2013/05/28

BARCELONAN LANGAT

Hellurei!
Pahoittelen hiljaiseloa, se johtuu vain siitä että vietin tuossa tovin BARCELONASSA! Ai että. Jokke houkutteli mut mukaan mitä mainiommalle reissulle Primavera Sound -festareille kera huipun ystäväporukan. Meinasin hannata ensin ja jäädä kotiin, sillä äääää menee niin paljon rahaa blaablaablaa ja vitsi kun töissä on kiire, ei voisi olla yhtään pois päläpäläpää ja onko siellä nyt sitten varppina hyviä bändejä ja ja ja. Lisäksi missasin matkan vuoksi rakkaan ystävän polttarit ja työporukan kehittämis-/virkistyspäiväreissun.

Mutta olipa vaan kiva reissu! Luonnollisesti Primaveran kolmen päivän liput myytiin loppuun suurinpiirtein sinä päivänä kun lopulta päätin että lähden, mutta käänsin sen voitoksi päättämällä, että mähän otankin sitten vain kahdeksi päiväksi lipun jo shoppaan itsekseni lauantain Barcelonan lankakaupoissa! Mun piti kysyä teiltä täällä vinkkiä etukäteen, mutta enpäs enää ehtinyt postailemaan ennen matkaa. Voitte tietenkin näin jälkikäteen vinkkailla, että missä olisi kannattanut käydä. Ehkä sitten ensi vuonna! 

 
Neljästä etukäteen katsomastani liikkeestä yksi oli kai lopettanut (Persones Llanes) ja yksi (La Barcelana) oli mystisesti suljettuna, vaikka aukioloaikojen mukaan putiikin olisi pitänyt olla auki. Harmitus. Pääsin kuitenkin sisään asti viehättäviin Llanarium ja All you knit is love -putiikeihin. Ensimmäisessä oli meneillään neuletapaaminen, myyjä kertoi että kahden viikon päästä heillä järjetetään 24h neulontatapahtuma, huh huh!!  Ja joo, kunnon blogaajan tavoin otin putiikeista nolla kuvaa, pahoittelen!

Molemmista lankakaupoista löytyi yllättävän paljon tuttuja lankoja kuten esim. Rowania, Drops Designia ja Regiaa, sekä mulle ennestään vierasta (mutta näköjään suomestakin saatavaa) Malabrigoa. Hinnat huitelivat melkolailla myös suomen hinnoissa. Malabringon langoista löysin niin kauniin vyyhdin etten voinut jättää sitä kauppaan. Kamera ei tee värille oikein oikeutta, väri vaihtelee syvästä suklaisesta tummanruskeasta aina ihan vaalean ruskeaan. Outo värivalinta mulle, mutta niiiiiin kaunis.

Ja ei tietenkään lankakauppareissua ilman, ettei joku lanka jäisi kaivertamaan mieltä. Tällä kertaa se oli ihastuttavan, paikallisen Greta and the Fibersin (sivut ovat remontissa, mutta käykää katsomassa yrityksen blogi ja Facebook-sivut) merinovilla+silkki (!!) vyyhti. Pehmoista ja pitsisen ohutta ylellisyyttä. Mutta kun ei sattunut kohdalle täydellistä ja inspiroivaa väriä, niin sinne ne nyt sitten jäivät.


Barcelona jäi kyllä mieleen sympaattisena ja kiehtovana kaupunkina. Aika meni suurelta osin Primaverassa palellen (kyllä!! Säät ei aivan nyt osuneet kohdalle), joten pitää mennä vielä joskus takaisin enemmän ajan (rahan) ja kameran kanssa. 

*****

Hei pakko vielä kertoa miten sain kuin sainkin itseni mukaan niihin ystäväni polttareihin, jotka matkan aikana missasin. Otin nääs naamastani kuvasarjan mitä typerimpien ilmeiden kera, tulostin nämä luonnollisessa koossa, leikkelin taustat irti, liimailin naamavärkit tikkujen nokkaan ja annoin mukaan polttareihin. Ja kuulkaas, nyt on meikäläisen leijuvat naamat mukana vaikkas kuinka monessa kuvassa mitä polttareista on otettu! Niin että niin tärkeäksi mä oman naamavärkkini arvostan, kuviin on pakko päästä! Mutta ystävä arvosti elettä ja ainakin kävi selväksi kuinka kovasti olisin halunnut paikalle päästä, myös siis vartaloineni.

