2014/01/16

TIIMARIA LÄMMÖLLÄ MUISTAEN


Voi Tiimari!
Kyllä mä muistan, kun pikkutyttönä käytiin kavereiden kanssa Seinäjoella Tiimarin ihmemaassa tuhlaamassa markkoja. Mä tykkäsin aivan kauheasti niistä pikkuruisista vihoista, joiden kannen kuva  toistui haaleana versiona vihon jokaisessa paperissa. Joskus ne jopa tuoksui jollekin hentoisesti. Kavereiden kanssa sitten kotona revittiin supervarovasti papereita irti ja vaihdeltiin niitä keskenään. "Sä saat multa näitä hevosen kuvia, jos mä saan sulta tuota kissaa." Emmä muista että olisin niillä vihoilla mitään muuta tehnyt, kuin vaan ihastellut kuvia. Eihän niihin oikein malttanut piirtääkkään. Ehkä joskus kirjoitin niihin jonkun erityisen tärkeän asian.

Kyniä piti kans aina saada, ja kumeja. Mä tykkäsin erityisesti niistä kumeista, jotka sai laitettua kynän päähän. Mulla on edelleen tallella myös joitakin suosikkikyniä, jotka oli niin ihania ettei niitä malttanut käyttää. Tai sitten ne oli niin älyttömiä, ettei niitä voinut käyttää. Kuten vaikka ne pehmoiset lyijykynät jotka taipui vaikka solmuun (mutta joiden lyijy oli niin kumista, ettei siitä jäänyt oikein jälkeä), tai ne mustekynät joissa oli joku 12 eri väriä, mutta joista toimi noin kolme väriä. Ja entäpä ne täytekynät, joiden sisällä on monta pientä terää, jokainen omassa pienessä muovitupessaan. Sitten niitä muovituppeja vaihdeltiin käyttöön sitä mukaa kun edellisen terä kului loppuun. Ja auta armias, jos hukkasit yhden - koko kynä kävi tarpeettomaksi!

Ja sitten oli ne askartelutavarat. Paperit, pikkuruiset kukat, piipunkrassit, leimat, kiiltokuvat, tarrat. Liimat, kreppipaperit, pahvit ja sakset. Ja hileet! Ja kirjepaperit! Päiväkirjat, superpallot, avaimenperät, viivottimet, penaalit.  En voi sanoa että jäisin varsinaisesti kaipaamaan Tiimaria maksavana asiakkaana. Mun ostokset viime vuosien aikana ovat olleet lähinnä yksittäisiä kartonkeja, pari kynää, paketti hamahelmiä ja muutama kansio. Siis tavaroita, joita saan muualtakin. Voidaan pohdiskella myös sitä, että kuinka ekologisina ja kestävän kehityksen mukaisena voidaan pitää tällaisia tavarataivaita. 

Mutta kyllä mua silti vähän surettaa, että ehkä noin kuukauden päästä viimeisetkin Tiimarit sulkee ovensa. Tiimarilla on kuitenkin ollut aika vahva osa mun omalla askartelu-uralla, se on sekä innostanut että mahdollistanut. Ei niitä hileitä ja vihkoja silloin muksuna mistään muualta saanut kuin sieltä Tiimarista. Mutta nyt saa, ja sepä se ongelma kai onkin. Niinpä nyt saamme jättää hyvästit tuolle pienten tyttöjen ikiomalle kaupalle.

Eilen kävin pikaisesti piipahtamassa lähimmässä Tiimarissa, joka todellakin vielä löytyy vain parin sadan metrin päästä meiltä. Hetkellisen nostalgian kourissa ostin yhden ihanan prinsessakynän, sydänkumin ja pari miniminimini kokoista puuhakirjaa. Ostin myös pari yllä näkyvää neliönmuotoista pleksilaatikkoa, joita olen moneen kertaan havitellut betonimuoteiksi. Mutta ne ei ole olleet myynissä, ne ovat olleet myytävää tavaraa varten. 
Mutta nyt nekin oli kaupan. 

Jääkö teille Tiimaria ikävä?

