2013/10/02

BREAKING BAD!


Jos käsitöiden lisäksi pitäisi nimetä joku toinen intohimo, niin se olis kyllä mulla telkkarihommat. Kuullostaa varmaan ankeelle ja laiskalle, mutta vitsi että mä tykkään istahtaa (tietty) jonkun kivan neuleen kera kattoon hyvää sarjaa tai leffaa. Erityisen kivaa on löytää joku uusi huippusarja, päästä ihan totaalisesti sen imuun, ja katsoa ekat neljä tuotantokautta putkeen parin, kolmen viikon aikana.

Näin me tehtiin kesällä, kun tutustuttiin Breaking Bad -sarjaan mun pikkuveljen pitkällisen houkuttelun jälkeen. Ja maanantaina me sitten saateltiin sarja ystäväporukalla päätökseensä. Sarjan viimeisen tuotantokauden viimeistä jaksoa keräännyimme katsomaan ystävien luo, herkkumässyn kera. Mä tein kisakatsomoon Breaking Bad -kakun, sekä hieman Breaking Bad teemaista karkkia (ks. postauksen viimeinen kuva).



Jos sarja on vieras, niin tämä on varmaan aika mitäänsanomaton postaus, mutta jos taas tiedätte sarjan, niin halusin vaan sanoa että EIKÖ OO NIINKUN MAAILMAN HIENOIN KAKKU!? Ihan itte tein, paitsi että alkuperäinen idea on törkeästi kopioitu täältä, sisukset on tehty Kinuskikissan Haltian polttarikakun mukaan, ja kakkupohjatkin ostin kaupasta kun en ehtinyt taikinahommiin. Hupsista vaan. Mut kuiteski! Ja oli muuten todella hyvää, täyte siis, ja mä en yleensä perusta juurikaan kakuista. Niin että tattista vaan taas Kinuskikissalle!

Kakun rekvisiitaksi tein lisäksi sarjaan olennaisesti liittyvää, edesvastuutonta Blue Sky -metamfetamiinia jäljittelevää karkkia. Tämä syntyi sinisellä karkkivärillä ja tikkariohjeella. Sisältö on siis laittomuuksien sijaan käytännössä puhdasta sokeria. Nam nam. Tämän teko, tai ehkä erityisesti tuon "tikkaritaikinan" teko oli muuten erittäin hauska projekti, josta sikiää ehkä tässä lähiaikoina jotain muutakin...siitä siis myöhemmin lisää. 
 


Mä oon nyt jotenkin vahingossa innostunut vähän näistä kakkuhommistakin, kun kesällä pääsin niiden makuun. Hauskaa puuhaa, eikä nyt niin super vaikeaakaan...varsinkin kun ostaa kakkupohjat valmiina ja seuraa tarkasti Kinuskikissan ohjeita, heh. Pelotti kauheasti tuon marsipaanikuorutuksen laitto, mutta ihan näppärästi se tuohon asettui, eikä revennytkään kuin yhdestä paikasta vaan pikkusen.




Ja tosiaan, jos joku kaipaa huippusarjaa seurakseen, niin suosittelen lämpimästi Breaking Badia. Se ei oo elämän makuinen ja viljapellon tuoksuinen ihana pikku rakkausdraama, että jos semmosta kaipaa niin sitten voin suositella jotain muuta (katselulistalta löytyy kyllä niitäkin). Breaking bad on jotain aivan muuta, ja aivan todella laadukasta sellaista. Se on ehkä viimeistellyin ja tarkiten mietitty sarja mitä oon katsonut. Ei ehkä mikään maailman helpoin katottava, mutta tarviiko sen nyt sitten sellaista ollakkaan?





Ai niin, nyt kun sekä tämä että Dexter on saateltu loppuun, niin vois olla tilaa uusille tuttavuuksille. Saa siis suositella? Mulla on kuitenkin aika monta neuletyötä kesken!

