2013/09/29

KAKSIVUOTIAS [arvonta]
Ja niinpä sitä kilahti kaksi vuotta täyteen mun rakaan mussukan, eilen tein -blogsun olemassaoloaikaa. Vastahan eilen tämä oli vielä pienen pieni idean poikanen mun pääkoppani sisuksissa, semmoinen hassu haave, että joskus tämä olisi sivusto, jossa kävisi muutkin kuin mä ja äiti. Ja te ystävät rakkaat! Nythän teitä on sinne ruudun toiselle puolen kertynyt aika kunnioitettava lauma! Viime aikoina mä oon saanut seurailla kuinka tuhannen(!!!) Google-käyttäjäraadin lukijan raja napsahteli rikki, Bloglovinissa lähennytään yheksää sataa ja naamiksessa rikkoutui juuri viidensadan lukijan raja. 

Mutta ei se määrä vaan se laatu! Te ootte parhaita! Näille sivuille eksytään teidän lukemattomien linkitysten kautta. Joka postaukseen kilahtelee kommenttien muodossa palautetta, vinkkiviitosia ja omia kokemuksia. Moni on uskaltanut myös kokeilmaan mun ohjeita(jei!), ja muutamat tarkkasilmäiset bongailleet niistä myös virheitä, heh heh. Niin että kiitos vain niistä korjauksista!

Sanoisin, että OuJee, mutta ei se kyllä riitä alkuunkaan kattamaan mun fiiliksiä. Kiitos, ystävät. Eilen tein olisi samahtanut lähtökuoppiinsa, jos te ette raahautuisi tänne lukemaan ja katselemaan. Kaiken kunniaksi pykäisempä pystyyn taas arvonnan, jossa jälleen kerran arvotaan asioita joista mä tykkään!

Sain arvontaan mukaan huiman ihanan PaaPii Designin (PaaPiin Facebook sivu löytyy täältä). PaaPii on omaleimainen yritys, joka viehättää mua tuotteidensa sekä visuaalisen ilmeensä lisäksi myös siksi, että sen juuret ovat on blogissa. PaaPii tuo valmiiden tuotteiden lisäksi markkinoille myös esim. kankaita, ja mun ehdottomia suosikkijuttuja, Tee Se Itse -paketteja. Mä en vaan pääse yli siitä kuinka siistiä on, että saat itse osallistua tuollaisen hienon tuotteen tekemiseen. Tai antaa vaikka lahjaksi toiselle pientä puuhailtavaa. Tai sen valmiin tuotteenkin tietty.

No, ehkäpä hoksaavaisina kavereina jo arvasitte, että arvontaan osallistuvien kesken arvontaan kaksi kappaletta PaaPii Designin Tee Se Itse -pakkausta. Voittajat saavat valita PaaPiin sivuilta haluamansa mallin ja värin. Alla olevissa kuvissa näkyy osa TSI -pakettien malleista, tarkemmin paketteihin voi tutustua täällä

 

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN


Ajattelin jatkaa aiemmista arvonnoistani tuttua formaattia, jatka lausetta. Eilen tein... ja huomenna teen... on jo käytetty, joten otetaanpas nyt vuoroon hassujen haaveiden kunniaksi seuraavanlainen lausahdus:  

Vielä joskus teen... mitä? Valmiiksi sen viimevuotisen sukan toisen parin? Talon? Gradun? To Do -listan työn nro 378.? Pariisin matkan? Kirjoneulevillatakin? Täydellisen täytekakun? Sen pinterestissä pyörivän valaspehmolelun? Holtittoman ostosreissun käsityömessuille?

Eli arvontaan voi osallistua
jatkamalla kommenttiosioon lausetta VIELÄ JOSKUS TEEN....
Arvontaan voi osallistua kuka vaan, ja kaikki saavat yhden arvan. Muistakaa jättää jonkinmoinen yhteystieto kommentiin.
Arvonta alkaa nyt! Ja päättyy 10. lokakuuta puolelta öin.


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!!


Mä voin taas aloittaa (koska ette voi mua estääkkään, hähää!). Vielä joskus teen itselleni epätyypillisen teon, ja aloitan kerrankin ajoissa joululahjojen teon. (Tavallaan ne pitäisi aloittaa jo nyt, jos meinaan että tänä vuonna olisin ajoissa. Hmm.....)Onnea kaikkille arvontaan!!

-hanne

333 kommenttia:

 1. Vielä joskus teen virkatun maton. Ihan varppina.

  VastaaPoista
 2. Vielä joskus teen villasukat alusta loppuun! :)

  VastaaPoista
 3. Vielä joskus teen kirjan, vaikka mulla ei ole vielä aavistustakaan, että millaisen!

  VastaaPoista
 4. Vielä joskus teen pyhiinvaellumatkan Islantiin, pyydystän lampaan, teen sen villoista lankaa ja neulon Eniten Hienot islantilaisneulevillahousut! En yhtään siedä kohmettuneita kinttuja :D

  Onnea kaksivuotiaalle!

