2012/11/29

kesä

Toiset ne koristaa jo jouluun, ja mä se vaan haikailen kesän perään. No en mä oikeesti, ainakaan ihan kauheesti...kai. Tavallaan olin jopa ihan iloinen kun tänään satoi lunta, jos tulisi edes vähän valoisampaa. Mutta marraskuu on nyt ihanjustmelkein loppu, sitten on jo kohta joulu (jee!) ja sitten tulee taas kesä, eikös? 

Kesän muiston ja marraskuun hyvästelyn kunniaksi tartuin hetken mielijohteesta hieman viiveisesti Hupsistarallaa -blogista bongaamaani kuusi kuvaa kesästä haasteeseen. Tässä tulee. Tarttukaa tekin haasteeseen jos siltä tuntuu!

(teini)MUTANTTI(ninjakilpikonna)VADELMIA. 
Kuvittelenko mä, vai eikö nää oo yleensä ollut pienempiä?

Ensimmäinen hääpäivä ja mökki. 
Me otettiin kuva standilla ja ajastimellä. En muista mitä tässä tarkelleen kävi, mutta jotain mä häsäsin syöksyessäni takaisin asemiin. Todennäköisesti en laskeutunut paikalleni kallioiselle rannalle Joken viereen ihan sudenkorennon keveydellä ja tanssijan sulavuudella...

Vanhempieni luona, ihana ihana puutarha!

Viime kesän teemasää.

Mökillä

Pitkästä aikaa taas kontakti lehmiin ystävien tilalla. 
Ennen näitä maleksi meidänkin kotitalon pelloilla. Snif.


Muuten. Mä yritän tässä vähissä erin hieman päivitellä tämän blogsuttimen ilmettä. Nokkelimmatpokkelimmat jo ehkä huomasi että tutoriaalit on hypännyt ylös välilehtiin ja sinne kaveriksi pääsi myös linkit, jonne on koottu listaa mun suosimista sivuistoista ja kaupoista. 

Oon välillä suunnitellut myös sellaista laajempaa galleriaa, mihin keräisin linkkejä teidän lukijoiden versioista joistakin eilen tein -blogin puuhista. Niitä on nimittäin aina mahtava nähdä ja ne tuo myös paljon tietoa ohjeen toimivuudesta, siinä sovellettavista materiaaleista sekä kehitysideoista. Se on hienoa se. Mutta katotaan, mää huutelen täällä sitten äänekkäämmin jos lähden tällaista toteuttamaan. Mutta toki otan jo nyt mielelläni vastaan kommentteja, olisiko tällaiselle gallerialle kysyntää?

-hanne

22 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkuvat. Kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Vadelmia! :P
  Galleriaa pystyyn ehdottomasti! :) Itsellä juuri eilen otettu Vadelma- huivisi puikoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkäpä lähden semmoista jossain kohtaa rakentamaan. Ajattelisin että se olisi hauska itselle mutta myös hyödyllinen ohjetta kokoeilevalle :)

   Poista
 3. Ihana tuo eka hääpäivä-kuva :-}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! Niinhän siinä tietenkin kävi että tuo missä kaikki meni poskelleen, on se missä meillä on kaikista rennoimat ja luonnollisimmat kuvat verrattuna niihin muihin patsastelukuviin...Kaatuilu ja törttöily siis kunniaan! :D

   Poista
 4. Itselaukaisukuvien aatelia! Meillä on samantyylisiä vaikka kuinka paljon: Sulo näyttää hyvältä ja katsoo kameraan, ja minä näytän vähämieliseltä sekopäältä, koska minä olen se, joka ryntää eestaas.

  Meidän virallinen kihlakuva on paras. Haluaisin esitellä sen, mutta en voi laittaa Sulon naamukkaa nettiin. Minä olen siinä kontillani ja varjoni näyttää muumimaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kontillaan! Mahtavaa, sepä taitaa olla mielenkiintoinen kihlakuva :D

   Me taas otettiin meidän kihlakuva poliisin toimesta, kun kuvautettiin itsemme sakkojen arvosta sellaisella peltipoliisilla. Just oltiin menty kihloihin ja puhuttiin autossa että pitäiskö käydä ottamassa oikein kihlakuva. Sitten kamera räpsähti ja Jokke totesi hetken hiljaisuuden jälkeen että no, nyt on sitten se kihlakuva hoidettu :D Harkittiin, että oltaisiin käyty pyytämässä se poliisilaitokselta itsellemme ;)

   Mä oon ajatellut että pyydän vahvoin sanankääntein joulupukilta sellaisen kaukolaukaisulaitteen, niin pääsis eroon tästä ajastimen kanssa kilpaa juoksemisesta...

   Poista
  2. Meillä on se kaukolaukaisin ja se on huippu. Toimi hyvin häissä photoboothissa. Vieraat saivat itse ottaa itsestään kuvia :)

   - Sisi

   Poista
  3. Voi vitsi, mulle ei kyllä tullu ollenkaan mieleen että tuollahan olis ratkaissut ongelman koskien photoboothia! Me jätettiin pois se, kun tuntui että olis mennyt niin vaikeaksi! Nerokasta!

   Poista
 5. Voi miten kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita ja kivoja kuvia. Hyväntuulisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tämä oli kyllä itellekin erityisen mukava postaus tehdä :)

   Poista
 7. Tulin hyvälle mielelle kesäkuvistasi, kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä oon käynyt aina välillä töistäkin näitä vilkuilees, tankkaamassa vähän kesää ja energiaa :)

   Poista
 8. Kivoja kesätunnelmia! Sohvaneulomo liittyi haasteeseen ja sielläkin on nyt kesäkuvia nähtävänä.

  VastaaPoista
 9. Kivat kuvat kesästä. Olen törmäillyt tähän kesäkuva haasteeseen muutamassa blogissa. Taidan itsekin osallistua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, tästä tuli jotenkin kovin hyvälle tuulelle :)

   Poista
 10. Menipä ihan eri fiiliksiin, kun katteli näitä kuvia. Ois niiiin kiva päästä tuonne laiturille köllöttelemään aurinkoon. Ihku kuvakin teistä siellä otettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä vähän haikeudella noita kuvia katselee. On se kesä vaan niin kivaa, vaikka joulu onkin mun ihan lempi juhlapäivä. Mut nää kuukaudet siinä ennen ja jälkeen joulun...huoh.

   Poista