2012/10/26

sitä vaan että


...meidät ja meikkisten häiden karkkibuffetin voi bongata Häät -lehden syysnumerosta, joka ilmestyipi eilen kauppoihin. Juttu on "viimeisin villitys" osiossa, vaikken nyt ehkä oikein usko, että karkkibuffetti on enää mikään aivan se viimeisin villitys. Soisin sen kuitenkin olevan hyvin pitkäkestoinen villitys. Karkille kerran HEI! Lisäksi haluaisin kertoa, vaikkei tämä ehkä tuukkaan varsinaisena yllätyksenä, että yhtäkkiä onkin melkein talvi. Ja epäilemättä tämän johdosta mun kaakaomieltymys heilahti hetkessä kylmästä kaakaosta kuumaan kaakaoon. Piristää päivää kuin päivää, kokeikaa vaikka. Siihen päälle vielä kermavaahtoklöntti, niin johan saa viikonloppu arvoisensa alun!

-hanne

10 kommenttia:

 1. No juu. Nyt tekee mieli kaakaoo. Eikä kaapissa oo yhtää. :D

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Mee äkkiä kauppaan! Tää on niin parasta ja hyvintä ja lämpimintä! (auttoiko yhtään?)

  VastaaPoista
 3. Mäki haluun naimisiin.... :-D Ei ehkä kovin fiksu kommentti mutta siis ihania nuo kaikki teidän hääjutut, ihan oikein että lehteen pääsitte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no eihän se kuule ku vaan otat ja kosaiset :) Paitsi että häitä seuraa aina sitten se naimisissa olo, että sen puolesta on hyvä silleen ainakin vähä funtsia että ketä kosaisee :D

   Poista
 4. Pari vaahtokarkkia kupin pohjalle ja siihen se lämmin kaakao päälle... ei tarvi edes sitä kermavaahtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, no niinpä! Ja mä oon ehdottomasti sitä mieltä että pakkasella tämmöset juomat on täysin sallittuja...eli näitä saa juoda noin 5kk putkeen...:D JEI!

   Poista
 5. Karkit on ihania! Kaakaosta tulee hyvää jos vielä muutaman pienen vaahtokarkin heittää pinnalle kellumaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, vaahtokarkit! Meikä taitaakin lähteä tästä kauppaan --> ;)

   Poista
 6. Jee, go karkkibuffa! Ei tosiaan ole ihan uusinta uutta, mutta villitys voi sen kun jatkua vaan - eihän parempaa ole kuin karkkia mielen määrin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo ei! Karkit kunniaan! Oikeastaan karkkibuffetista saisi mun mielestä muodostua samanmoinen vuosikymmenten perinne, kuin vaikka morsiuskimpun heitosta!

   Poista