:)

-hanne

73 kommenttia:

  1. Uusi brittisarja Broadchurch vaikuttaa aika lupaavalle. Tulee ti ja to tv:stä ja löytyy Katsomosta, josta itse seuraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä oo tästä kuullutkaan! Tattista vinkistä, laitan korvan taa :)

      Poista
  2. Aivan huikea kakku!!! Vaikka sarja on mulle aivan vieras :) Mäkin oon haaveillu koston juhlistamista kun se ruutuihin pärähtää!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en oo ennen juhlistellut tv-sarjoja, tää pitäis ottaa tavaksi :) Onhan se vähän niinku kaverin menettäis, kun hyvä sarja loppuu :D

      Poista
  3. Hahaa, aivan mahtava kakku! :D Kohta päästään täälläkin katsomaan sarja loppuun, kunhan ensin viimeistellään The Wiren kakkoskausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) The Wire on kyllä yks niitä sarjoja mistä aina kaikki puhuu. Se pitäis ottaa katselun alle ehdottomasti!

      Poista
  4. MAH-TA-VA! :D Tuollasen kaakun kun olis saanut omiinkin finaalifiilistelyihin. Oli upea sarja.
    Ootko kattonut Orange Is The New Blackia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! No, aloitettiin tuota Orage is the new black, mutta se jäi ainakin toistaiseksi kesken olikohan neljännen jakson aikana...ei siis ainakaan heti napannut mukaansa. Mutta ehkä annan sille vielä mahdollisuuden myöhemmin :)

      Poista
  5. Breaking Bad on paras sarja koskaan. Piste. Hieno kakkukin! Ja blue meth.

    VastaaPoista
  6. Oon niin monesti kuullu hehkutusta tuosta sarjasta, että kai se on pakko alkaa kattomaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa, joskin se on tietty toisaalta aina vähä huono lähtökohta lähtee kattoon jotain sellaista mistä on kuullu tosi paljon ja miltä odottaa kauheasti. Tässäkin sarjassa kannattaa varautua siihen, että pari jaksoa pitää kattoa että pääsee kunnolla mukaan. Alkukausissa on suorastaan farssin piirteitä, mutta kyllä se siitä sitten suruksi muuttuu, heh heh :D

      Poista
  7. orange is the new black on kyllä ihan mahtava, toista kautta odotellessa.. ja upee kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ehkä mä annan sille vielä joskus toisen mahiksen. Eka yrittämällä jäi siis kesken neljänteen jaksoon, ei ainakaan silloin vielä imaissut. Mutta ehkä siis pitää vielä yrittää :) Kiitos!

      Poista
  8. Hieno kakku! Ootteko katsoneet Burn Noticea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja ei, mutta nimi on kyllä tuttu...pitääpä tsekata IMDB:stä...

      Poista
  9. Varmaan oot katsonut tän vinkin jo, mutta Mad Men on siis törkeen hyvä. Mulla on kokonaan katsomatta tämä Breaking Bad, suunnitelmissa on kyllä ollut.

    Jos on katsomatta, How I Met Your Mother on hömppäsarjoista kyllä hauska ja sympaattinen. Suomeksi sillä on hölmö nimi, Ensisilmäyksellä tai jotain sen suuntaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vitsi, kun Mad men on niitä sarjoja, joista oon nähnyt pieniä pätkiä, mutten oo oikein lämmennyt...mutta tiedän toisaalta itekkin, että harva sarja aukee jos kattoo pätkän sieltä ja täältä..Pitäis alottaa kunnolla alusta ja ajatuksella!

      Ja HIMYM on meillä ollut jo vuoskaudet tiukassa katselussa ;) (Ja joo!! Miksi joku ensisilmäyksellä???)

      Poista
  10. Vau mikä kakku, ja karkit varsinkin! :D

    Olipa kyllä aikamoinen sarja. Viisi enemmän tai vähemmän tuskaista kautta, viimeinen varsinkin, ja välillä teki niin pahaa että moneen kertaan meinasin lopettaa koko sarjan seuraamisen. Mutta kyllä vaan hienosti hoidettiin loppuun, oli ihan kaiken sen tuskan arvoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :)

      Joo, tää oli kyllä aikamoinen vuoristorata. Eka oli aika paljon farssinkin piirteitä (mä vihaan farssia!!) ja sitten siitä taas hetkessä lipsahdettiin semmoseenkin pimeyteen että huh huh...Mutta hyvin ne tuon kaiken paketoi, vaikkei siinä lopussa nyt lintuset laulellutkaan sateenkaaren alla...Mutta ei se olisi tälle sarjalle sopinutkaan :)

      Poista
  11. Hieno kakku, sarja on siis tuttu ja harmi kun se loppui :/ Mutta yllä muutamat olivatkin maininneet tuon Orange is the new black-sarjan, se oli kyllä loistava! Toivottavasti lisää tulee pian :) Meillä katsotaan nyt Sons of anarchya, hyvä sarja sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niinpä :) Mä tuonne jo ylemmäs sanoin, että annan ehkä Orange is the new blackille uuden mahiksen, nyt hyydyin neljänteen jaksoon. Ja Sons of anarchy on kyllä niitä sarjoja, joiden nimi tulee usein vastaan...sitäkin vois koittaa. Taitaa löytyä peräti netflixistä?