  Sokru
  sokerimursu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Vielä joskus teen isoäidinneliöistä torkkupeiton! Vielä joskus ensiksi opettelen virkkaamaan isoäidinneliöitä...

  VastaaPoista
 6. Vielä joskus teen virkatun parisängyn peiton. Taatusti! :)

  VastaaPoista
 7. Vielä joskus opettelen neulomaan villasukat : )

  VastaaPoista
 8. Vielä joskus onnistun kehräämään tarpeeksi tasalaatuista lankaa, että saan tehtyä siitä paidan, tai jotain muuta isompaa, ja sinä samana ajankohtana saan tietenkin neulottua sen paidan myös loppuun, ilman ufoutumista!

  VastaaPoista
 9. Vielä joskus teen kirjan, ammatillisen superopuksen.

  VastaaPoista
 10. Vielä joskus teen kirjan... haluaisin ainakin kovasti joten ehkä teen.
  Vielä joskus teen myös Brasilian matkan, sitä olen haaveillut myös kauan.
  Tyttärelle vaaleanpunaisen villakangastakin ja miehelle keikkavaatteita, jotain ihan uniikkia... :)

  VastaaPoista
 11. Vielä joskus teen ulkomaanmatkan. Nyt en vielä uskalla :(.

  Onnittelut 2-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 12. Vielä joskus teen mummonneliöistä virkatun torkkupeiton. Ei ehkä kuulosta haastavalle, mutta en osaa juuri virkata.

  VastaaPoista
 13. Vielä joskus teen maton virkkaamalla.

  Mattoja syntyy jo kutomalla ja virkkaamista opettelen, Eilen yritin tehdä sinun ohjeella sen pipari pannunalusen, ohjeita en osaa lukea yhtään, mutta valmiiksi sain ja kyllä se ehkä piparilta näyttää :)

  VastaaPoista
 14. Vielä joskus teen maton. Kangaspuilla. Koin yläasteella huutavaa vääryyttä, seiskan kässäntunneilla sanottiin että ottakaa kässä valinnaiseksi, niin kudotaan matto. Kasilla sanottiin että mattojen vuoro on ysillä, senhetkiset ysit kutoi myös mattoja. Ysille kun selvisin, niin opettaja tietty vaihtui, ja me ei saatu tehdä mattoja... mut ehkä mä vielä joskus saan sen aikasiks!
  PS mikä on se valaspehmolelu joka pyörii pinterestissä! :D

  VastaaPoista
 15. Vielä joskus teen valmiiksi tuon yli vuoden neulekorissa viihtyneen villatakin! Välissä yksi raskaus ja lapsensaanti, raskausaikana ei kannattanut suorittaa tuota loppuun kun ei olisi voinut sovitaa ja nyt ei vaan kiinnosta aloittaa monta vuotta vanhaa neuletta tekemään. Ja siitä puuttuu oikeasti vaan kaulus ja yhdistäminen! Niin, ja onnea kaksivuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 16. Vielä joskus teen villasukan kantapään neuloen. Onnittelut!

  VastaaPoista
 17. Vielä joskus teen itselleni villahousut.

  VastaaPoista
 18. Vielä joskus neulon keskeneräiset villapaidat loppuun, enkä aloita uusia ennen kuin kaikki 4 on valmiita :)

  VastaaPoista
 19. Vielä joskus teen sen virkatun matonkude-maton! :D

  Onnea ja haleja kaksoisvuodelle!

  VastaaPoista
 20. Viel joskus teen itsellenei sen pellavatunikan johon kankaatkin on jo ostettuna, vielä en vaan ole aikaiseksi saanut. Eli joku kaunis päivä sitten!

  VastaaPoista
 21. Vielä joskus teen uudessa (pankin ja mun omassa) kodissa sellaisen remontin, että se korti näyttää myös seinien ja lattian osalta ihan omalta! <3

  Ihana arvonta ja ihana blogi! Mie tahdon voittaa tän!

  muumitalossa(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 22. Piti vielä onnitella kaksi vuotiasta, eli hurjasti onnea!

  VastaaPoista
 23. Vielä joskus teen jonkun suuritöisen, luksusmateriaalista valmistetun käsityön ihan itselleni! Käsitöiden tekeminen on ihanaa, mutta harmittavan usein tuotoksista jää vain kuvamuistoja itselle, kun työt jatkavat elämäänsä muiden käytössä..

  linntui

  VastaaPoista
 24. Vielä joskus teen neuletunikan, sen still lightin. Varppina. Ja onnea kaksvuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 25. Vielä joskus teen jotain itselleni!:) Aikanaan tein vaikka ja mitä ihan itselleni, mutta lasten myötä kaikki näissä käsissä syntyvä tuntuu menevän lapsille...:D

  VastaaPoista
 26. Vielä joskus teen valmiiksi pari vuotta takaperin aloittamani neuletakin. Vielä joskus opetan myös tyttärelle sen vähän, mitä itse osaan,

