2014/11/20

[KÄDENTAIDOT -messupäiväkirja osa 2.] KUINKA KRUUNATA VIIKONLOPPU


 
Toista messupostausta pukkaa! Vielä ois jäljellä kaksi, hahaa! Pitää pistää vauhtia, muuten postaan näitä vielä seuraavien messujen kynnykselläkin.

No mutta sen viikonlopun kruunaamisesta! Nimitäin yksi vinkeistä, joita voisin tällaiselle messuviikonlopulle antaa, on se että yöpykää hotellissa! On nimittäin jokseenkin ihana valua antoisan messupäivän jälkeen väsyneenä, mutta onnellisena siistiin ja rauhalliseen hotellihuoneeseen, levittää päivän messuostokset ihailua varten sängylle ja oikaista koipensa laadukkaalle sängylle, tietenkin neule mukana. Aamun voikin sitten startata levänneenä (ellei sitten unohdu juoruilemaan yön pikkutunneille asti kämppiksen kanssa esim. synnytyksestä ja muusta jännittävästä), täydentää energiavarastot hotelliaamiaisella ja suunnata sitten toiselle messupäivälle.Viime vuonna tämän mahdollisti mun äiti (kiitos vaan!) ja tänä vuonna blogiyhteistyö Sokos hotellien kanssa. Minä ja Terhi saimme yöpyä legendaaridessa 19-kerroksisessa Ilves hotellista aivan Tampereen keskustasta. Mun hotellikokemuksilla ei paljon rehennellä, joten vertailupohja on aikas hentoinen, mutta Ilves kyllä sopi kuin nenä päähän (vai pitäisikö sanoa että kuin kolmen ja puolen puikko seiskaveikkaan) tällaisena viikonloppuna! Sijainti on lähellä asemaa ja messuille menevä bussi kulkee aivan hotellin vierestä. Huoneet ovat viihtyisiä, henkilökunta ystävällistä ja aamupala monipuolinen. Ja jos jaksaa messujen jälkeen vielä jatkoille, niin sekin onnistuu!

Mun hieman vielä vaatimattomaksi jäänyt messusaalis lauantailta
Mehän ei messujen ja kässätreffejen jälkeen enää Terhin kanssa kuitenkaan enempää menoa kaivattu, joten suunnistimme illalla hotellille omaan huoneeseemme rentoutumaan, vertailemaan ostoksia (Terhi voitti), minä vähän neulomaan ja Terhi blogaamaan. Eli juurikin sopivat jatkot kahdelle blogaajalle käsityömessujen jälkeiseen iltaan!


Hotelliaamut on kyllä vähän ristiriitaisia, kun toisaalta on kauhean vaikea kammeta ylös pehmeästä sängystä ja toisaalta ei malttaisi odottaa sitä aamiaista. Mutta jos ikäänkuin viivyttelee siinä nousemisessa ja hyödyntää sitten aamupalapöytää täydellä teholla, niin saa irti molemmista mukavasti. Ilveksen Amarillossa tarjoiltu aamupala olikin todella hyödyntämisen arvoinen! Söinkin vasta sitten rautatieasemalla seuraavan kerran kunnolla, että aika tehokkaasti tuli tuo aamuherkkupala vedettyä!

Sunnuntaiaamu oli sumuinen, mutta meillä oli päät terävänä! Ainakin silleen messuterävänä. Että ei muutakuin bussiin ja messujen viimeisen päivän hulinaa kohti! Siihen mitä messuilta jäi mieleen ja päätyi ostoskassiin, paneudunkin sitten seuraavassa postauksessa. Siihen asti tsaudidau kaikille!

Ja iso kiitos vielä Sokos hotellille messuviikonlopun kruunaamisesta ja Terhille mitä parhaasta seurasta!

-hanne

3 kommenttia:

  1. Hotelliyö blogiyhteistyönä! Enpä ole tullut ajatelleeksi, että se voisi olla mahdollista. Suosittelen seuraavalla kerralla lähestymään hotelli Tammeria. Paras hotelliaamupala koko maailmankaikkeudessa. Kaunein aamupalasali koko maailmankaikkeudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä mullekaan ollut tullut mieleen, mutta nuo kollegat olivat rohkeampia kysymään! :) Ja itse asiassa meidän porukasta puolet, eli piipadoon tytöt oli Tammerissa yötä. Näytti aika upealle se!

      Poista