2014/11/12

KÄSSÄMESSUT LÄHESTYY!


Tampereen kässämessut lähestyy valtaisaa vauhtia! Lauantai-aamulla strattaa mun ja kahden opiskelukaverin roadtrip Tamperetta kohti, ja loppu viikonloppu kuluukin siitä eteenpäin sitten aikalailla käsityötunnelmissa. Tällaisia käsityötapahtumia on sen verran harvakseltaan, että taidan kyllä ottaa tästä nyt kaiken irti! Kamera lataukseen, budjetti tarkasti mieleen (HAH!), joululahjalista takataskuun, mieli vastaanottavaiselle taajuudelle ja parit kässäpuuhat reppuun mukaan!

Odotan innolla viikonloppua, mutta hieman myös jänskättää meidän blogiyhteistyöpoppoon järkkäämät kässätreffit. Tulee mieleen mun ihka ensimmäinen blogitapaaminen Kerän pop up -kauppassa; meinasin jättää menemättä kun jännitti niin kovasti mennä! Mutta onneksi menin. Toivottavasti teitäkin löytäisi nyt lauma meidän lauantaiseen tapaamiseen kahvila Rigassa! Jos nyt ei muuten ole messuilta aikaa pidemmäksi aikaa piipahtaa neulomaan, niin tulkaa ainakin hetkeksi jalkoja lepuuttamaan ja osallistumaan arvontaa, koska nyt on semmoiset setit tiedossa että! Me huitaistaan arvonta pystyyn kolmeen otteeseen tapaamisen aikana klo 14-16 välillä, ja joka kerta arvomme kässäpussin, josta löytyy mm. lankaa, kangasta ja neuletarvikkeita, jotain jokaiselta alla olevalta yhteistyötaholta. Ja nämä kaikki firmathan löytyvät myös messuilta, käykää tsekkaamassa!


Käpynen C 608
Ullakko A 1284
Suomen lanka A 1125
Novita C 929
Titityy A 529
Tukuwool C 819

Niin ja jos ei meinaa keksia mitään tekemistä messuilla (hehhee), niin Hupsistarallaa -blogin Terhi olikin ehtinyt jo kokoamaan jo aika hyvän tärppilistan messuille. Omalla listallani on vielä ainakin Käsityökorttelin Kotimainen onkin kotimaista -näyttelyn. Ja tietenkin sitä kiertämistä! Suunnittelin, että toteutan myös tänäkin vuonna "suosituimmat langat" kyselyn. Ihana päästä ottamaan taas näppituntumaa vanhoihin tuttuihin, sekä toivottavasti myös uutuuksiin, kuten vaikka Tukuwoolin Suomenlampaan villalankaan. Tänä vuonna uskoisin myös kankaita tarttuvan enemmän mukaan, sillä kaikenlaiset vauvan vaatteet houkuttelisi! Juuh....pitää todella suunnitella sitä budjettia!

Mukavia messuja kaikille paikalle pääseville, ja toivottavasti nähdään lauantaina!

-hanne

6 kommenttia:

 1. Voi juku, ollaan tulossa messuille :) Mutta näillä näkymin vasta sunnuntaina. Jää kaikki nää tapaamiset välistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi rähmä! Mä huomasin muuten että olit voittanut liput tuonnekin, nyt kuule vaan lottoa vetämään :D

   Poista
 2. Oi, ihanaa. Pitää yrittää josko olis arpaonnea.
  Minun koneeni ei muuten aukaise tuota oikealla sivupalkissa olevaa linkkiä kässämessuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, tämän setin mäkin haluaisin voittaa!
   Eikö, voi äh, mikähän siinä on. Mulla kuitenkin avaa?

   Poista
 3. Huomenna sinne! Jee! Täytyy tulla kässätreffeillä piipahtamaan..:)

  VastaaPoista