  Onnea kaksi vuotiaalle, mahtavaa! :)

  VastaaPoista
 27. Vielä joskus teen lahjaksi jollekkin pikkuselle PaaPiin Bambin... :) -Laura R.-

  VastaaPoista
 28. Vielä joskus teen sen, että opettelen säätämään ompelukoneesta ne ylä- ja alalangan kireydet kohdalleen. Ja sitten ompelen niitä kaikkia ihania projekteja, joita oon kerännyt Pinterestiin. :)

  VastaaPoista
 29. Vielä joskus teen tilkkupeiton, johon tulee tuhatkunta tilkkua. Mulla on kankaatkin jo, ja kyllä mää sen teen! :)

  VastaaPoista
 30. Vielä joskus teen juurikin sen gradun 😃

  VastaaPoista
 31. Vielä joskus teen sen gradu, toivottavasti tässä vuoden sisällä. Ja lisäksi vielä joskus teen ne villasukat joista oon haaveillut.

  VastaaPoista
 32. Vielä joskus teen valmiiksi, äitini aloittaman kalastajanlangasta virkatun päiväpeitteen valmiiksi. Olen jo voiton puolella mutta viimeiset palojen yhdistämiset ottaa koville.

  VastaaPoista
 33. Vielä joskus teen villalankaa kehräämällä mummoni rukilla :D

  VastaaPoista
 34. Vielä joskus teen itse kaikki keittiön sörsselit - ketsupin, majoneesin, salaatinkastikkeet ja muut - laadukkaista raaka-aineista ja pieteetillä. Viimeistelen etiketitkin ja nautin yhdessä rakkaiden kanssa työn lopputuloksista. :)

  VastaaPoista
 35. vielä joskus teen virkatun matonkudemattoni valmiiksi :-))
  ahonniskapinjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Vielä joskus teen itse lankaa, eli ostan rukin ja opettelen kehräämään!

  VastaaPoista
 37. Vielä joskus teen laatikon pohjalla lojuvat isoäidinneliöt yhdeksi suureksi peitoksi! :-)

  VastaaPoista
 38. Vielä joskus teen marsipaanitäytekakun! Ihan prinsessan synttäreile en taija uskaltaa kokeilla, täytys eka harjotella :D

  VastaaPoista
 39. Vielä joskus teen torkkupeiton itse neulomalla.

  VastaaPoista
 40. Vielä joskus teen miehelleni villapaidan.

  VastaaPoista
 41. Vielä joskus teen maailmanympärysmatkan, mikä kestää monta kuukautta, ei ole kiire mihinkään ja saan tallettaa muistinisyövereihin kaikki herkulliset ruuat, upeat käsityöt, historiaaliset nähtävyydet sekä auringonlaskut ja -nousut ympäri maailmaa!

  VastaaPoista
 42. Vielä joskus ompelen kauniin mekon. Tähän astiset yritykset ovat olleet aikamoisia katastrofeja.

  VastaaPoista
 43. Vielä joskus teen unelmien villapaidan, itselleni.

  VastaaPoista
 44. Vielä joskus teen itselleni kulhollisen pelkkää taikinaa! :-D

  Jmn

  VastaaPoista
 45. Vielä joskus teen täydellisen fiftaritopin, jahka löyän kaavan!
  iida-sofia.peltonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Vielä joskus teen tuubikaulahuivini valmiiksi.
  emilia.sarin@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Vielä joskus teen elämästäni onnellista!

  suvi@bastu.net

  VastaaPoista
 48. Noh, kun Poitsulle on jo villapaita tehtynä NIIN vielä joskus neulon itselleni ja miehelleni myös villapaidat! Siihen nennessä taidan joutua neulomaan pojalle parit uudet pqidat heh heh... :D

  Hensku-marja@suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Vielä joskus teen sen mikä mielessäni pyörii liian usein - sen oman pienen käsityöläisyrityksen! ;o)

  VastaaPoista
 50. Vielä joskus teen päätöksen, jota en tule ikinä katumaan!

  VastaaPoista
 51. Onnea 2-v blogista :D Vielä joskus teen tumput itselleni

  VastaaPoista
 52. Vielä joskus teen itselleni omat villasukat! Aina muille vain kudon niitä, mutten muka itselleni ole ikinä viitsinyt! :D

  VastaaPoista
 53. Vielä joskus teen aloittamani virkatun neuletakin loppuun.

  VastaaPoista
 54. Vielä joskus teen holtittoman ekstemporee ulkomaanmatkan.

  VastaaPoista
 55. Vielä joskus teen viininpunaisen villapaidan! Kiertelin toissakesänä Saksaa junalla ja näin (luultavasti Hampurin) rautatieasemalla jonkun tytön päällä aivan täydellisen paidan. Vielä ei ole löytynyt oikeansävyisiä ja -paksuisia lankoja, mutta vielä joskus!