-hanne

62 kommenttia:

 1. Mä luulin että Tiimari sai niin paljon rahoittajia ettei se lopukaan. Luulin kai sit väärin :( Tiimari on lapsuuden instituutio. Hassua, että tuntuu haikealta tietää sen loppuvan, vaikka ei mulle muuten ikävä jää. Enkä muista lapsenakaan löytäneeni sieltä juuri koskaan mitään, vaikka kierreltiinhän siellä joskus kovastikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostajaehdokkaita ilmeisesti oli, mutta kukaan ei sitten kuitenkaan lähtenyt sitä lunastamaan...Brändi, siis Tiimari -nimi on kai yhä kaupan, mutta kyllä nää olemassa olevat liikkeet nyt lopettaa :/ Hassua haikeilla jotain josta ei oo pitkään aikaan enää mitään hyötynyt, mutta niin se vaan menee :)

   Poista
 2. Mietin kyllä, että mistäs nyt ostan askartelutarvikkeita, kun aina ensin olen suunnannut Tiimariin. Ja jopa kotikaupungistani Tiimari löytyi, joka on jo kuulemma laittanut "pellit kiinni." Jospa joku kehittelisi uuden Tiimarin kaltaisen liikkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nähdä että ponnistaako tilalle joku muu, vai lähteekö esim. sinelli laajentamaan. Ruotsalainen Tiger ketju vie myös ainakin osin Tiimarin entisiä asiakkaita. Jos jotain uuttaa tulee, niin toivottavasti tulis jotain oikeesti laadukasta!

   Poista
  2. Ihan off-topic, mutta Tiger on tanskalainen pulju (vaikka mitä sen väliä Pohjoismainen kuitenkin - kunhan pisti silmään). Mä en ole aikoihin shoppaillut Tiimarissa, kun olen siirtynyt askarteluasioissa Sinellin, Hobbypointin ja nettikauppojen maailmaan, mutta tietty aukko jää silti suomalaiseen sielunmaisemaan Tiimarin menetyksestä.

   Poista
  3. Ah, kiitos, mistä lie tuo ruotsi jäänyt mieleen...varmaan kun sieltä tulee monet muutkin ketjut, kuten nyt vaikka vanha kunnon henkkamaukka :)
   Ja just sama homma, Hobbypoint on mun vakkaripaikka, toinen hyvä on seinäjoella oleva Näpsäkkä. Ja sitten netistä loput. Enpä nyt oikein tuolta tiimarin alennusmyynnistäkään kauheasti mitään löytänyt, vaikka yritin moneen kertaan kiertää.. :/

   Poista
 3. Mulla on kyllä vähän ikävä nimenomaan sitä lapsuuden Tiimaria, josta ostettiin kaikkea ihme krääsää vähillä viikkorahoilla. Just noita, mitä tuossa kuvasit. Mutta eihän Tiimari ole enää vuosiin ollut sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, haikeilen sitä mitä ei ole ollut enää vuosiin olemassa :/ Missähän vaiheessa se muutos Tiimarissa tapahtui?

   Poista
 4. Nuo kynät, mulla ainakin oli jokainen mainitsemasi! Ja paperilehtiöt. En kanssa yhtään muista, että olisin raatsinut papereita käyttää mihinkään. Olivat vaan NIIN hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Luulenpa että melkein kaikilta ainaski tuossa 90-luvulla lapsuuttaan viettäneillä tytöillä näitä löytyi :)

   Poista
 5. Tuntuu että Tiimari oli yksi niitä ysärilapsuuden ikonisia juttuja, kaikki on käyneet ostamassa sieltä kaikkea ihme sälää. Kyniä ja kumeja ja kiiltokuvia ja kirjepaperia ja sitten niitä on vaihdeltu ja voi vitsi miten tärkeää oli päästä aina syksyllä ennen koulun alkua hankkimaan penaali ja kansio Tiimarista.

  Jääköön Tiimari elämään ysärilasten muistoihin sälätaivaana joka ei silloin vielä tuntunut yhtään ahdistavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mulla on myös niitä penaaleja yhä tallella! :D Eläköön huuto sille enstisaikojen Tiimarille!

