2014/11/04

NÄHDÄÄNKÖ PIAN?


Viime vuonna Tampereella järjestettävien Suomen Kädentaidot -messujen jälkeen mä aivan intona suunnittelin, että ensi vuoden messuille meen kyllä oikein ajan kanssa ja järkkään sinne samalla neuletapaamisen parin muun blogaajan kanssa. Silloin teiltä kyselin, että miltä ajatus tapaamisesta kuullostaisi ja kyllä teitä joitakin oli jo silloin innokkaana tulemaan mukaan.

Noh! Semmoinen ois nyt sitten todella järjestymässä! Nimittäin tänä vuonna 14.-16.11 järjestettävien messujen Face to Face -blogikahvilaan me bloggaajat saatiin aikalailla vapaat kädet, ja niinpä minä, Hupsistarallaa -blogin Terhi, Piipadoo -blogin Piia ja Paula, Pizzicato -blogin Päivi sekä Handmade Hippu -blogin Emmi yhdistettiin voimamme, ja rykäistiin lauantaille 15.11. kässätreffit, kädentaito -messujen yhteyteen, Riga -kahvilaan, messukeskuksen pääaulan 2. kerrokseen!

Treffit toteutuu mitä vapaamuotoisimmin ja rennolla otteella. Me kuusi hengailemme neuleittemme kera messukeskuksen Rigakahvilassa klo 14-16 välillä, ja te ystävät rakkaat, kanssablogaajat ja lukijat, satunnaiset seuraajat ja äidin kaikki ystävät ja tutut olette mitä lämpimimmin tervetulleita sinne meidän kanssa neulomaan tai/ja rupattelemaan, hengailemaan, pistäytymään, kaffittelemaan ja hengähtämään. Kunhan tuutte! Olisi mahtavaista nähdä edes osaa teistä ihan silleen kasvokkainkin! Saapi ilmestyä paikalle viideksi minuutiksi taikka vaikka koko ajaksi. Lisää tietoa tapahtumasta me päivitellään Kässätreffien facebook-sivustolle ja tietty blogeihin.

Aikamme kuluksi arvomme tuon parin tunnin aikana paikalla olevien kesken myös semmoiset mäkin-haluaisin-voittaa!! -palkinnot, jonka sisällön on sponsoroinut meille nippu suomalaisia käsityöalan yrityksiä. Palkinnoista lisää myöhemmin!

Tulkaa ihmeessä! Messuja voin viimevuoden perusteella jo muutenkin suositella, ja no, uskallan suositella myös meidän tapaamista, me ollaan nimittäin mukavia! Nähäänkö siellä?

-hanne

12 kommenttia:

 1. Juu, nähdään vaan! :)
  T: Susanna/ Hippitysy Hupsista käsillä-bloggari

  VastaaPoista
 2. Nähdään vaan! odotan jo kovasti messuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Mä ootan kans! Toivottavasti on yhtä mukava reissu kuin viimeksi!

   Poista
 3. Toivottavasti olen maisemissa ja pääsen mukaan! :)

  VastaaPoista
 4. Tarkoitus olisi sinne lauantaina raahautua. Yritän vielä saada roadtrip seuraa.

  VastaaPoista
 5. Ehkäpä miekin uskaltaudun mukaan, ellei sitten messut sekoita ajantajua kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti :) Kännykkään vaikka herätystä vielä :)

   Poista
 6. Olispa hauskaa lähteä Tampereelle :) Ansiotyöt haittaa hauskuuksia, välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, harmillisen usein työt haittaa harrastuksia :)

   Poista