      Poista
  12. Breaking bad on kyllä ihan paras. Myös Orange is the new black on kova ja Jälkiä jättämättä on koukuttavan hyvä myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Jälkiä jättämättä...hmm..mä en taida tietää tarkalleen mikä se onkaan...siis tuttu nimi, mutta en mä kyllä tiedä mistä se tarkalleen kertoo. Tsekataan siis :)

      Poista
  13. Oliko marsipaani jo valmiiksi mustaa, vai millä sait sen värjättyä noin mustaksi?
    Jo set ole jo katsonut, niin omia suosikkisarjojani ovat ainakin Mad Men, True Blood ja Entourage.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo valmiiksi mustaa :)
      Mad Meniä en (laitoin sen kyllä nyt korvantaa), True Bloodia joo (ja tykkään!), Entouragea silleen silloin tällöin (mikä on kyllä aina väärä tapa kattoa sarjaa) :)

      Poista
  14. Se on kyllä kumma juttu, että kun löytyy joku uusi hyvä sarja, se pitää heti katsoa loppuun. :D Miten sitä ennen Netflixiä tai jotain muuta vastaavaa malttoikaan katsoa aina yhden jakson per viikko ja sitten odottaa monen monta kuukautta seuraavaa kautta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :D Aivan tuskassa pitää kökkiä niitä jaksoja yhteen putkeen, eikä vaan pysty lopettamaan :D

      Poista
  15. Meillä on nyt jääty koukkuun sons of anarchyyn. Ja tuo tuntitolkulla sarjan tuijottaminen on kyllä niin tuttua... kerran katsottiin kaverin kanssa 19 (yhdeksäntoista!!) tuntia putkeet sarjaa kun jäätiin koukkuun. Hmm. Järkevää? Ei. Kivaa? No juu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on kyllä sellainen sarja, minkä nimi on tullut monesti vastaan. Pitää ehkä ottaa lähempään tarkasteluun. 19 tuntia on kyllä aika ihailtava, mulla on ennätys varmaan jotain 15 tunnin pintaan :D Ei järkevää, mutta juurikin aivan huipun kivaa :D

      Poista
    2. Jos tykkäsit Breaking Badista (Ja mikä jottei, ihan ykkönen! Mulla vielä näkemättä vitos kauden part II), niin tykkäät takuulla Sonsista myös. Se on mun all time faveista niukasti toinen (tän paremman) BB:n jälkeen. ;)

      Ihan superhauskat tarjoilut tuohon tilanteeseen muuten ja karkitkin näyttää ihan metalta. :D

      Poista
    3. No pitänee ottaa se asiaksi, taitaa löytyä myös netflixistä. Tattista! :)

      Poista
  16. Breaking Bad on kyllä niin paras sarja ikinä! Tuli oikein surullinen olo kun se loppui. Sinulla vaikuttaisi olevan samanlainen tv-sarja maku kuin minulla, joten unohda nuo Broadchurchit ja orange is new blackit...ne on sellaista keskitasoa sarjoina, ihan jees sarjahöttöä ajankuluksi, jos ei kerta kaikkiaan muuta ole, mutta ei sarjojen aatelia nähnytkään. Jos haluat katsoa LÄHES yhtä laadukasta tv-viihdettä kuin Breaking Bad, niin Battlestar Galactica (uusi) ja Boardwalk Empire on ihan huippuja! Äläkä säikähdä tuota Battlestar Galactica nimeä, se on kyllä avaruusscifiä ja olin itse todella epäileväinen sen suhteen alussa, mutta se on paras sarja ikinä, menee jopa breaking badin yläpuolelle :) Ja Boardwalk Empire on vain niin viimeisen päälle hiottu ja jokainen kohtaus kuvattu tavalla joka tuo mieleen Breaking badin ja se on vain niiiiiin sairaan koukuttava! Game of Thronesia ja Walking deadia varmaan jo seuraatkin...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos vastauksesta :) Aivan nauratti tuo loppukysymys Game of Thronesista ja Walking deadista...joo, katsottu on ;)

