2013/10/11

[rumpujen pärinää]


Eilen Tein 2v synttäriarvonta on suoritettu!  

Osallistujia oli taas hurja määrä, kiitos kaikille. Ja olipa taas hauska lukea teidän kaikkien suunnitelmia. Vielä joskus teen... -suunnitelmissa oli mm. virkattuja mattoja (MONTA!!), villasukkia (MONTA!), oman kirjan tekemistä (yllättävän monta), islantilaisneulevillahousut (vain yhdet ;), isoäidinneliöistä torkkupeitto/sängynpeitto (taas, MONTA), ulkomaan matkoja, kauan sitten kesken jääneiden neuleiden loppuun tekemistä (pitäis ehkä kans...), villatakkeja, tunikoja, villapaitoja, villahousuja, remontteja, PaaPiin TSI pehmoja, itse kehrättyä lankaa, kulhollinen pelkkää taikinaa itselle (MÄ HALUAN KANS), päätöksiä (tärkeitä, rohkeita ja hyviä sellaisia), vauvoja ( <3 ), töitä omassa yrityksessä, oikeankokoiset lapaset, jalkapallo pelissä maalin (mä tein viimeisessä pelissäni IKINÄ vain omia maaleja. Kaksi.), To Do -listan kaikki puuhat, risuista hirven (?), poikakaverille Sen Täydellisen Puvun, islantilais- ja norjalaisneuleita, unelmista totta, Fronside ollien (mä en uskaltaisi, kaatuisin ja murtaisin käteni), tikkupeittoja, leuanvedon, spagaatin ja graduja.

Erityisen lämmin kiitos kaikille onnitteluista ja ihanista kommenteista. PUS vaan teille! Ja Repsu kysyi, että mihin Pinterestissä pyörivään valaspehmoleluun viittasin tuolla arvonnan ohjeistuksessa. Niitä on kaksikin. Tämä ja erityisesti tämä :)

Onnettarena toimi Random Number Generator, joka ystävällisesti arpoi teidän 328(!!) osallistujan (kokonaiskommenttimäärästä on vähennetty muutamat tarkentavat kommentit) joukosta kaksi onnekasta jotka saavat vapaa valintaiset PaaPii Designin Tee-se-itse -pehmolelupaketit.


Lukuisten uudelleen ja uudelleen laskujen jälkeen onnekkaiksi selvisi Hannah, joka aikoo vielä joskus tehdä lapselleen housut ja puseron sekä Emma, joka aikoo vielä joskus tehdä matkan New Yorkiin ja viettää rentoa aamupäivää piknik-brunssilla Central parkissa. Onnea molemmille, sitten vaan tuumasta toimeen näitä haaveita toteuttamaan, ainakin heti pian tuon PaaPiin tee se itse -paketin jälkeen. Mun oma PaaPiin TSI Bambi valmistui muuten juuri, siitä lisempää tuonnempana.



Kuva: PaaPii Design


Ja pakko vielä nostaa yksi vielä joskus teen.... -kommentti tähän, Manda nimittäin tiivisti hienosti jotain mitä soisin kaikkien "vielä joskus teen" -listalle: "Vielä joskus teen jotain, joka muuttaa jonkun elämän. Aion palauttaa jonkun uskon ihmiskuntaan. Tai kutoa sukat." Nimittäin tavoitteita on hyvä olla sekä isoja että niitä vähän pienempiä :)

 *****

Ja vielä ihan ei mitenkään aiheeseen liittyen, mutta mainitaan nyt tässä, kun ei tämä ihan oman postauksen kokoinen juttu ole. Haluan kuitenkin jakaa teillekin, mitä hyvä ystäväiseni ja Eilen teinin kummitäti Hanna oli bongannut Vain elämää -sarjan ekasta jaksosta viikko sitten. Kiinnittäkää huomiota lamppuun :)




Ja yllä siis Joken omin pikku kätösin (tai siis tietenkin miehekkäin käsin) tekemät purkkivalaisimet meidän häihin. No JOOOO ei nämä purkkivalaiset oo erityisen omaperäinen idea, mut silti. Haluan ajatella, että Vain elämää -sistustustiimi on sattunut mun sivuille ja tykännyt mun (eli Joken) lampuista. Ah, elämän pienet ilot!