  VastaaPoista
 56. Vielä joskus teen omaan tulevaisuuden kotiini kauniin virkatun maton :)

  VastaaPoista
 57. Uijuijui, minäkin niin tykkään noista PaaPiin paketeista! Onnea blogille ja bloggaajalle! :)

  Vielä joskus teen työkseni jotain, mitä rakastan.

  VastaaPoista
 58. Vielä joskus teen itselleni villapaidan.

  VastaaPoista
 59. Vielä joskus teen valmiiksi päiväpeiton, jota aloin virkkaamaan vuonna 2002, eli 11 vuotta sitten! :D

  VastaaPoista
 60. Onnea kaksivuotiaalle blogille! :) Vielä joskus... vielä joskus vietän niin kauan aikaa meren rannalla, että ehdin kyllästyä siihen! :D

  VastaaPoista
 61. Vielä joskus teen vauvan, toivottavasti. Lisäksi vielä joskus teen kaikki opinnot loppuun.

  neitinomad

  VastaaPoista
 62. Vielä joskus teen lemmikkieni kuvista albumin! :)
  tiitsukkeli (at) gmail.com

  VastaaPoista
 63. Onnea kaksivuotiaalle!
  Hmm.. Vielä joskus teen kaikki keskeneräiset työt valmiiksi.

  VastaaPoista
 64. Onnea 2-vuotiaalle!
  Vielä joskus teen valmiiksi tämän talon...(siihen tarvittaneen myös hieman miehen avustusta) :)

  VastaaPoista
 65. Vielä joskus teen täydellisen päiväpeiton parivuoteeseen! Ja kaikki ne vaateompelusuunnitelmat, jotka mun luonnosvihossa on. Ja ja ja... Lista vois oikeasti loppua loputtomiin, mutta hyvä että ideoita riittää, vaikkei kaikkea ehdi toteuttaakaan, eiks je ;)

  VastaaPoista
 66. Onnea blogista ja lukijoista!
  Vielä joskus teen maailmanympärysmatkan kera miehen ja kahden lapsen.
  -Anna Valpuri

  VastaaPoista
 67. Vielä joskus teen kauan sitten aloittamani liivin ja pari muuta keskeneräistä projektia valmiiksi, vien veljentyttäreni joitakin vuosia sitten luvatulle Pariisin matkalle, matkustan Islantiin jne.

  VastaaPoista
 68. Vielä joskus teen puutarhan valmiiksi =)! Mukaan arvontaan.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Vielä joskus teen valokuvakirjan, tai muutamankin, lapsille.

  Onnea kahdesta vuodesta!

  VastaaPoista
 70. Vielä joskus teen pyöräretken Ahvenanmaalla.

  VastaaPoista
 71. Vielä joskus teen sen tilkkutäkin valmiiksi. Oikeesti, siitä ei puutu kuin se taustakangas, mutta on se vaan niin vaikeeta!

  VastaaPoista
 72. Vielä joskus teen romanttisen tilkkusängynpeitteen. Ja sen Pariisin matkan myös :)
  MaritaK

  VastaaPoista
 73. Vielä joskus teen valmiiksi Fifi-huivini, jonka aloitin melkein vuosi sitten. Siitä tulee ihana!

  VastaaPoista
 74. Vielä joskus teen kirjan päiväpeiton isoäidinneliöistä :)

  - Vea

  VastaaPoista
 75. Vielä joskus teen itselleni pinkit lapaset :)
  Mevid@outlook.com

  VastaaPoista
 76. Vielä joskus teen matkan Viroon ja opettelen siellä käsityöperinteitä ja sitten osaan kirjoa sellaisia hirveän hienoja kukkia ja neuloa kirjoneuleita ja sitten teen paaaaljon vaatteita itselleni ja mahdollisille lapsilleni ja miehelleni ja niissä on kaikissa kukkia tai kirjoneuletta.

  VastaaPoista
 77. Onnea 2-vuotiaalle !!!

  Vielä joskus teen ... töitä omassa yrityksessäni.
  m.kuivanen@gmail.com

  t: MinnaK.

  VastaaPoista
 78. Vielä joskus teen valmiiksi suunnitteluasteella olevan päiväpeiton.

  VastaaPoista
 79. Vielä joskus teen oman/omannäköisen blogin! :)

  VastaaPoista
 80. Vielä joskus teen raksu koiran, jos sen tarvikkeet tässä arvonnassa voitan! Terkuin Riitta tissarii@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Vielä joskus teen aloittamani villasukat loppuun, vaikka jouvunki purkamaan sen kantapään vielä monen monta kertaa ennen ku oon siihen tyytyväinen..

  VastaaPoista
 82. Vielä joskus teen parisänkyyn päiväpeiton virkkaamalla. :)
  iisa.villa@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Vielä joskus teen viltin isoäidin neliöillä.

  VastaaPoista
 84. Vielä joskus olen niin villi ja huoleton, että teen käsitöitä siivouksen ja muiden kotihommien sijaan. Mansku

  VastaaPoista
 85. Onnea!
  Tähän voisi luvata useempiakin juttuja.. Vielä joskus teen itselleni tunikan ja pidänkin sitä! huh

  VastaaPoista
 86. Vielä joskus teen neulomaan aloittamani paidan loppuun.
  niinamustonen0@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Vielä joskus teen pitkävartiset kirjoneulevillasukat.