      Toi Broadchurch on mulle vieras, mutta yrittettiin just tuota Orange is the new black, ja meiltä jäi sen katsominen kesken neljännessä jaksossa, kun ei oikein innostuttu. Boardwalk Empire on ollut suunnitelmissa, mutta jostain syystä se on jäänyt...Pitää ottaa asiaksi.

      Mutta kiitos erityisesti tuosta Battlestar Galactica vinkistä, taidanpa kyllä sitä kokeilla ensitilassa, sen verran samalta kuullostaa meidän maut. En oo kauheasti avaruusscifiä kattonut, mutta esim Fringe oli semmonen sarja, että kaikesta kummallisuudestaan huolimatta se ilmaisi meidän kokonaan. Jokke eilen viimeksi harmitteli sen loppumista (ja se siis loppui varmaan vuos sitten!! :D ). Samoin Misfits (no, oikeastaan vaan sen kaksi ekaa tuotantokautta) oli kaikessa ääliömäisyydessään ja hämäryydessään aikamoinen katselukokemus. Eli en siis vieroksu oudolta kuullostavia sarjoja :) Kiitos vielä :)

      Poista
  17. Upea Heisenberg- lätsä ! Sarja oli loistava ja se on uudelleen katselun kestävä. Uusintakierros alusta asti on jossakin vaiheessa vuorossa. Olen kanssa hardcore katselija ja neulon siinä samalla ihan kuin sinäkin Netflix sarjoista suosittelisin brittisarjoja Spooks ( taitaa olla suomeksi erikoisjoukkue ), Luther, Waking the dead ja Sherlock jota tähdittää ihanat Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman. Sherlockista alkaa ihan pian tulla kolmas kausi britanniassa ja odotan sitä innolla..jäi pirun jännään paikkaan. Amerikkalaisista sarjoista olen tykännyt Newsroomista ( ei Netflixissä) ja House of cardsista . Ricky Gervaisin uusi rarja Netfixissä on nimeltään Derek ja se on kanssa ihan mukavan lämminhenkinen ja katsottava. Neulotaan, katsotaan ja nautitaan ihan hyvällä omallatunnolla ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :) Mäkin suunnittelin että katson tuon vielä joskus uusiksi...en nyt ehkä ihan heti mutta vielä, vielä! Spooks ja Waking the dead ovat aivan vieraita, pitääpä vähä tsekata...Luther sattui tuossa taannoin silmiin ja se vaikutti ihan ajan vieteelle :) (mikä on siis hyvä asia), samoin myös House of cards on ollut mietinnässä. Ehkä pitää niihin paneutua :) Sherlock on meillä jo tiukasti katselulistalla, se on superi! Myös kolmatta kautta odotellessa... Jokke on tuota Newsroomia muistaakseni katsonut, mitenkähän mulla on jäänyt väliin...? Ja Derek, joo, en oo sitäkään katsonut, mutta pidän kyllä kovasti Rickystä, että ehkä ehkä...Kiitos, monen monta varteen otettavaa vinkkiä! :)

      Poista
  18. mahtavaa :D Mulla on taas kerran kovin tyhjä olo, kun yksi todella hyvä sarja sai päätöksen :D Kylmä rinki on kuitenkin edelleen paras kaikista, vuosi toisensa jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Niinkun olis kaverin menettänyt :D
      Kylmä rinki on kyllä aivan käsittämättömän kova. Mä luulen, että Kylmä rinki on yksi syy sille miksen mä ole oikein lämmennyt tuolle Orange is the new black -sarjalle. Siinä on jotain samaa, mutta sitten se on vaan ihan monin verroin heikompi kuin Oz ja...no, jotenkin se vaan sitten häiritsee... :/

      Poista
  19. Aivan mieletön kakku :) Suosittelen Homelandia, aika mielettömän hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vitsi, meillä oli Homeland pitkään tuossa odottelemassa katselua, muttei jostain syystä saatu alkuun. Pitää yrittää uusiksi :)

