2013/05/19

EIRAN LANGAT


No niin! Mä oon taas innoissani, varokaa vaan! Ootteko jo nähneet tai kuulleet Eiran Tukun lehdestä EIRAN LANGAT? Lehti näki päivänvalon viime viikolla ja mä sain sen kätösiini torstaina, kun kävin neulomassa Kerän Elinan ja Jonnan johdolla tiskirättiä Helsingin kirjastoautossa. Lehti on rakkaudella ja innolla tehty ilmaislehti(!!!), jota työstämässä on ollut Eiran Tukun ja Kerän tytöt sekä tässä numerossa blogaaja-vierailijana yhden ohjeen verran myös meikä! Wuhuu! Oli kyllä kerrassaan jännittävä projekti! Mä sain työstettäväksi Araucanian Botany Lace lankaa, josta tein lehteä varten ohjeen yllä ja alla näkyviin kämmenikkäisiin. Näiden jälkeen langasta syntyi myös tuo aiemmin esitelty Cladonia -huivikin.

Lehtiä on saatavilla Eiran Tukun jälleenmyyntiliikkeistä, Helsingistä löytyy esim. Lankatalo Priimasta, ja Tampereelta tietty Kerästä. Kannattaa syöksähtää hakemaan oma kappale! Niin ja Kerän blogissa on myös nähtävillä ohje lehden kesäiseen Kuin aurinko -toppiin. Mun ehdoton suosikki lehden ohjeista on tuo ihana ihana punainen duffelitakki. Mä en vielä tiedä kelle mä sen teen, mutta teen kyllä!


-hanne

23 kommenttia:

 1. Kiinnostava lehti, täytyypä katsastaa. Ja tavattoman hienot kämmekkäät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdototmasti katsastaa! Kiitos :) Ehkä vielä joskus itsekehrätystäkin langasta... :D

   Poista
 2. Mielenkiintoinen lehti, harmi ettei täältä pohjanmaalta taida mistään tuota saada... :/ Ja ihanat nuo tekemäsi kämmekkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla joo :( Mutta kannattaa vielä tarkistaa tuo Eiran jälleenmyyjien lista, ja ainakin Kerä lähettää lehden tilauksen mukana, varmaan muutkin lähettävät. Tai nakita joku tuttu hakemaan :D Ja kiitos :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihanat kämmekkäät! :) Pitääpä katsoa jaksaisko hinata ahterinsa jonnekin mistä sais lehden! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänkjuu tänkjuu, ovat olleet ahkerassa käytössä! :)

   Poista
 4. Eikö sen takin vois muokata itellekin? ;) Minä reissasin Tampereella perjantaina ja sain Kerästä oman lehden. Bongasin heti nämä kämmekkäät ja ajattelin että nuo ainakin teen. Varmasti niin kätevät pihahommissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksei tietenkin voisi :D Vois ottaa haasteeksi :)
   Ja kiva kuulla! Mun omat (tein niitä heti kahdet...) ovat olleet kyllä aktiivisessa käytössä ja yli kuukauden päivät, toimivat erihyvin esim. aamulla pyöräillessä :)

   Poista
 5. Hieno saavutus ja kauniit kämmekkäät! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä nuo sun rannekkeet ovat hienot! Tahtoo! Nyt metsästämään lehtistä.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kämmekkäät. Justiinsa sopivasti jujua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on ollut tämä malli tai jonkunmoinen ajatus siitä pitkään mielessä, nyt sai syyn toteuttaa :) Eihän tuossa mitään maata mullistavaa ole, mutta ees vähä jotain :)

   Poista
 8. REally lovely,and the colours is great...love that "not really yellow one".
  And the button details is cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! "Not really yellow one" is perfect descrip of that color! It's actually almost green in certain light! :)

   Poista
 9. Kauniit kämmekkäät =) Kivalta näyttää tuo lehtikin...taidan huomenna kokeilla olisko paikallisessa käsityökaupassa tuota lehteä toivottavasti olis.

  VastaaPoista
 10. Näitä kämmekkäitä ja lehteä ihalimme edellisessä neulemöötissämme. Kovin ovat hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ou vau, kiitos :) Ovat myös olleet kovasti mulla käytössä, ja sehän se on tärkeintä :)

   Poista
 11. Kivat kämmekkäät!

  Meinasin jo marmattaa, että äh, täältä ei kuitenkaan saa lehteä. MUTTA. Kokkolan Kankuri on jälleenmyyjä! :D Eli punainen nuttu, here i come! :D

  Ps. betonityöt ja häämekon liukuvärjäys odottaa viikonloppuna. Tuun täältä kurkkimaan vinkkejä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Hyvä Kokkolan Kankuri! :D
   Ja häämekon liukuvärjäystä, hui! Onnea matkaan :D

   Poista
  2. Hurrasin liian aikasin. Eli ovat kyllä jälleenmyyjiä, mutta ei niillä ollut mitään tietoa kyseisestä lehdykästä. Kysyin sitten vielä pietarsaaren lankakaupasta, eikä sielläkään oltu kuultu mokomasta. :/

   Onnistuisitko ottamaan punaisen takin ohjeesta niin hyvän kuvan, että sen avulla pääsisin kutomaan? Neljän päivän matka edessä ja olisin voinut autossa/hotellissa kutoa, kun pääsen kerrankin ilman lapsia jonnekki. :D

   Vähän kyllä jännittää värjäys, mutta ajattelin, että saisin sen uusiokäyttöön värjäämällä. En oo tosin edes vielä selvittänyt, voiko mekon kangasta värjätä (tarttuuko siihen). :D Ja sitä väriäkin pitäis löytää jostain..

   Poista
  3. Voi ei, ehkeivät ole sitten kuitenkaan jakaneet sitä joka paikkaa? Mutta eiköhän se kuva onnistu :) Laitakko mulle vaikka mailia, niin pistän tulemaan, koska toki sitä pitää moiselle matkalle hyvää tekemistä olla käsillä :D

   Poista