2013/05/15

KERÄILYÄ HELSINGISSÄ!


Heihoi, oottekos pistäneet merkille, että Kerän Jonna ja Elina tekevät huomenna torstaina neulerynnäkön Helsinkiin kirjastoautoon tiskiliina-workshopin merkeissä? Meikä ainaskin ajatteli rynnistää puikkoineen heti paikalle, jahka työpaikaltani irtoan.


Kerän blogista poimittua tietoa:

Torstai 16.5. kello 16–21
Tiskirättityöpajat Helsingissä!
Kerä goes Helsinki! Vedämme päivän aikana kaksi tiskiliina-workshopia kirjastoauto Starassa. Opettelemme erilaisia pintaneuleita ja testailemme monenlaisia materiaaleja: voit tuoda mukanasi vaikkapa bambu-, puuvilla- ja pellavalankoja tai ostaa sellaisia meiltä. Tarvitset myös 4–5 mm:n puikot. Ensimmäinen työpaja järkätään Ruskeasuon pysäkillä (Kiskontie/Raisiontie) kello 16–18. Sieltä siirrymme Kruununhakaan, Liisankadun pysäkille, jolla neulomme kello 19–21. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia. Tulkaapa mukaan neulomaan luovalla, letkeällä asenteella tiskiliina, joka kestää kulutusta, imee kuin unelma eikä haise. Ja tekniikoita voi toki soveltaa vaikka mihin neulontaan! Lue lisää Helsingin kirjastoautoista täältä: www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kirjastoauto/Palvelut/Helsingin_kirjastoautot(1010) ja täältä: www.facebook.com/kirjastoauto.Helsinki


-hanne

4 kommenttia:

 1. Oijoijoi... Tämä menee ohi! Olis ollu vitsin hauska törmätä, mutta on koristreenit yhtäaikaa. :DD Orastava uusi harrastus, jota ei voi skipata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, korista, aikamoista :D Mutta ihan ymmärrettävää (se ettei voi skipata, ei koris...;) Mut hei, pidetään joskus joku DIY tapaaminen! Vähäkö ois!

   Poista
 2. Voi nyt vasta tän huomasin!:( Ja ihan naapurissa olette Krunikassa olleet. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhlä...mut keräläiset vähän pohdiskeli jonkinlaista uusintareissua esim. jonkun kurssin muodossa. Mä ainakin kannattaisin!!

   Poista