  VastaaPoista
 88. Vielä joskus teen itselleni villatakin.

  VastaaPoista
 89. Vielä joskus teen haaveestani totta ja perustan kirjakauppakahvilan neulontanurkkauksella.

  VastaaPoista
 90. Vielä joskus teen Pikku-E:n hupparin valmiiksi. maija86@windowslive.com

  VastaaPoista
 91. Vielä joskus teen neulomalla palmikko- ja pitsi-kuvioita, mutta en osaa, siksi tavoitteena on osata joskus elämässäni!! :)

  raspberry_ansu@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Vielä joskus teen jonkin ison kirjoneuletyön, vaikka villapaidan!

  Onnea kaksivuotisesta blogitaipaleesta ja hurjista lukijamääristä! (:

  VastaaPoista
 93. Vielä joskus teen niin, että ravistan itseni ahkeraksi ja saan tehtyä valmiiksi kaiken mikä on vaiheessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onnea hurjasti kaksi vuotiaalle, kovasti luetulle!

   Poista
 94. Vielä joskus teen syntymäpäivälahjarukillani oikeaa lankaa! Ja lämpimät onnittelut blogisi menestyksekkäästä taipaleesta! :)

  VastaaPoista
 95. Vielä joskus teen reissun Balille. Onnea 2-vuotiselle blogille :)

  laura-ollila@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Vielä joskus teen tillilihaa.. vaikka se on pahaa..

  VastaaPoista
 97. Vielä joskus lähden vaeltelemaan Istanbulin kaduille .

  VastaaPoista
 98. Vielä joskus teen vaatteita omalle lapselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meili oli not.owler@hotmail.com. Onnea 2-v!

   Poista
 99. Joskus vielä teen olohuoneen tapetoinnin.

  VastaaPoista
 100. Vielä joskus teen ensimmäisen villapaidan tai villatakin.

  VastaaPoista
 101. Vielä joskus teen raidalliset polvisukat..=D

  VastaaPoista
 102. Vielä joskus teen oikeankokoiset lapaset. Oikeesti, vähintään peukalosta tulee väärän kokoinen, aina :D jenni.huomo@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Vielä joskus teen yli vuosi sitten aloittamani sukkaprojektin loppuun = sen toisen sukan.

  VastaaPoista
 104. Vielä joskus teen lapselleni ja itselleni vaatteita. Aivan varmasti joskus! :)

  VastaaPoista
 105. Hurja määrä lukijoita, mutta eipä ihme, onpahan vaan niin ihana blogi! Vielä joskus teen virkatun korin, joka on roikkunut to do -listalla ikuisuuden, kun aina pitää tehdä jotain ihanampaa...

  VastaaPoista
 106. Vielä joskus teen itselleni neulotun villapaidan! ..ja kirjoneulevillasukat ..ja torkkupeiton.. ja.. ja.. ;)

  VastaaPoista
 107. Vielä joskus teen virkatun maton vessaan. Ihana palkinto juurikin näitä pehmoja olen aina ihaillut! :D

  VastaaPoista
 108. Vielä joskus teen villasukan,tai jopa parin.Joskus on toivottavasti aika lähellä,eilen hain langat ja puikotkin on valmiina...
  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Onnea!!
  Vielä joskus opettelen virkkaamaan oikea oppisesti :)
  Ja kyllä minä joskus vielä teen sen kudotun villapaidankin!
  Mahtis arvonta!!

  VastaaPoista
 110. Onnea ihanalle blogillesi!
  Vielä joskus teen aloittamani kirjoneuletakin valmiiksi. Se on lojunut kesken jo kauan. Vielä sen teen... :)

  VastaaPoista
 111. Vielä joskus teen valmiiksi asti vuonna 2008 aloittamani sammakkoaiheisen wc-paperirullatelineen, ristipistotyön. Tätini jossain vaiheessa vuotta 2008 kysyi, joko se on valmis ja vastasin, että eiköhän meidän omakotitalo valmistu ennen sitä ja niinhän siinä kävi... :P

  Kiitos kivasta, inspiroivasta blogista - olen seuraillut yli puoli vuotta säännöllisesti taustaillen. :)

  (smakikan@gmail.com)

  VastaaPoista
 112. Vielä joskus teen Islannin -matkan sekä opettelen ompelemaan. Tuosta TSI -bambista olisi mukava aloittaa! ;)
  annamka(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Vielä joskus teen jotain itsellenikin enkä aina lapsille tai lahjaksi muille. ;)

  tiibacka ät gmail piste com

  VastaaPoista
 114. Vielä joskun teen olohuoneeseen ison, virkatun maton <3 ...ja lapselle tuon bambin :)

  VastaaPoista
 115. Vielä joskus teen onnistuneet kirjoneulelapset, joita voin ihastella huokaillen että jes, nämä on ihan itse tehty <3

  Mahtava arvonta ja onnea kaksivuotiaan johdosta ;)

  sinttus91(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 116. Vielä joskus teen villatakin/paidan/muun isomman neuletyön ihan itselleni! Voi kuinka se kynnys onkaan niin korkea edes aloittaa... :D

  Onnea ihan parhaalle blogille, täältä on ihana katsella hienoja ideoita ja tuotoksia, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 117. Vielä joskus teen sen isoisoisän kaapin kunnostuksen loppuun.