      Poista
  20. Mä virkkasin kesällä topin itselleni ja katsoin samalla Mad Menin kaks ekaa kautta. Pitäis jostain saada lisää ko. sarjaa niin sais taas käsitöitäkin vauhdilla eteenpäin. Areenasta on tullut tuijotettua Solsidania käsitöiden taustalla. Se on kyllä vähän kevyempää kamaa. Ai niin ja hyvät dokumentit (varsinkin sotahistoria) on mukavaa käsitöiden taustaa. Mulle siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mad Meniä on jo moni suositellut. Ehkä se pitää sitten ottaa todella työn alle. Solsidan on vieran, pitää googlata. Ja joo, dokumentit toimii kyllä kans, joskin tosi harvoin tulee niitä kateltua. Nyt Docventuresin myötä vähän säännöllisemmin :)

      Poista
  21. Breaking Bad oli tehoseurannassa kesällä heti Weedsin kuuden kauden ahmimisen jälkeen. Suositus tuolle Weedsille kanssa, mutta itse taisin olla sen osalta hieman myöhäisherännyt, joten suositus on ehkä vanha. Muuten tän vuoden ehdottomia parhauksia on olleet yleltä keväällä tullut Newsroom ja nyt perjantaisin kakkoselta tullut Luther. Luther on varmaan paras rikossarja koskaan, mutta ei kaikkein heikkohermoisimmille sopivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Weed ei mulle oikein lähtenyt, yritin kyllä aikoinaan :/
      Newsroomia vinkkas jo joku muukin aikaisemmin, samoin Lutheria. Äkkiä ajattelisin että tuo Luther vaikuttas just hyvälle neulonnan taustamusiikille :)

      Poista
  22. Bones on paras!! Ainakin Netflixissä on kaikki jaksot paitsi tässä kuussa ilmestyvä 8. tuotantokausi.
    -menninkäinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bones on mulle samanlainen sarja ku nuo kaikki C.S.I:t, Ilman johtolankaa jne -sarjat. En oo yhtäkään jaksanut seurata tarkasti jakso jaksolta...mutta jos semmonen sattuu tuleen telkkarista kun sen avaan, niin jostain kumman syystä jään aina katsomaan :D

      Poista
  23. Niin ja sairaanhoitajana vielä pakko antaa suositus Nurse Jackielle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nurse Jackie...oliko se se vähän huonosti käyttäytyvä ja pillereitä popsiva hoitaja? Ei oo tullut katsottua, mutta muistan kyllä mainokset, jos nyt en sekoita toiseen sarjaan..

      Poista
  24. Siis mitä, eikö kukaan suosittele Siltaa?! Se on loistava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No kuule, Jokke on katsonut ruotsalaisen version siitä just läpi, ja meillä on tarkoitus nyt katsoa yhdessä se jenkkiversio :) Kumman sä oot katsonut? Tai kumpaa siis suosittelet?

      Poista
  25. Vau mikä kakku! Hymy nousi huulille. :)

    Suosittelen Siltaa ja Broadchurchia ainakin. Orange Is The New Black on loistava, ei mennyt montaa päivää ku Netflixistä ahmin kaikki jaksot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Silta on meillä katselua odottamassa, siis se jenkkiversio, vaikka ruotsalainen on kai ainakin joidenkin mielestä parempi...Mä en oikein osaa sanoa miks tuo Orange is the new black ei meille tipahtanut, ei ainakaan ekan neljän jakson jälkeen. Pitää ehkä vielä kokeilla katsoa pari jaksoa. Ei se huono ollut, mutten jotenkaan ihan täysin vielä innostunut...Toisaalta moni sarja vie muutamia jaksoja että siihen pääsee kunnolla mukaan.

      Poista
  26. Meillä on nyt 3. tuotantokausi breaking badia menossa, on se vaan hyvä. Näistä kommenteista saikin hyviä vinkkejä seuraavaan koukutukseen:) mainio hattukakku ja noita karkkeja ois kyllä ihan pakko maistaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Braking bad on kyllä hyvä. Se on vaan niin uskomattoman hienosti tehty, joka ikinen kuvakulma, valaistus, repliikki ja juonenkäänne on niin loppuun asti mietitty, ettei voi kun vaan ihailla!