   Poista
 6. Sellaista monivärikynää lähdettiin isän kanssa erikseen bussilla ostamaan. Oli sitä odotettu. Eihän silläkään varmaan muuta tehnyt, kuin piirteli eri värisiä rantuja ja kirjoitti tyhjänaikaisia tekstejä vain siksi että sai kirjoittaa joka sanan eri värillä. Valitettavasti en itsekään ole putiikissa enää viime vuosina enemmälti asioinut, mutta yllättävän paljon lapsuusmuistoja löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä muistan että kirjoitin joskus kirjeen niin että vaihdoin joka sanaan aina eri värin :D

   Poista
 7. Ah, Tiimari! Lapsena ne harvat "shoppailureissut" tehtiin Tiimariin ja ostettiin kasa niitä pikkulehtiöitä. :D On sieltä löytynyt meidän häihin kutsukorttipaperit ymsyms mut enpä jää silti kaipaamaan Tiimaria, samat tavarat vielä paremman näköisinä löytyy muistakin tavarataivaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. En mäkään tosiaan oo sieltä enää hakenut juurikaan muutakuin just jotain yksittäisiä kartonkeja. Kaikki muu askartelukama oli jo niin krääsää :/

   Poista
 8. Mä löysin muutama kuukausi sitte kätköistäni lapsena vaihdetut paperit, semmosen pienen paperikassillisen. Mukana oli vielä pari kokonaistaki lehtiötä, joitten papereita en ollu raaskinu ruveta vaihtamaan. Jännä juttu, että tommosetki on säilyny mukana melko monessa muutossa. Nyt paperit on saanu uuden elämän kauppalistalappuina. Siinä niiden aika kuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa :D Pitää itekkin kyllä mennä kaivelemaan vanhempien luo laatikostoja, muistaakseni siellä jotain on jemmassa :) Olisivat todella oivia kauppalappuja, maailman kauneimpia sellaisia :)

   Poista
 9. Siis mita!!!!! Tiimari sulkee ovensa!?!?!?! Enhan ma tammosesta ollut kuullut ollenkaan taalla ulkomaailmoissa, Snif, tulee tiimaria ikava. Ihania lapsuusmuistoja niin kuin edellaolleillakin ja sielta olen ahkerastai Suomessa ollessani ostanut askaretlujuttuja. En siis nakojaan enaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, syksyllä hakeutuivat konkurssiin ja vuoden vaihteessa vahvistui, ettei saaneet myytyä ketjua. Brändinimi on kai vielä kaupan, mutta kaikissa olemassa olevissa myymälöissä on loppuunmyynti.

   Suomesta kuitenkin löytyy hyviä, tai oikeastaan parempiakin ketjuja (esim. sinelli ja sitten yksittäisiä kauppoja, kuten hobbypoint) jotka on selvästi laadukkaampia, jos nimen omaan askartelukamaa haluaa. Mutta onhan tuo Tiimari tavallaan aika legendaarinen :)

   Poista
 10. Nimenomaan lapsuudesta ne parhaat muistot! Viis tai kymmenen markkaa oli rahaa ja tunti kului helposti miettiessä,mitä sillä saa.Erityisesti muistan ne käynnit ennen koulun alkua. Se jännitys oli kutkuttavan kihelmöivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Silloin oli vielä niin paljon halvempaakin, että sillä kympillä oikeesti saikin jotain! Voi aikoja!

   Poista
 11. Kaupungilla kun viimeksi kävin niin kyllä se suljettu ja tyhjä tiimari näytti ankealta. Aina siinä tuli käytyä kun kävin kaupungilla. Nyt sitä ei enää ole.

  VastaaPoista
 12. Ihana kirjoitus, voin samaistua ihan täysin ja silmissäni jo näin kaikki kuvailemasi tavarat. Vaikka Tiimari joutuu sulkemaan ovensa, onneksi lämpimät muistot siitä kaupasta jää monien mieleen!

  VastaaPoista
 13. Ihana kirjoitus! Ihan samoja muistoja mullakin ja postauksesi palautti elävästi mieleen tuon ajan! Haikealta tuntuu mutta jospa joku älyäisi perustaa tilalle jonkun suomalaisten lagerhausin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mielenkiinnolla jään odottamaan, että tuleeko jotain uutta, vai laajentaako esim. sinelli...tai sitten jotkut tavalliset kaupat. Esim. Prismahan on jo kovasti laajentanut askartelupuolta. Saa nähä!