  Onnea hienolle blogille!

  VastaaPoista
 118. Vielä joskus teen itselleni islantilaisvillapaidan!

  VastaaPoista
 119. Vielä joskus teen jonkun todella onnelliseksi. Onnea blogin kahdelle ensimmäiselle vuodelle ja tuleville vuosille myös.

  VastaaPoista
 120. Vielä joskus teen just sitä mitä haluan!
  lauramet@jippii.fi

  VastaaPoista
 121. Vielä joskus teen Yhdysvaltojen kiertomatkan autolla mieheni kanssa ja näen kaiken, mitä vain teiden varsilta voi löytyä, niinkuin Neil Gaimanin kirjassa American Gods.

  VastaaPoista
 122. Vielä joskus teen norjalaisen villamekon. Oon ostanut siihen jo kahdet langat ja tehnyt niistä sittenkin jotain muuta... hups. Onnea blogin kahdesta kuluneesta vuodesta ja menestystä tuleviin vuosiin! Innolla seuraan mukana!

  VastaaPoista
 123. Vielä joskus teen mummon aloittaman pöytäliinan valmiiksi. Vaari antoi mummon jäämistöistä mulle upean pellavaisen liinan, johon mummo oli kirjonut kukkia. Niistä oli osa tekemättä ja on edelleen, kosken ole kovinkaan näppärä kirjoja.

  VastaaPoista
 124. Vielä joskus teen reissun Pariisiin.

  Onnea kaksivuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 125. vielä joskus teen jostain ihanasta talosta ihan oman kodin joka on kokonaan minun.

  VastaaPoista
 126. Vielä joskus (mieluiten melko pian) teen valmiiksi tän hiiskatin väitöskirjan.

  VastaaPoista
 127. Vielä joskus teen itse lankaa mummon vanhalla rukilla kehräten.
  Onnea ihanalle blogille! :)

  VastaaPoista
 128. Vielä joskus teen yhden käsityön ilman että kadotan kesken kaiken puikot/koukun/materiaalin/sakset tai koko käsityön ;D

  VastaaPoista
 129. Vielä joskus teen parisänkyymme päiväpeiton puna-turkoosi-valkeista tilkuista. Sitä ennen tosin olisi kaksi lasten sänkyä peitotettavina...
  Jos onni potkaisee, on valinta selvä. Sitä kettuperhettä olen ihastellut jo pitkään. :)

  VastaaPoista
 130. Vielä joskus teen oman printin kankaaseen! Unelma, jonka todellakin vielä joskus haluan toteuttaa. :)

  VastaaPoista
 131. Vielä joskus teen jotain valmiiksi saman tien. Yleensä kun nuo projektit tuppaa venymään ja siinä välissä aloitan kymmenen muuta tulevaa keskeneräistä hommaa..

  VastaaPoista
 132. Vielä joskus teen itselleni hyvin istuvat farkut :D

  VastaaPoista
 133. Vielä joskus teen itselleni farkut.
  Onnea merkkipaalusta!

  VastaaPoista
 134. Vielä joskus teen perinteisen rekipeiton.

  VastaaPoista
 135. Vielä joskus tyhjennän tuon keskeneräisten ompelusten laatikon, ja teen kaikki valmiiksi!

  VastaaPoista
 136. Vielä joskus teen villasukat. Edes pikkuiset vauvankokoiset :) (matkallamariag(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 137. Vielä joskus teen sen villapaidan loppuun jonka aloitin vuonna 2009...

  VastaaPoista
 138. Vielä joskus teen kaikki keskeneräiset työt valmiiksi (varmaan...).

  VastaaPoista
 139. Vielä joskus teen loppuun hyvällä mallilla olevan pilvenreunalla-villatakin!! Ihan varppina.

  Onnea 2-vuotiaalle ihanalle blogille! :)

  VastaaPoista
 140. Vielä joskus teen itselleni villakangastakin SA-kaupan kauniista harmaasta kankaasta, jota mies toi minulle metritolkulla jo vuosia sitten, mutta johon en ole uskaltanut kajota. Vielä joskus uskallan!

  VastaaPoista
 141. Vielä joskus teen poikien villatakit loppuun vaikka ne ei niille enää sopisikaan. ;)

  VastaaPoista
 142. Vielä joskus teen oikeasti maukkaita lihapullia! Synttärionnea :) anumari(at)netti.fi

  VastaaPoista
 143. Vielä joskus teen Typykälleni mekon siitä ihanasta flamingokankaasta johon en kokemattomana ole vielä uskaltanut kajota.

