2012/10/08

arvottu!

Kiitos isosti kaikille synttäriarvontaan osallistuneille! 

Eilen on tehty mm. korviksia, maailman hienoimpia lapasia, olo mukavaksi, joululahjoja, logiikkatehtäviä, paljon suunnitelmia, roskislöytöjä, lypsyharjoitteluraportti, isoja ja pieniä päätöksiä, yksi apinan pylly, muutto, laseja kaljapulloista, rikosilmoitus, visiittejä, historiaa, mummi iloiseksi, harppauksia, ostoksia, tatuointeja, erimoisia urheilulenkkejä, palikkatorneja, sikahyviä/jumalaisia/maailman parhaita ruokia, muumipalapeliä, äitiysjoogaharjoituksia, luentomuistiipanoja, pari tyhmyyttä, varmaan viisi tiskirättiä ja aivan valtaisa määrä villasukkia. Huippua!

Teitä oli lopulta niin monta, etten millään jaksanut kirjoitella nimiä lappusiin, siispä arvoin tälleen kylmän viileesti numerogeneraattorin avustuksella. Kokonaisviestien määrästä on vähennetty kolme lisäkommenttia/tarkennusta. Tulokset laskin jonkun miljoona kertaa, eiköhän ne nyt mennyt oikein :) 

 
Titityyn verkkokaupan 40e lahjakortin voitti
Valaan villapaita -blogin Mevrouw Walvi (nro 29)
joka oli eilen tehnyt kurpitsakakkua ja lapsen pöllölapaset valmiiksi 
(käykää muuten kattomassa, ne on hienot!)

Lohdutuspalkinnot voittivat 
joka teki eilen olonsa lokoisaksi 
sekä  
Värien vivahteita -blogin Haaveilija (nro 22)
joka taas teki eilen porkkanakakkua Likan sadonkorjuujuhliin. 


Lohdutuspalkinnoksi lupasin jotain heijastinhommeleita. Kun en osaa itse päättää, niin päättäkää te. Palkinnoksi saapi kumpainenkin valita joko origamiheijastimen tai sitten alla olevan heijastinkassin, jonka timantti on mustaa heijastinkangasta (oikean puoleinen kuva otettu salaman kanssa). Eli Maya ja Haaveilija, laittakaas mulle mailia kumpi olisi mieluisampi, kassi vaikko origami :)


Onnea vielä voittajille 
ja lämmin kiitos kaikille kauniista sanoista 
sekä innokkaasta osallistumisesta. 
Sit vaan kohti 2v synttäreitä! ;)

-hanne

16 kommenttia:

 1. voi vitsit. :)
  kiitos arvonnan järjestäjälle.
  t.voittaja,
  tai ainakin lohdutuspalkinnon pian omaava tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittaja se on se lohdutuspalkinnonkin saaja, ainakin tässä arvonnassa! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jee, ole hyvä, ehkäpä sit sun blogsussa näkee minkälaisiin lankoihin päädyit? :)

   Poista
 3. Hei, mä näin ton mustatimanttisen kassin tänä aamuna bussipysäkillä! Olitko se kantaja sinä vai joku muu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä :) Töölöntorin ja Meilahden välissä/tuntumissa aamulla matkustelin :)

   Poista
 4. No sitten me oltiin samaan aikaan Töölöntorin pysäkillä. :D Minä blondi, punaisessa nahkatakissa valkoisen laukun kanssa, matkalla kohti Ruskeasuota. Meinasin tulla kysymään, että ootko tän blogin pitäjä, mutta en sit kehdannut häiritä kumminkaan. Hauska tavata silti, vaikka ei tiedettykään tapaavamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se on helsinkikin pieni!

   Mutta hei, nähtiinköhän me tänään perjantaina uudelleen? Kun mulla ei ollut mielikuvaa edelliseltä kerralta miltä näytit, mutta tänään samaiselle pysäkille juoksi (ehkä kahvikupin kanssa?) kuvaukseen sopiva tyttönen hyvin vaaleissa hiuksissa ja punaisessa nahkatakissa? Meinasin jo tulla nyt vuorostaan itse kysymään, mutta sitten aloin jänistämään, kun en tosiaan muista siltä ekalta kerralta miltä näytit :) Mulla oli musta takki, keltainen kaulahuivi ja keltainen laukku :)

   Poista
  2. Hei, kovasti minulta kuulostaa! :D Yritin ehtiä siihen saapuvaan neliykköseen niin keskittyneesti, etten yhtään tajunnut ympäristöstäni mitään. Ja samalla tungin lattemukia laukkuuni, jotta pääsisin mahdollisen kerberoskuskin ohi bussiin (Töölöntorin Roberts Coffeessa on loistava palvelu, ne teippaavat lattemukin suuaukon umpeen niin, että sen voi tunkea laukkuun läikyttämättä).

   Moikataanpa seuraavan kerran, jos nähdään. :)

   Poista
 5. Kyllä on upiat laukkuset! Ihan TIMANTIT ; )

  VastaaPoista