2012/10/06

lempiasioita


Mulla on ihan h-i-r-v-i-t-t-ä-v-ä syysjjjjjjumitus. Käsitöitä nyt tulee tehtyä silleen melko rutiinisti, mutta kaikki muu...huoh. Töissä pitää potkia ittiänsä etiäppäin, jujutsu treeneihin en oo saanut raahauduttua kohta kahteen viikkoon. Kaikki kotityöt vaan seisoo. Paitsi tiskit, ne seisomisen lisäksi myös haisee. Huippua!

Ihana Sort of Pink -blogi haastoi mukaan Moko:n blogihaasteeseen listaamaan lempiasioita. Voiskohan jumitusta helpottaa, jos ihan konkreettisesti nimeäisi niitä pieniä innostavia asoita, lempijuttuja, joita kuitenkin on, mutta ne vaan meinaa aina unohtua? Kokeillaan. Ja nyt mennään kevyellä otteella ja semmosilla *just nyt* innostavilla ja ilahduttavilla pienillä asioilla.


(vasemmalta ylhäältä alkaen) Finnish design shopin lahjakortilla hankittu säästöpossunorsu, ihana uusi MacBook Air pienellä washiteippi -tuunauksella, johon ohje löytyi täältä, Nousevan myrskyn pyörän sisäkumista tehdyt Lee -korvikset sekä viime talvena omat tekemät ruttusukat.


Mun lempijuttuja just nyt:

  1. Drive soundtrack --- Leffa oli aivan käsittämättömän lumoava. Ja leffan soundtrack on saanut mut viime aikoina päivittäin hyvälle tuulelle. Klick.
  2. uusi Macbook Air --- Joooo maksoihan se ja sehän ei ole kivaa, mutta ai että sitä on mukava käyttää!
  3. Iloiset yllätykset --- Mä, niin kun kaikki muutkin, oon sitä mieltä etten koskaan voita mitään. Mutta sitten voitin 2012 blogibarometrin arvonnassa 150e (!!!) lahjakortin Finnish design shoppiin, jonkun ajan päästä Nouseva myrsky -blogin nimikilpailussa lohdutuspalkintona Lee -korvikset ja nyt Novamelina -blogin arvonnasta maatuska -kaulakorun. Pitää varmaan lotota.
  4. Villasukat --- Ja se että niitä voi taas pitää. Mä en juurikaan piittaa syksystä, enkä oikeastaan talvestakaan, mutta villasukat, niistä mä tykkään. Ja nyt niitä suorastaan taas pitää käyttää!
  5. Ensi viikko! --- Siitä tulee ihan huippu! Ensinäkin, Lankakauppa Kerän POP UP -kauppa on Helsingissä koko viikon, mä aijon mennä pyörähtään paikalle ainakin tiistaina ja keskiviikkona, ehkä myös perjantaina. Sitte äiskä tulee yökyläileen, keskiviikkona on yksi pitkään odottamani keikka Bar Loosessa ja lauantaina on pikkuveljen+tyttöystävänsä teematuparit. Jejejejjejjjeee!
  6. Käsityöt --- No suprise there. Nämä jaksaa innostaa aina uudelleen ja oikeastaan päivittäin. Vaikka nyt on ollut vaikeaa olla näidenkin kanssa aikaansaava, innostaa kuitenkin jo ihan semmoinen päänsisäinenkin tekeminen ja ideointi.
  7. Osallistujat + kommentit --- Siis teidän lukijoiden kommentit tuonne synttäriarvontaan. Mahtavaamahtavaamahtavaa ja Snif kaupan päälle!!
  8. Jäätelö ja karkit --- Mieluiten yhdessä. Näistä mä innostun aina, ihan aina ja koska vaan.
  9. Pienet suuret haaveet --- Ehkä jopa suunnitelmat. Sellaisia innostavia juttuja, liittyen nyt vaikkapa opiskeluun, blogiin ja omaan kotiin. Sekä pienen pieniä muutoksia että pitkän tähtäimen suuria juttuja, joita on kiva pyöritellä päässä.
  10. (lemppari) TV-sarjat --- ja niiden paluu telkkariin kesätauolta. Kuullostaa varmasti tyhjänpäiväiseltä, mutta yksi mun aivan lempilempilempi asioita on istahtaa Joken kanssa kotisohvalle ja katsoa joku hyvä sarja. Tai leffa. Mieluiten kera nro 8:n, tietenkin.   

Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville lemppari blogeilleni, jotka voivat tähän halutessaan tarttua ja tehdä listaa blogissa tai vaikka ihan vain omassa päässään. Tietenkin myös kuka tahansa muu lemppariasioiden listaa tarvitseva voi tähän haasteeseen tarttua.


No, ei nyt ehkä ihan vielä helpottanut tää jumitus, mutta ehkä se tästä :) Alla ohjeet osallistumiseen, kannattaa lukaista läpi, tähän haasteeseen liittyy nimittäin myös arvonta ja osallistua voi myös blogittomat lukijat. Lisää tietoa täällä.

Näin osallistut haasteeseen:
  1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi)
  2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
  3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Mokon Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
  4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

-hanne

p.s. Eilen tein synttäriarvontaan voi osallistua vielä huomisen ajan!

7 kommenttia:

  1. Taru, onnistuin kännykällä selatessani klikkaamaan postauksen nimen sijaan "poista" kohtaa sun kommentin kohdalla, nouuuu!!! Ehdin sen kuitenkin jo lukea, nähdään sitten keskiviikkona :D

    VastaaPoista
  2. Kiva listaushaaste! Täytyy tehdä tää kyllä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta! Tällaisia tarvitaan välillä, vaikka vaan ihan omassa päässä. :)

    VastaaPoista
  4. Ihuna tuo Norsu. Meillä on semmoinen vanha vihreä, oisko aikoinaan säästöpankista saatu. Tahtoisin niin ison keltaisen kaverin sille :D p.s. piti koklata tuota Macbookin omenateippausta - vähä hauskaa! Teippasin miehenkin koneen yllärinä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua jos sulla on ihan aito ja alkuperäinen, tuo mun omahan on tommosta uusiotuotantoa :) Mitäs mies tykkäsi ylläri teippauksesta? :D

      Poista
  5. Ihania lempiasioita sinulla ja mukavaa kun osallistuit haasteeseemme! Huomaathan, että osallistut Mokon lahjakorttien arvontaan vain lähettämällä lempiasiat listasi meille sähköpostitse, eli kannattaa laittaa lista meille osoitteeseen mokomarket (@) moko.fi ennen 2.11 niin olet mukana lahjakorttien arvonnassa.

    VastaaPoista