  VastaaPoista
 144. Vielä joskus teen lastenkirjaan kuvituksen, vaikken ole edes alalla :)

  Eevi

  VastaaPoista
 145. vielä josukus teen sen ensimmäisen jooga sukkani Polsta ja ehkä sen toisenkin (vaja kaksi vuotta tekeillään)

  VastaaPoista
 146. Vielä joskus teen itselleni palmikkovillatakin!

  VastaaPoista
 147. Vielä joskus teen...jalkapallo pelissä ainakin yhden maalin! (pelannut n.8-vuotiaasta asti jalkapalloa, nyt raskauden ja synnytyksen jälkeen tämä harrastus luonnollisesti jäänyt.) Ehkäpä joskus vielä siis paluu pelikentille... =)

  t.Saara (saara.kristiina2@gmail.com)

  VastaaPoista
 148. Vielä joskus teen niin, että uskallan heittää roskakoriin loputtoman to-do-listan. Sitten aloitan tyhjältä pöydältä ja lopetan haikailemasta niiden tekemättömien juttujen perään, joita en kuitenkaan koskaan tule tekemään.

  VastaaPoista
 149. Vielä joskus teen lapsia. Joskus vielä saan kunnian olla äiti. - Coppu

  VastaaPoista
 150. vielä joskus teen runoistani kirjasen.

  VastaaPoista
 151. Vielä joskus teen valmiiksi afrikkalaisista kukista virkatun torkkupeiton. Kukkia on tällä hetkellä kasassa viisi, eli vielä joskus on jokseenkin kaukana. ^^

  VastaaPoista
 152. Vielä joskus teen ompelukoneellakin lapsille jotain käyttökelpoista. Tuosta bambista olisi kyllä mukava aloittaa!

  VastaaPoista
 153. Vielä joskus teen työkseni jotain sellaista, mistä oikeasti innostun. Vielä vaan en tiedä, mitä se on! minatra@iki.fi

  VastaaPoista
 154. Vielä joskus teen ahkerasti koulujuttuja (käsitöiden sijaan...) ja saan tutkintoni loppuun!
  Onnittelut!
  (tyytati@gmail.com)

  VastaaPoista
 155. Vielä joskus teen rohkean päätöksen vaihtaa alaa ja alan tehdä sitä mitä rakastan.

  VastaaPoista
 156. Vielä joskus teen isoäidin neliöistä lämpimän viltin johon voin peitellä esikoiseni!

  VastaaPoista
 157. Vielä joskus teen paluun työelämään rakkaan ammattini pariin, kunhan olen ensin kuntoutunut riittävästi vakavasta vammautumisesta liikenneonnettomuudessa. Siihen asti minulla on hyvin aikaa toteuttaa esimerkiksi Eilen tein -blogin käsityöohjeita. ;)

  VastaaPoista
 158. Vielä joskus teen kirjoneuletunikan itselleni.

  -Susanna
  Tusanna_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. Vielä joskus teen itselle täydellisen ompelunurkkauksen, jossa kaikilla tavaroilla on omat paikat, ja nurkkaus näyttää vielä hienolta ulospäin :)

  VastaaPoista
 160. Vielä joskus teen sen koko perheen reissun synnyinmaahani Yhdysvaltoihin.

  VastaaPoista
 161. Onnea blogille! :)

  Vielä joskus minulla on ihan oma työhuone, jossa on kaikki ihanasti sekaisin lankakeristä maalituubeihin.

  VastaaPoista
 162. Vielä joskus teen loppuun viime syksynä aloittamani ihanan neuletakin. Se oli siis ihana siihen asti kun kyllästyin :)

  VastaaPoista
 163. Vielä joskus teen risuista hirven pellolleni. Onnittelut ihanalle blogille!
  terhi.jakkila@hotmail.com

  VastaaPoista
 164. Vielä joskus teen uuden Amerikan matkan, matkan Australiaan, matkan Islantiin ja... Ja sitten opettelen kutomaan ja ompelemaan ja teen vielä lapsilleni vaatteita. Vielä joskus kyllä teen!

  VastaaPoista
 165. Vielä joskus teen ihan huikean valmistujaismekon ystävälle :D <3

  tainamie@suomi24.fi

  VastaaPoista
 166. Vielä joskus teen virkatun maton ja itselleni villapaidan!

  VastaaPoista
 167. Vielä joskus teen rohkean vedon ja muutan maalle ja keskityn tekemään harrastuksesta työn itselleni.

  VastaaPoista
 168. Vielä joskus teen lapselleni housut ja puseron. =)

  hanna_bjork@hotmail.com

  VastaaPoista
 169. Vielä joskus teen kaikki työt valmiiksi mun tämän hetkiseltä käsityöt to do -listalta :) Hurjasti onnea kaksi-vuotiaalle! Alusta asti olen kiikkunut täällä seuraamassa ruudun toisella puolen :)

  VastaaPoista
 170. Vielä joskus teen väitöskirjani valmiiksi.