:)




-hanne

24 kommenttia:

  1. No hitsit, ihan paras idea toi naamajuttu! :D :D :D Siis aivan mielettömän huippua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikö! :D Mulla oli myös yllättäen varsin hauskaa noita tehdessä :D

      Poista
  2. Hulvaton tuo naamatikkujuttu! :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo, mitäpä sitä ei tekisi ystävien eteen! :D

      Poista
  3. Herkullisen värisiä lankoja ja ihan mielettömän hauska tuo naamakuvajuttu! :D Ainakin paikalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella paikalla :) Mä hypistelen lakkaamatta tuota ruskeaa vyyhtiä...en osaa päättää mitä tekisin siitä!!

      Poista
  4. Näyttää syötävän hyvältä tuo valitsemasi lanka! Ja hauska laittaa naamansa tikulle :P ajattelin ensin että kyseessä oli naamarit, siitä olisi myös poikinut aika hauskoja kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö, ja tuntuu myös aivan yhtä ihanalle...pitää siis tehdä siitä jotain ihanaa :) Itseasiassa mun oli tarkoitus tehdä yksi naamarikin, mutta aika loppui kesken! Mä kyllä todella toivon että musta löytyy noista polttareista ainakin yksi epäilyttäväkin kuva, vaikka jonkinmoinen alastonkuva olis hyvä :D

      Poista
  5. Käytän kääntäjä tietenkin, lol,
    kiitos paljon ostaa minun villaa ja tähän virkaan, toivon, että nautitte kudonta se.
    Terveisiä Barcelona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei :) Sulla oli kyllä aivan ihastuttavia lankoja! Ne ovat yksi hyvä syy palata vielä uudelleen Barcelonaan :)

      Poista
  6. Ihania lankoja :) ja huiput nuo kuvat :)))

    VastaaPoista
  7. Hei tänksit vinkeistä! Olen itse lähdössä Barcelonaan kuukauden päästä ja koska on jo kolmas kerta kyseessä niin uudet ja erilaiset visiteerausvinkit tulee kyllä tarpeeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, no kuule, kannattaa nuo tosiaan ainakin käydä vilkaisemassa! Niin ja ostaa tuota Greta and the fibers -lankaa, arvaa vaivaako mua nyt koko ajan se vyyhti :D

      Poista
  8. Hei, mä en nähnyt sun tuota "uuh" ja "surku" -ilmettä!! Missä ne oli? :D

    -Reetsi-morsmaikkunen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai voi ei, kyllä nekin oli mukana, ehkä joku jemmas ne ittelleen parempaa käyttöä varten??? :D Huomaa muuten, että ylläolevasta sarjasta puuttuu itsekriittisyydestä johtuen se mun krebaaa!! -kuva, vaikka se tietenkin muuten oli ehkä käyttökelpoisin kuva, eikös? :D

      Poista
    2. Kyllä krebailukuva oli messissä koko illan :D

      -R

      Poista
    3. Hyvä hyvä, näin ajattelinkin :D

      Poista
  9. Ihanaa lankaa (ja hauskat naamat!) ja uskon, että kaihertaa, jos jäi hyvät langat noinkin pitkän matkan päähän.. Joo, ja kaikkea sitä oppii tässä, kun teekupposen kanssa surffailee, niin kuin nyt senkin, että tommonen festari on olemassa ja että näkyypä siellä ensi vuonna olevan mun poikani suosikki Neutral Milk Hotel. Taitaa vielä olla ainoat Euroopankeikat nuo. Hmm, eipä vaan ole nyt sitä saamarin rahaa, kun just makselin hänen syksyllä Lontoossa alkavan yliopistokurssinsa maksuja, damn! No, ehkä liput ei ihan minuutissa myy loppuun :)
    Odotan mielenkiinnolla mitä tuosta ruskeasta langasta syntyy. Ja edellisen postauksen kämmekkäät ovat kyllä kauniit! Tänne maailmalle ei varmaan tuota lehteä tosin saa, jotta joudun varmaan tekemään oman sovelluksen, mutta jotain kyllä teen, sillä ne jäivät mun mieltäni kaihertamaan..
    Terkkuja täältä sateesta,
    Iiris

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primavera on kyllä aivan ensiluokkainen festari! Liput on vaan tietty tyyriimmän puoleiset...nyt ne myytiin loppuun siis noin kuukausi ennen festareita, että eiköhän niitä vielä piisaa :D
      Ja kiitos, saatan laittaa tännekin vielä kämmenikkäiden ohjeen, jahka kerkeän! Niin ja mäkin odotan mielenkiinnolla, että mitä tuosta ruskeasta syntyy...jotain kauniin sävyistä jokatapauksessa! :D

      Poista
  10. Thanks for the nice comments about our shop. Hope you get back to Barcelona soon!!

    Jen - all you knit is love

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi! Thanks for commenting :) I hope I can come back soon :)

      Poista
  11. Toi kuvajuttu on parhautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, tänks, oli kyllä aika hauska projekti kaiken kaikkiaan :D

      Poista