2013/10/21

TYKKÄYS TEILLE

Miljoona sivunlatausta pyörähti eilen täyteen tuonne sivupalkin sivunlataus -laskuriin. Kiitos, aivan huippua! Minä ja lapaseni tykätään teistä! 

Tuo yllä oleva perustumppu (varustettuna pienellä jujulla) valmistui eilen vauhdilla pienoisessa lankahurmoksessa. Vaikka ehti se aurinko silti vähän taivaalla liikahtaa, kuten kuvien valosta näkee. Tumpun jujusta, sen ohjeesta sekä langasta lisää vähän tuossa myöhemmin, jahka saan ohjeen pääni sopukoista tekstin muotoon.

*****

Hei ja kiitos vain kaikki te kokemuksenne jakaneet tuonne edelliseen postaukseen! Mun oma tutkimukseni siitä, ottavatko vieraat ihmiset helpommin kontaktia kun tekee käsitöitä julkisessa kulkuvälineessä, päättyi vähän epämääräisiin tuloksiin: Kukaan ei jutellut mulle junassa, mutta toisaalta noin viisi minsaa ennen matkan päättymistä tajusin, että mulla on ollut koko ajan, mennen ja tullen, korvanapit korvissa. Jep. Itsehän en kyllä lähtisi juttelemaan niitä näitä vieraalle ihmiselle jolla on kuulokkeet korvissa, vaikka sillä olis sylissään seitsemän käsityötä, viisi koiraa ja kolme lasta. Että sanoisin tämän oman tutkimukseni olleen nyt hieman epäluotettava...Pitää kokeilla joskus uusiksi!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

-hanne

ps. Kiitos hei vielä munkin puolesta lauantaista Piialle ja Paulalle, Sannalle, Jonnalle sekä kanssa neulojille/paneelia seuranneille. Oli eri kivaa!

20 kommenttia:

 1. Kuukausi sitten matkustin junalla Tampereelta Jyväskylään ja samassa vaunussa oli nainen neulomassa sukkia, mutten lähtenyt häiritsemään häntä, koska olen sitä mieltä, että jokaisella on oikeus olla rauhassa. Itsekin haluan lukea, katsoa tv-sarjaa tai neuloa rauhassa junassa eikä minua haittaa, jos joku eksyy kysymään minulta jotain neulomuksestani, jota teen parhaillaan.

  Onnea miljoonasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta tuokin. Mä ainakin näillä lyhkäisillä työmatkoilla oon aikalailla "oman ajan tarpeessa", siis yleensä voimakkaasti syvällä jossain pääni sisällä. Mutta pitkillä matkoilla on (olis) kyllä ihan hauska välillä vähän jutellakin. Varsinkin käsitöistä, heh heh :D

   Poista
 2. I did one of those two years ago...same technic...love it.

  VastaaPoista
 3. Jei! Miltsi! Ja giffit iskee aina! Hienoo! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, kiitos :) Tää oli mun eka gif, löysin tommosen helpon nettisivun missä niitä sai tehtyä tosta noin vaan, joten ehkä nää tästä lisääntyy... :D

   Poista
 4. Onnea miljoonasti ;) mulle toivotti kerran pukuun pukeutunut keski-ikäinen mies kireitä lankoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh, mahtava toivotus, olikohan sillä joku tuntuma käsitöihin? Mä nimittäin ainakin nimen omaan toivoisin mieluummin kireitä lankoja, kuin liian löysiä :)

   Poista
  2. Aika mainio toivotus tosiaa, useammin kai miehet toivovat naisten vähän löysäävän...?!

   Poista
 5. Miljoona! Huh, mikä määrä!
  Kiitos vaan vielä sinullekin mukavasta lauantaista. Kivaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aikamoista! Ja joo, oli kyllä mukavaa, ja mielenkiintoista. Kiva että sain lähdettyä paikan päälle :) Törmäillään ehkä sitten messuilla! :)

   Poista
 6. Voi vitsit, hyvä siä! :)

  -piia

  VastaaPoista
 7. Tumpun juju, mikä sanapari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, niinpä, piti hetki miettiä, että eihän siitä tuu mitään kaksimielistä, mutta ei sentäs :)

   Poista
 8. Kiitos paneeliin osallistumisesta! Omaan mieleeni tuo tuokio jätti arvaamattomankin vaikuttavan jäljen. Ihana kuvasarja tumppukäsistä eli videohan noista muodostuu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mahtava kuulla :) Ja ihanaa että oli(tte) kuuntelemassa, olis ollu aika tylsä vaan siellä keskenään jutella, heh heh :)

   Poista