2016/05/08

OMMELLEN ILOA


Mietin tossa yhtenä päivänä hyväntekeväisyyskäsitöitä ja sitä, että niitä pitäisi kutsua ennemminkin hyvää tekeviksi käsitöiksi. Kun jo tällä vähäisellä omalla kokemuksella voin sanoa, että tulee aika tuplahyväolo, kun oma rakas harrastus tuottaa sen tekemisen ilon lisäksi vielä jollekin muullekin jotain hyvää. 

Ommellen iloa onkin mun mielestä aika osuva nimi Villa & Villa -blogin alulle laittamalle hyväntekeväisyyshaasteelle, johon myös mä saan sen ilon osallistua. Haasten ajatuksena on tuottaa hyvää mieltä ompelemalla uusi, uniikki ja lapsen toiveiden mukainen vaate sellaisen perheen lapselle tai lapsille, joilla ei taloudellisesti muuten ole mahdollisuutta hankkia uusia vaatteita. 

Ja nyt haussa on nämä perheet! Tarkemmat tiedot hakemisesta löytyy täältä Villa & Villan postauksesta, kannattaa se kurkata, mikäli tämä voisi koskea teidän tai jonkun ystävänne perhettä. Meitä on tässä haasteessa mukana tämmöinen aika ihana nippu innokkaita ompelijoita: 

Cutie / Noora
Fagerwear / Hanna
HAH / Iina
HannaMi / Hanna
Helmoja ja hepeneitä / Krista
Hippu / Emmi
HommaHuone / Sanne-Maija
Kaiken takana on äiti / Hanski
Kototeko / Sanna
Kärpäsiä keitossa by Mersia / Mersia
Kätilön käsistä / Johanna
Liljatar / Heidi
Lydia / Linda
mehelmie / Emmi
Miiinullekko / Julia
Mumintalo / Helena
m3niemi / Marja
Osifa / Sofia
Punatukka ja kaksi karhua / Hanna
saaraoikarinen / Saara
Unelmallinen / Kati
Vaahtokarkkimonsteri / Kirsi
Villa Kiana / Mari
Villa Pipo / Hanna
sekä tietenkin Villa&Villa/ Jaana ja Minna

Ja superhienoa on myös se, että lisäksi kuusi kangaskauppaa, Ikasyr, Koot.fi, Käpynen, Nappinja, PaaPii Design ja Tyyne-Esteri ovat lupautuneet haasteeseen mukaan tarjoamalla tarvittaessa materiaaleja ompeluksiin! 

http://nappinja.fi/fi/
http://www.tyyne-esteri.fi/

http://koot.fi/
http://www.kapynen.fi/

http://www.ikasyr.fi/

https://shop.paapiidesign.com/

Hakemuksia on jo kuulemma joitakin tullut, mutta vielä puuttuu perheitä ja lasten toiveita <3

-hanne

3 kommenttia:

 1. Onko joku listannut ylipäänsä hyväntekeväisyyskäsityöjuttuja? Sukkia voi tietysti neuloa vaikka minne vaikka mihin käyttöön ja etkös sinäkin jo virkannut turvalonkeron. Keskosille on ainakin joskus saanut ommella vaatteita. Lisäksi voi tehdä koskettelukirjoja sokeille lapsille http://koskettelukirjat.blogspot.fi/

  Minulla ei ole mitään kytköksiä mihinkään ylläolevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä yhtäkkiä tule mieleen, siinähän voisikin olla hyvä postauksenkin aihe, listata kamppanjoita joihin voi osallistua! Monethan niistä ovat sellaisia, joissa tarve on jatkuva vuodesta toiseen. Kuten esimerkiksi juuri nuo turvalonkerot ja muut keskoskamppanjat. Ja nuo koskettelukirjat myös! Joskus sellaista suunnittelinkin, mutta se jäi. Kiitos muistutuksesta :)

   Poista
  2. Ja sitten niitä hypistelymuhveja muistisairaille!

   Poista