      Poista
  27. Minä en oo kattonut Breaking badia, mutta kun kaikki sitä koko ajan suosittelee, ja tuli täälläkin tällainen mahtipostaus vastaan (vau tuo tikkariohje! Huippu idea! Heti tuli semmonen olo, että haluan tehdä tikkarimassakokeiluja, jotain aivan muunlaisia, mutta kokeilujapa kumminkin!) Ja hieno kakku! Ehkä pitää joskus kokeilla tuota ohjetta, nimittäin oon oikeasti täytekakkuvihaaja, mutta jos joku muukin ei-niin-täytekakun-ystävä suosittelee, niin ehkä se ois kokeilemisen arvoista.

    Sitten ihan tän postauksen aiheen vierestä: tykkään ihan hirveesti tästä blogista! Oon seuraillut tätä jo pitkään, mutta en oo itse oikeen päässyt sinänsä blogimaailmaan kiinni, niin en ole saanut kommentoitua mitään, vaikka tosi monesti on mieli tehnyt. Nyt kuitenkin yritän vähän hyppiä itsekkin tänne bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan, niin jospa vaikka saisi suunkin auki joskus :) On nimittäin mukava kertoa ihmisille, että hei, sun blogi/postaus/joku mitä teet on ihana! Esim. tän oon halunnut kertoa: oon saattanut mennä innosta kippuralle noiden häähommienne kanssa (joo, tää tulee nyt hieman viiveellä tämän asian kommentointi, mutta haluanpa kertoa)! Aivan I-HA-NAA. Just sellaista henkeä, mikä nappaa aivan sydämen pohjista <3

    Ja hyppään takaisin vielä vähän sarja-asioihin.

    Olitkin tuolla jo ylempänä sanonut, että Game of thronesit on katsottu. Ihan sitä vaan, että <3. Mun supersuosikki! Ootteko kattoneet Twin peaksia? Jos ette, niin ehdottomasti suosittelen! Aivan järkyttävän hyvä! En kestä, siinä henkilöhahmot on niin niiiin loistavia!

    Ok, eiköhän tämä kilometrikommentti ollut tältä erää tässä! :D

    - Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, kiitos ihan superisti :) Ja tervetuloa vaan tänne blogistanian pariin! Ja aivan totta, aivan liian usein luen postauksen silleen että vitsi kun on mielettömän hyvä juttu, ja sitten en kuitenkaan kommentoi yhtikäs mitään! Niin että kiitos kiitos tuhannesti!

      Ja joo, toi tikkarihommeli oli tosi hauska! Yritän tässä saada aikaiseksi tehdä siitä muutakin..:)

      Twin peaks on jäänyt multa katsomatta (tai no, eihän se nyt myöhäistä ole vieläkään ;) mutta se on kyllä yks Joken suosikkeja, ja epäilen kovasti että tykkäisin siitä itsekin. Se on vissiin tosiaan varsin laadukas ja mielenkiintoinen sarja! Pitäis ehkä ittekin... :)

      Poista
    2. Nyt on tosiaan helpompaa, kun on oma öö "tili" (siis blogi, tai tunnus, tai joku :D) niin voi kommentoidakin helpommin, kun useisiin blogeihin ei edes pysty ilman omaa tunnusta kommentoimaan! Ja ole hyvä vaan, tää blogi on tosi inspiroiva! :)

      Itekin mietin, että mitä kaikkea siistiä tuosta tikkarimassasta saiskaan kehiteltyä! Todennäkösesti vaikka ja mitä! Pitää itekin yrittää!

      Kannattaa kyllä aivan ehdottomasti kattoa Twin peaks! Siinä ne hahmot on aivan superhyviä! Sellaisia jotenkin niin omalaatuisia, sellaisia ei stereotypiamuotteihin tungettavissa! Aivan nerokkaita :) Se on samaan aikaan välillä tosi outo, ehkä jopa semmoinen creepy, ja sitten toisaalta siinä on ihan mahtavaa huumoria. Katsottiin se itekin ihan vasta, ja tietty aivan hirveällä maratoonitahdilla :D

      Poista
    3. Totta, kyllä se on jotenkin kivempi kommentoida jonain "henkilönä" eikä vaan anonyymisti...JA mä laitan Twin Peaksin mun listoille odottamaan. Mä tykkään oudoista :D