-hanne

12 kommenttia:

  1. Heeei. Huomasin tosiaan jo viime viikon jaksossa tuon ja nauratti, kun olin niitä vain sun blogissa aiemmin nähnyt. Selkeesti saaneet inspiraatiota sulta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ni, ehkä siis saan elää tässä kuplassani, että olisivat saaneet tosiaan multa inspiraatiota :D

      Poista
  2. Joo, vielä joskus teen jommankumman noista valaista! Tai miksen molempia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut joskus leikattuna jo kankaat tuohon jälkimmäiseen, se on niiin sympaattinen! Ja tuo eka on taas sitten teknisesti vähän jotenkin tyylikkäämpi ja esittävämpi...ehkä siis molemmat?? Ja hei muuten, tuon ekan valaan linkki oli mulla aivan väärin, korjasin sen tuonne ylös. Sieltä löytyy nyt tarkemmat ohjeet :)

      Poista
  3. Tuo jotain häkkyräkirjaimia puhuvan sivun valas on Rouva Valaan blogista... Siellä on siihen ihan seikkaperäinen ohje. Kas tässä! http://valaanvillapaita.blogspot.fi/2011/05/tee-se-itse-valas.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos isosti korjauksesta, korjasin linkin oikein heti sun kommentin jälkeen. Mä oon vaan joskus repinnannut tuon Pinterestissä, ja näköjään siellä on levinnyt sitten ainakin jossain vaiheessa väärä linkki :/ Pitää korjata se linkki itelleen pinterestiinkin...Onhan nuo nyt paljon paremmat ohjeet, ja aika hauska että alkuperä löytyykin sitten yllättäen suomesta!! :D Eli kiitos vielä :)

      Poista
  4. Voi vitsit, mää oon sellainen valaslover, että en ehkä kestä! Niin ihania! ♥ Piirrän ja maalaan usein valaita, tai kirjoitan niistä, voi vitsit, miten sympaattisia!

    Ja oon muuten itsekin katsonut just noita lamppuja, että tuollaisia haluan tehdä :) Rakastan valoja! Tällä hetkellä meillä on parvekkeella lintuhäkki, jossa on ledivalot, ja se on kans pimeällä tosi ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Valaat on kyllä jokseenkin sympaattisia :)
      Valot on ihania, ja meillä on niitä aivan liian vähän. Meillä on ollut miljoona vuotta keittiön lampun tuunaus kesken, ehkä vielä joskus....

      Poista
  5. Heii ilman sun mainintaakin huomasin noi lamput telkkarissa ja ajattelin HETI sun blogia! Olenhan itsekin tutkiskellut kerran jos toisenkin sun postausta aiheesta, kun meinaan vielä itsekin toteuttaa noi lamput ens kesänä meidän häihin! On vaan niin hieno idea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee :D Ja kiitos! Ja ihanaa, häät, voih, oispa kiva järjestää joskus toisetkin häät...joskin ehkä jollekin muulle kun muulle :D Ihania hääjärjestelyjä teille!

      Poista
  6. Purkkilamput on pop! Itsekin olen mietiskellyt, että mitä ihmettä voisin väsätä pilttipurkeista, joita tässä elämänvaiheessa tuntuu kertyvän pussikaupalla. Syötän kyllä pienimmälle enemmän kotiruokaa kuin teollisuusmössöjä, mutta silti niitä kertyy. Messuilla näin Teippitarhan pitsiteippejä, joita oli liimailtu purkkien kylkeen ja se näytti aika kivalle. Harmittaa ettei tullut ostettua sitä pitsiteippiä, voisin tehdä vaikka pieniä tuikkupurkkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi pilttipurkit on kyllä semmojen juttu, joita varten pitäisi keksiä joku aivan super DIY hommeli...ne kun olis niin helposti saatavilla. Tuo pitsiteippijuttu kuullostaa kyllä aika kivalle!

      Poista