta, ja tottahan tuokin on...mutta oil sitä silti kiva jotain vähän järkätä :)
      Vielähän sitä ehtii, vaikka sairaalakassiin sujautat jotain erityistä miestä varten ;)

      Poista
  19. Ihan huippu setti! Oot niin taituri tossa tuunaamisessa. Hitsi ois iteki pitänyt älytä joku jalkapallo painaa bodyn. Meillä oli siis sama meno isänpäivänä ja mies sai pakkauksen. Liikuttuneita molemmat täälläkin - tietty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä katoin että sulla olikin ollut samat puuhat :) Ja kiitos! Ehtii sen bodyn painaa myöhemminkin :)

      Poista
  20. Hehkutan minäkin täällä! Mahtava idea ja ihana toteutus! :)

    VastaaPoista
  21. Hienosti toteutettu. Miten olet saanut tehtyä tuon saapumisilmotuksen ja Kela lapun? Itsellä vielä suunnittelu vaiheessa isyyspakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skannasin ja photoshopilla muokkasin. Ainakin tuo sisällyslappu on mulla sellaisessa muodossa että voin sen mailata, siihen saa ihan Wordilla sitten lisättyä itse haluamansa tekstit. Laita mailia jos tarvit sen. Saapumisilmoituskin toki löytyy, mutta siinä on tietty väärän paikan leima :)

      Poista
  22. Upea pakkaus! Meille syntyi melkein 2 kk aikaisemmin vauva ja kaikki kivat jutut jäi tekemättä raskauden aikana.Nyt ajattelin yllättää mieheni isyyspakkauksella.Onkohan sinulta vielä mahdollisuus saada tuota "sisällyslappua"sähköpostitse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti kaikki meni kuitenkin hyvin vauvelin varaslähdöstä huolimatta :) Noita lappusia kysyttiin sen verran säännöllisesti, että täältä postauksesta: http://www.eilentein.com/2015/06/isyyspakkauksen-teeseitset.html Saapi ne ladattua :)

      Poista
  23. Tää on niin mahtava! Ihastelin tätä jo tuollon, kun kirjotuksen julkasit ja päätin, et tän idean tuun viel toteuttaa iteki :) Ja nyt vihdoin! :) Kiitos tästä mahtavasta ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että pääsit itekkin toteuttamaan :) Onnea! :)

      Poista