2014/11/18

[KÄDENTAIDOT -messupäiväkirja osa 1.] KÄSSÄTREFFEJÄVäsynyt mutta onnellinen, selvästi aiempaa köyhempi mutta huomattavasti aiempaa innostuneempi kässääjä tässä moi! 
Terkkuja Tampereelta Suomen kädentaidot 2014 messuilta! 


Oli juuri niin hauska, touhukas ja käsityön täyteinen kaksi päivää kuin ajattelinkin! Messupostauksia tulee nyt nippu, mutta kun on niin paljon mitä haluan jakaa. Monet blogit onkin jo esitelleet messusaaliinsa, siinä kun mä oon vasta saanut käytyä kuvat läpi ja toivuttua tästä kaikesta! No, aloitetaan vaikka sillä, mihin varmaan lopuksi lopetankin - meille kässääjille on aika harvakseltaan tarjolla näin laadukkaita, monipuolisia ja innostavia tapahtumia! Kyllä kannatti jälleen mennä paikalle!


VERTAISTUKEA JA KÄSSÄÄJIEN SEURAA

Lauantaipäivä oli mulle todellinen kässätreffailupäivä! Myyntikojuja en ehtinyt kuin vähän C-hallissa fiilistellä, mutta ei haitannut, sillä mikäs sen mukavempaa, kuin toisten kässääjien tapaaminen! Heti aamu starttasi vertaistuen voimin, kun matka tampereelle sekä messujen aamupäivä hujahti kahden opiskelijakaverini seurassa (tattista tytöt seurasta!) Iltapäivästä olikin tiedossa sitten jotain vähän jänskättävää!Nimittäin lauantaina toteutui meidän yhteistyöblogien (Piipadoo, Pizziacato, Hupsistarallaa, Handmade Hippu -blogien ja mun) järkkäämät kässätreffit. Jännitti että tuleeko paikalle ketään, miten arvonta onnistuu, millainen on meille varattu tila, löytääkö ihmiset paikalle ja osaanko enää edes neuloa! 

No, en tavallaan osannut, koska koko kaksituntisen aikana en saanut kuin luotua silmukat (ja niitäkin väärän määrän), sillä mulla oli niin hauskaa koko tapaamisen ajan, etten malttanut edes neuloa! Kun tapaamisen jälkeen vilkaisin peiliin, mun posket oli ihan tulipunaiset, olin vissiin aikamoisissa innostusfiilareissa siellä! Eli turhaan jännitin, oli tosi mukavaa! Kiitos kaikille teille about kolmelle kymmenelle kässääjälle että tulitte paikalle!! Oli tosi kiva nähdä!! Ens vuonna uusiksi?
Kässätreffejä järjestäestäessämme yksi hauskimmista jutuista oli miettiä arvontaa treffien oheen. Ei nimittäin loppunut ideat siitä, keitä voitaisiin pyytää yhteistyöhön tässä. Tiettekö, suomesta löytyy aikamoinen määrä mahtavia käsityöfirmoja! Arvontapalkinnoista tulikin todella käsityöharrastajan setti!  

Koko komeus oli pakattu Lankakauppa Kerän "knitting takes balls" -kassiin ja sisältönä oli siis  Suomen langan Moppari -kerä, puiccomitta Succaplokilta, kangasta Käpyseltä ja I k a s y r iltä, sukkalankaa Silmu & Solmusta, TSI -sienipaketti Paapiiltä,  uusinta uutta suomenlampaan villalankaa Tukuwoolilta, alpakkaa Titityyltä, puikotin Ullakolta, Novitalta uusin lehti, suklaakarkkeja sekä tupsukehikkosetti, tarvikesetti ja pyöröpuikkosetti. Olivat aika onnellisen näköisiä ne, joille arvat osuivat. Mäkin olisin ollut!
Kun kässätreffit oli kunnialla ohi, oli vielä reipas tunti aikaa kiertää kojuja, ennen kuin oli pakko poistua messualueelta. Mutta onneksi tuon tunnin aikana ehdittiin saada illaksi lisää kässätreffisuunnitelmia, nimittäin Kerä kutsui meitäkin Marttinaan syömään ja neulomaan #puikoissa neuletapaamiseen, joka starttaa tositoimin ensi viikolla. Siitä kannattaa olla kuulolla! Oma ilta jatkui sitten Terhin kanssa hotelliin yöksi, siitä lisää myöhemmin!


LÄMMIN KIITOS vielä kaikille kässätreffeille saapuneille, arvonnan yhteistyötahoille, 
Suomen kädentaidot messuille sekä kanssa bloggaajille!!

- hanne

6 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogikahvittelusta! Oli mukava saada kasvot bloginimille :)

  - Katja/Lauriida/mikseimulloopuikkojamukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Mä taas puolestani olisin voinut ihan suosiolla jättää ne omat puikkoni pussiin, en saanut kuin purettavaa aikaiseksi :D

   Poista
 2. Kiitos kässätreffeistä! Oli tosi mukava tavata muita bloggaajia. Ja siistiä, minun kirjontatyöni pääsi koosteeseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Oli kyllä mukava nähdä! Mä kävinkin bongaamassa sun ilmeisesti edellisen kurren, hiano!! :)

   Poista
 3. Nyt vihdoin pääsen kommentoimaan: olipas mukava nähdä ja jutella kässähommista! :) t. se blogia kommentoimaton raskausmahaansa kantava

  VastaaPoista
 4. Mikä ja kenen tekemä on tuo viimeisen kuvan ihana liukuvärjätty asia? :) Kiinnostuin!

  VastaaPoista