2016/01/26

KANDITYÖ INSPIROITUMISESTA - TULE VASTAAMAAN!

Oi inspiraatio! Joskus se iskee salamana kirkkaalta taivaalta, joskus se kypsyy ja syntyy hiljalleen. Ja ainakin mun kohdalla se aikas usein löytyy, yllätys yllätys, käsityöblogeista! Ja vähän näistä aatoksista käsin lähdin tekemään kandidaatin tutkielmaa käsityöopettajan opinnoissani. Ja nyt, ystävät hyvät, tarvitsen teidän apua!

Teen siis tutkimusta käsityöblogien tuomasta inspiraatiosta. Toivoisin kovasti, että ehtisitte klikkaamaan itsenne allaolevaan linkkiin ja vastaamaan kyselyyni. Se ei ole pitkä! Ja toisaalta, jos innostutte oikein kovasti vastailemaan, niin kyselyyn voi vastata useammankin kerran! Pidän kyselyä auki 7.2. iltaan saakka. 

Pääset kyselyyn tästä
Kysely on suljettu, iso kiitos kaikille vastanneille!

Kiitokseksi ja kannustukseksi arvon kaikkien vastanneiden ja kyselyn lopuksi yhteystietonsa jättäneiden kesken lisää inspiraatiota tuomaan lumoavan kauniin Neuleiden neljä vuodenaikaa -neulekirjan. Arvon kirjan 8.2. ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.


Mikäli sinulle tulee kysyttävää kyselyyn tai tutkimukseen liittyen, haluat antaa siitä palautetta tai muuten kommentoida, niin voit jättää viestiä tähän postauksen kommenttiosioon tai mailitse eilentein(at)gmail.com

Kiitos valtavasti jokaiselle vastaajalle!


-hanne

9 kommenttia:

 1. Onkohan arvontapäivään lipsahtanut vahingossa elokuu?
  Klikkaan vastailemaan ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh! Jaiks! Korjattu, joo ei ihan elokuuhun tarvitse odotella :) Kiitos korjauksesta!

   Poista
  2. Ollos hyvä! Arpaonnea odotellessa ;-)

   Poista
 2. Vastattu. Kivan lyhyt kysely. Toivottavasti saat mukavan määrän vastauksia.
  Toivottavasti tällä kertaa onni osuisi minun kohdalle... Ihanan näköinen kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aikas moisen mukava määrä teitä onkin jo käynyt vastaamassa! :)

   Poista
 3. Kävin minäkin vastaamassa kyselyyn. Olisi mukava saada sitten jossain vaiheessa linkki valmiiseen työhösi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en oo aivan varma, että julkaistaanko helsingin yliopistossa kandeja sähköisenä vieläkään, ainakaan aiemmin ei :/ Mutta ajattelin että teen ainakin yhteenvedon blogiinkin! Ja toki linkkaan jos se linkin taakse tulee :)

   Poista
 4. Vastasin, mutten tälläkertaa osallistu arvontaan. :) Halusin vain kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta ja myös tämä oli kiva kuulla! Mietin kovasti että laitanko arvonnan vai ei, toisaalta tarvitsen vastauksia, toisaalta arvonta saattaa houkuttaa "vastaan nyt jotain vaan" vastauksiin. Mutta nyt jo vastauksista voin onneksi nähdä että niitä on oikeasti mietitty :) Eli siis, iso kiitos!

   Poista