      Poista
    4. Ihanaa! Kerro sitten, että mitä tykkäät! :D Agentti Cooper, niin loistava! :)

      Poista
  28. Tiesitkö muuten, että nyt on tulossa sarja, jonka nimi on ilmeisesti: Better call Saul.
    http://www.imdb.com/title/tt3032476/?ref_=sr_1
    Eli siinä tulee olemaan pääosass Breaking Badista tuttu Saul asianajaja, mutta tuo sarja perustuu aikaan ENNEN Breaking Badin tapahtumia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa mun pikkuveli, joka alunperinkin saatteli meidän Breaking badin matkaan, kertoi tästä mielenkiintoisesta sarjauutuudesta :D Pitää kyllä jäädä siitä kuulolle, varmaan aika hervotonta kamaa on tulossa :)

      Ootko käynyt kattoos koskaan ton Saulin nettisivuja? Siis ei sen tulevan sarjan, vaan sen muka oikeita, asianajaja sivuja? Aivan huiput, erityisesti ne videopätkät :D http://www.bettercallsaul.com/

      Poista
  29. Hyvännäköinen kakku!! Olen itse käyttänyt mustaa väriä vain vähän, värjäsitkö marsipaanin vai ostitko valmiiksi mustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :) Ostin siis mustaa marsipaania, oli varmaan aika paljon helpompi silleen..

      Poista
  30. Waude, mikä kakku! Breaking Bad on ihan huippu sarja. Jos et ole vielä nähnyt niin Stargate SG1 on hieno sarja ja siihen liittyvä Stargate Atlantis. Se Stargate Universe ei sitten enää ollutkaan kovin hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Stargate SG1:n oon katsonut, en ehkä joka jaksoa, mutta lähes. Mitä mainiointa sunnuntaiviihdettä :) Atlantista en oo katsonut...pitääpä laittaa sekin korvan taakse.

      Poista
  31. Aivan mahtava kakku! Niin bad ass -kakku, etten varmaan uskaltaisi edes maistaa... :D
    -Reetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Ihan kohtalaisen turvallista sitä oli syödä :)

      Poista
  32. Breaking bad on mulle tuntematon, mutta pitänee perehtyä. Mä voisin hehkuttaa Homelandia ja Boardwalk empireä myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tätä lämmöllä, ei missään nimessä mikään helpoin sarja, moneen otteeseen tosi rasittava ja välillä taas tosi ahdistava. Mutta mun mielestä on vaan hienoa että joku sarja saa aikaan niinkin vahvoja fiiliksiä, eikä vaan perus "joo on ihan hauskaa pullamössöviihdykettä", vaikka on tietty sellasille sarjoillekin paikkansa. Homeland ja Boardwalk on molemmat ollut mietinnässä. Pitänee siis ehkä... :) Kiitos vinkeistä!

      Poista
  33. Loistava kakku! Täällä myös yksi Breaking bad fani!!

    VastaaPoista
  34. Onks kukaan täällä vielä vinkannu Suits-sarjasta? Mä suosittelen sitä! Tais vaatia muutaman jakson, että pääsi kunnolla sen imuun. Innostuin tän postauksen takia kattomaan Breaking Badin ekan jakson, joten ehkä se tästä lähtee... ;) Oon kyllä huomannu, että taidan tykätä enemmän vähän kevyemmistä ja huumoripitoisista sarjoista. Johtuu varmaan siitä, että en saa samanlaista rentoutumisfiilistä, jos sarja on pelottava/ahdistava/liian synkkä -> saan vaan lisästressiä ja ahdistusta enkä sen lievitystä. :D Mutta taitaa olla jotain samoja sarjasuosikkeja: tietty HIMYM ja Game of thrones, sitte lisäks Big bang theory, True Blood, Frendit (tää oli varmaan ensirakkaus)... Ja näiden lisäksi sitte ainkin toi Suits.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä oo tainut kukaan tuosta vinkata. Sulla on muutenkin kyllä varsin hyvä kattaus sarjoja, että ehkäpä pitää oikein ajatuksella tutkaista tuo Suitskin tuolta IMDB:stä :) Kiitos siis vinkistä! Ja BB ei kyllä tosiaan oo mitenkään kevyt, ja se vähäinenkin hauskuus rapisee pois sarjan edetessä...:D No, mutta kato muutama jakso, sittenpä sen tietää :)

      Poista