2011/12/10

räntä


Niin vaan valmistui ajallaan mun ikinäikinä villatakki, joka osallistui kotipalapelin villatakki -haasteeseen nimellä Räntä. Voittajaksi selviytyi aivan muut hienoudet, mutta Räntä sai Kotipalapelin Rillirouskulta virtuaalisen kädenpuristuksen ja kunniamaininnan! Kiitos ja kummarrus tästä, sekä saaduista äänistä tietenkin. Ja Rillirouskulle kiitoskiitos motivoivasta haasteesta! Räntä jää nyt mun kaappiin odottelemaan että löydän sen sisään sopivan pikkuihmisen. 

Mikäli joku toivoopi, niin voisin yrittää jossain välissä kirjoitella tänne auki tarkemmat ohjeet/kaaviot tämän villatakin sekä sen kuvioiden tekemiseen. Mutta nyt ensin yritän saada vähän tuota "huomenna teen" listaa eteenpäin. Tai siis tyhjemmäksi, miten vaan. Ja vissiin joulun eteenkin pitäisi jotain tehdä? Vai tuleeko se tekemättäkin? Toivottavasti! 

-hanne 

5 kommenttia:

 1. Hanne!

  Olin tänään Tampereella K:n ja A:n luona vierailulla ja mulle vinkattiin sun blogista.

  Täällä on kaikkia ihania juttuja! Inspiroivaa! Olet tosi taitava. Niilan sukat on ollut kovassa käytössä,kun olen nähnyt ne useasti. Ne on ihanan malliset! Ja mun pitää varastaa sun idea noihin eko-kasseihin :)

  Niin ja string-hyllyt on hinnastaan huolimatta hyvä ostos. Mikolla on leluille kaksi hyllyä ja ne on kyllä ihanat, kauniit ja ajattomat. Mä en ainakaan kadu niiden ostoa, enkä usko, että tekään.

  -Mia

  VastaaPoista
 2. HALUAN ohjetta, ehottomasti! On tuo vaan niin erinätti! :)

  VastaaPoista
 3. Mia: kiitti kiitti, kiva että löysit tänne! :) String-hyllyt on saatu seinään kiinni ja me harkitaan jo lisäpalojen ostoa, että ei kyllä kaduta (ainakaan vielä:) pätkääkään

  Rillirousku: Kiitos vaan itsellesi, eipä olisi moista syntynyt ilman haastetta :) Yritän tuon joskus joulun jälkeen ehkäpä kirjoitella auki. Jos vaan suinkin osaan!

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Oletko kirjoittanut tästä ohjetta johonkin? aivan ihana, ottaisin mielelläni neuvoja! :)

  ja kiitos blogistasi, tosi kivoja juttuja löysin!

  -Hepe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!
   Pahoittelen hidasta vastausta!! En valitettavasti koskaan tullut kuitenkaan kirjoittaneeksi tämän ohjetta, enkä taida enää pystyä vetäisemään sitä päästä. Katsotaan jos joskus yrittäisin toistaa tämän niin saisi ehkä ohjeenkin kirjoitettua :)

   Niin ja kiitos kovasti :)

   Poista