  VastaaPoista
 171. Onnittelut blogillesi!
  Ihana arvonta! Vaaleanpunainen PaaPiin Bambi kotoa jo löytyykin, olisi kiva ommella sille joku kaveriksi... Minun lauseeni: Vielä joskus teen haaveilemani matkan Lontooseen.

  minnapo1@gmail.com

  VastaaPoista
 172. Vielä joskus teen itselleni takin.

  VastaaPoista
 173. Vielä joskus teen jonkun lukuisista aloittamistani virkkausprojekteista loppuun asti :)
  Midduino@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Vielä joskus teen.... valmiiksi n. viisitoistavuotiaana vanhojen tyttökirjojen innoittamana aloittamani tilkkupeiton jonka sadat ruudut jaksoin siksakata joka ikisen erikseen mutta jonka kokoaminen jäi hieman kesken... :D

  VastaaPoista
 175. Vielä joskus teen valmiiksi villapaidan, jonka olen aloittanut monta kertaa ja aina purkanut.. En luovuta. Siis vielä joskus teen sen valmiiksi.

  Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 176. Vielä joskus teen valmiiksi kaikki noi alotetut kutomukset, virkkailut ja ompelukset, jotka täällä nurkissa pyörii. Innostun siis helposti, mutta toteutus tökkii! =)

  - Piia

  VastaaPoista
 177. Vielä joskus teen valmiiksi sen valkoisen pitsilampunvarjostimen, joka keskeneräisten joukossa on lojunut jo kohta kolme vuotta...

  Onnea blogille! :)

  VastaaPoista
 178. Vielä joskus teen sen askeleen, että ostan mieheni kanssa oman omakotitalon.

  -P (blues.drive.monster(a)hotmail.com)

  VastaaPoista
 179. Vielä joskus teen itselleni täydelliset housut (ommellen). Lisäksi vielä joskus teen jo yli kuusi vuotta kolvausta odottaneen itse piirretyn kolmeosaisen tiffanylasityön valmiiksi. Siinä on mm. sulattaen tehty majakka ja saumoihin aion upottaa lintuja, jotka on myös sulatettu kiinni metallilankaan... Voih, jospa tämä toteamus saisi vipinää toteutukseen...! :)

  VastaaPoista
 180. Vielä joskus teen meille pimiön vaatehuonseen ja aloitan taas valokuvauksen filmille.

  VastaaPoista
 181. Onnee, Onnee, Onnee!!!!!!!!!!!!!!!
  Vielä joskus teen taas töitä ulkomailla :O)
  Ja loppuun KAIKKI aloittamani käsityöt!

  kahviajakanelia(ät)luukku.piste.com

  VastaaPoista
 182. Onnea blogille ja kiitos lukuisista käsityöinspiraatioista! :)

  Vielä joskus teen päällystakin ja muitakin vaatteita, ompelemalla siis.

  Olipa kiva lukea hieman muiden toiveita, onnea kaikille vielä joskus projekteille :)

  T. Jenni

  VastaaPoista
 183. Vielä joskus teen kaikki aloittamani mutta jostain syystä kesken jättämäni käsityöprojektit valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 184. Tämä on jo aika suureellista, mutta vielä joskus teen, eli suunnittelen ja rakennutan, talon.

  VastaaPoista
 185. Vielä joskus teen itselleni villapaidan. Oon kateellisena seurannut kun tyttöystäväni on muutamassa viikossa neulonut itselleen toista hihaa vaille valmiin villapaidan. Kyllä mä vielä jonain päivänä saan aikaiseksi....

  VastaaPoista
 186. Vielä joskus teen kaikki to do-listalla olevat jutut valmiiksi :)

  VastaaPoista
 187. Vielä joskus teen valmiiksi sen vuoden verran kesken olleen virkatun maton...

  VastaaPoista
 188. Vielä joskus teen valmiiksi virkatun maton, josta noin kaksi vuotta sitten loppui kude..

  VastaaPoista
 189. I will be a cool aunt in some months and will be making things....will be a maker aunt

  VastaaPoista
 190. Vielä joskus teen eli kustomoin poikakaverilleni Sen Täydellisen Puvun. Pitkänhuiskea herra kun ei meinaa löytää tehdasvalmisteisista itselleen hyvää, eikä mittatilausvaatteeseen ole opiskelijalla varaa.

  VastaaPoista
 191. Vielä joskus teen valmiiksi yläasteella aloittamani virkatun neuletakin. Tai siis eihän se enää ole tallella, mutta ajatuksena; teen joskus samantyylisen virkatun neuletakin :D

  VastaaPoista
 192. Vielä joskus teen ne kauan sitten lupaamani housut! :)

  riikka.tokola@netti.fi

  VastaaPoista
 193. Vielä joskus valmistun yliopistosta. Mutta sitä ennen ehdin tehdä paaaljon käsitöitä!
  /Paula J

  VastaaPoista