2016/02/10

KIITOS JA PARI MUUTA JUTTUA

Semmosta vaan, että ekaksi, kiitos valtavasti kaikille kandikyselyyn vastanneille! Teitä oli paljon - sain kasaan oikein kunnon aineiston! Nyt sitten käyn hiljalleen sitä purkamaan, mutta sen verran jo luin, että voi vitsi miten kivoja juttuja inspiroitumisesta onkaan seurannut! Enkä puhu pelkästään vain kauniistä käsitöistä, vaan myös itsensä ylittämisestä ja uusien taitojen oppimisesta. Teen varmasti blogiin jonkinlaista yhteenvetoa tuloksista jahka saan kandin kevään mittaan pakettiin. Mietin myös, joskos listaisin yhteen postaukseen ne linkit, joita te olitte vastauksissa maininnut. Siis postaukset, joista inspis oli teille syttynyt. Siellä oli nimittäin aika hienoja juttuja ja tosi paljon itellekin uusia inspiroivia tuttavuuksia!

Niin ja tokaksi, arvonnan suoritin vanhan tutun True Random Number Generatorin avulla ja voittajaksi valikoitui vastaaja nro 77. Hänet on jo mailitse tavoitettu ja kirja on jo lähtenyt onnekasta kohti. Onnea voittajalle!

Kolmantena vielä vähä jo vanha juttu, mutta kun etin tähän postaukseen kuvistuskuvia muistikortilta, niin sieltäpä tuli vastaan nämä kuvat! Hupsista, olinkin ihan unohtanut kertoa, että vuoden ensimmäisestä Kodin kuvalehdestä, Yhden illan juttu -juttusarjasta saattoi bongata meikäläisen naamavärkin ja täällä blogissakin vilahtaneen, päivitetyn kalenterin. Joku teistä olikin pistänyt tämän merkille! 

Triviana voin muuten kertoa, että noin minuutti tuon lehdessä olevan mun kuvan ottamisen jälkeen meikäläisen standi kaatui ja rikoin objektiivin, jonka olin kaksi päivää aikaisemmin ostanut samanlaisen rikkoutuneen tilalle. Jeah! Mutta myöskin voin vielä kertoa, että onnea on näppärääkin näppärämpi aviomies sekä youtube monine tutoriaalivideoineen, sillä Jokkehan otti ja korjasi sekä tuon hajonneen objektiivin että sen aiemmin hajonneen. Että vinkiksi vaan, jos joskus kolautatte ja rikotte ton Canonin 50mm f/1.8 objektiivin. Ne aika usein voi korjata! 

Oho, nyt eksyin jo aika kauas aiheesta! 
Tiivistelmänä siis iso kiitos, tsekatkaapa ja älkää heittäkö roskiin! 

-hanne 

7 kommenttia:

 1. Upeaa, että sait paljon vastauksia kyselyysi. Oli kiva ja nopea vastata ;-)
  Kerro ihmeessä tulokset meille muillekin. Mielenkiintoista saada tietää lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mä kerron sitten ainakin yhteenvetona :)

   Poista
 2. Hienoa, että sait paljon vastauksia! :) Hyvä aineisto on aina hyvä startti opinnäytteeseen/tutkimukseen :) Mielenkiinnolla linkkejä odottelen, jos päätät niistä koostaa postauksen :) Ja kiva juttu lehdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vaikka työtä kyllä nyt riittää :D Uskoisin että tosiaan semmoisen linkkilistan laitan, sais silleen kaiken hyödyn irti aineistosta :)

   Poista
 3. Oli kiva vastata :). Mielenkiinnolla odotan koostetta innoitusta antaneista blogeista!

  VastaaPoista
 4. Hieno lehtijuttu olikin. Kiva oli vastata kysymyksiin, koostetta mielellään lukisin minäkin :).

  VastaaPoista