2013/09/27

KERÄLLÄ


Tänä vuonna on ilmestynyt kyllä aika monta kivaa kirjaa. Ehkä eniten niistä odotin Kerän Jonnan omaa Kerällä -kirjaa. Ja onhan se nyt vaikka kuinka ihana. Kaunis katsella, helppo lukea ja innostava selata silleen, että (pidentyvä) TO DO -lista on koko ajan toisessa kädessä.

Ja kun mä sain käytyä kirjan läpi, siirtyi selailuvuoroon Jokke, teemoilla "tämän sä voisit tehdä mulle" ja "tämän sä voisit tehdä meille". Joken ensimmäinen valinta "tämän sä voisit tehdä mulle" -listalle oli tuo alla oleva pipo. Lupasin tehdä sen sille synttärilahjaksi, ja synttärithän on maanantaina, että tuleepa samalla testattua kuinka nopeasti tämä syntyy. Mun omalle listalle taas pääsi mm. villatakki tuossa alempana. 


Jotain kirjasta piti tehdä heti, mä tartuin virkattuun muovipussien pussukkaan. Siitä tuli ehkäpä maailman hienoin kissankakkapussien säilytyspaikka. 

Ja siis selvennykseksi, että siellä säilytetään pusseja, joihin joskus tulevaisuudessa tullaan keräämään kissan hiekkalaatikon paakkuja. Eli ei, emme siis jemmaa kotonamme kissojemme kakkoja. Karvoja kyllä sitten senkin edestä, mm. tuon kyseisen pussin kyljessä. Mutta leikitään, ettei me nyt huomata niitä, eikös?

 
Ja ai niin vielä, ne tai siis te jotka kesällä kyselitte tuon mun tekemän, ylempänä näkyvän tuule läpi -postauksen paidan ohjetta, niin tästä kirjastahan se tosiaan löytyy! Jei!

-hanne

30 kommenttia:

 1. Kiitos kirjavinkistä, se pitää saada mulle kanssa! Toi kissankakkapussukka on hyvä idea, taidan tehdä meidän tulevalle koiravauvalle ;-) terkuin Riitta by Nuppu Home

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä oiva hankinta! Meilläkin on nuo kissankakkapussit pyörinyt kaapissa yhtenä myttynä, nyt ovat sievästi järjestyksessä. Ja oi, onnea tulevasta koiravauvasta!

   Poista
 2. Oi mikä paita ja pussukka ja kirja :D Mutta tuollaisen pussukan saattaisin osata jopa minä tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pusukka oli hyvinkin helppo, mutta kirjasta löytyy monta muutakin juttua, jotka syntyy vaikkei olisi juuri mitään tehnyt :)

   Poista
 3. Toivottavasti joulupukki on huomannu kuinka kiltti tyttö oon ollu ja tuo mulle tollasen kirjan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joskus joulupukki tarvii kyllä hieman alleviivausta ja selvää vinkkiä :D

   Poista
 4. Mä niin haluan tuon kirjan :) Pussukka on mahtava idea :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kirja! Mun jo blogissakin puhuttu to do-lista vaan venyyyyy.

  Yleensä teen vaan melko pieniä töitä, mutta tuo villatakki. Jospa minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on aika järkevää tietty täyttää listaa enemmän pienillä töillä kuin isoilla :) Mutta mä oon ajatellut että tartun tänä talvena vähän isompiikin hommiin, nyt on jo yksi toinen villatakki työnalla. Saa nähä kuinka käy!

   Poista
 6. Tuo Jonnan kirja on kyllä jo nyt ikisuosikki! Pari tawashi-pesusientä olen jo kirjasta löytyvällä ohjeella virkannut ja seuraavaksi puikoille pääsee pääpanta sekä peruspaita tweed-langasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se peruspaita on aivan ihana, se on mun toinen supersuosikki tuosta kirjasta. Tällaisissa kirjoissa pitäis olla semmoiset viivat aina ohjeen alareunassa, johon saa kirjoittaa tavoiteaikataulun :D

   Poista
 7. Ihana kirja ja ihana blogi. Kirjaa odottelen saapuvan postin mukana piahkoin :)

  VastaaPoista
 8. Huomasin että tuo kirja tulee seuraavassa jujun kk-paketissa. Tuskin maltan odottaa että saan sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasinpa saman, joskin peruutin omani, koska yksi kappale kirjaa riittää nyt ainakain toistaiseksi :D Mahtavaa että kirja pääsi heti kuukauden kirjaksi :)

   Poista
 9. Samaa mieltä kuin muut kommentoijat, ihana kirja, josta neuleita jo toteutettu!

  VastaaPoista
 10. Ihana blogi ja kirja. JA kävin jo ekan kerran Kerässä Tampereella.

  VastaaPoista
 11. tuossa on kyllä kaikki toteuttamisen arvoisia, ihanan yksinkertainen ja kuitenkin mielenkiintoinen kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Saispa vaan jostain lisätuntia vuorokauteen...

   Poista
 12. Those projects are incredible...and you did a great job!

  VastaaPoista
 13. Ihania! Ja mikä kirja! Nam, tuo on pakko saada!

  VastaaPoista
 14. Nyt alkoi tämä(kin) kirja kiinnostaa... Ihana pusero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ilmestynyt aika monta kivaa kirjaa. Loppuu rahat ja tila kirjahyllystä!! (Nää on näitä ensimmäisen maailman ongelmia..heh :D )

   Poista