   Poista
 14. Tämänkin maalta kotoisin olevan lapsuuteen kuului olennaisesti Tiimari-reissu aina kaupungissa käymisen yhteyteen. Meilläkin on Tiimari tässä ihan vieressä ja pariin kertaan olenkin käynyt jo tyhjentelemässä siellä hyllyjä ja jemmailemassa askartelutarvikkeita. Ikävä tulee Tiimaria :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lapsena se oli kyllä ainut paikka, mistä näitä juttuja sai...nythän sitten saa muualtakin ja vielä parempaa kamaa. Mutta kyllä mulle noista alennusmyynneistä on kans jotain käteen jäänyt, kartonkia vois vielä käydä hakees lisääkin. Ja ehkä vielä yhen prinsessakynän :)

   Poista
 15. Tiimari oli todella taivas kun sinne kaksi kertaa vuodessa Tampereen reissulla pääsi. Kyniä, kyniä ja kyniä, hienoja vihkoja, joita Tiimari teetti vain itseään varten... vieläkin yksi kissavihko palvelee osoitevihkona.
  Tiimarin alamäki alkoi siitä, kun se muuttui krääsäkaupaksi. Ihan pari-kolme vuotta sitten ehkä (vai jo viisi) askartelutarvikkeiden valikoima supistui ja hinnat nousivat vuodessa 100 % ja tilan täyttivät surkealaatuiset kertakäyttöastiat ja bilehileet yms. Voi voi... Hyvä puoti se OLI ja sitä vanhaa tiimaria tulee ikävä. Täällä vähän pienemmällä paikkakunnalla loppuu askartelutarvikkeiden myynti nyt sitten lähes kokonaan kun tiimari loppuu, mutta verkkokaupat palvelevat yhä, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin muistella että missä vaiheessa se muutos Tiimarissa oli, kun tavaran laatu laski ja kuvioihin tuli ne bilekrääsät....olin ehkä jo silloin suuntautunut enemmän muihin kauppoihin, niin en niin osaa sanoa. Harmittavaa tuollainen, ja oisko sitten osasyynäkin tähän loppumiseen?

   Poista
 16. Kuulostaapa nuo sinun lapsuuden Tiimari-reissut ja ostokset yllättävän tutuilta. Ja se kirjepaperin määrä mitä vieläkin löytyy kotoa. Sitäkin vaan piti aina ostaa ja pari arkkia vaihtaa kaverin kanssa, ei niille hirveästi kirjeitä kuitenkaan hennonut kirjoittaa. Tai entäs se sellainen mustekynä mistä tuli montaa väriä kuin vaihtoi sen oman värisestä pienestä vipusesta!? Sekin välillä meni jumiin ja sen purkaminen ja kasaaminen ei käynytkään ihan kuten normi kynän :D Mutta tottahan se on, kyllä sitä Tiimaria vähän tulee ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hauska että varmaan kokonainen sukupolvi jakaa näitä samoja muistoja :)

   Poista
 17. Tiimari vaihto myyntituotteet pikkukraasast ja askartelujutuista kalliiseen ja helposti saatavaan tavaraan. Itse en Tiimarissa kayny usein enaa Suomes asues juur sen takia et valikoima meni todella kokoks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jossain välissä hyllyille oli hiipinyt kaiken maailman teemabilekamat. Harmillista :/ Vaikka täytyy myöntää, että mä olin tainnut jo ennen tuota löytää muut kaupat...

   Poista
 18. Kyllä jää Tiimaria ikävä ja kovasti! :( Lähinnä just tuon nostalgisuuden takia ehkä. JA jotenkin aina kun on ollu tommoselle pikku nippelille tarvetta, niih on jalat vieneet automaattisesti Tiimariin. Itekkin pikkutyttönä kävin aktiivisesti tuhlaamassa pienen osan viikkorahoista Tiimariin ja aina siel meni vähintään tunti kaikkee ihanaa ihastellessa. Tosin nyt viime vuosina Tiimarin valikoima on miun mielestä menny vähä päin honkia, joten sitä ei jää ihan NIIN kova ikävä kun mitä ois muutama vuos sitten jääny. Mut silti harmittaa, ku onhan tuo joteki osa Suomalaista kaupunkimaisemaa, et joka pitäjällä on Tiimari. Mut eihän sitä tiiä, jos joku viel laittais sen uuestaan pystyyn? Siinähä on valmis pohja jo, jos joku sen vaa ostaa itelleen :) Toisaalta, ois kiva et joku toinen samantyyppinen firma ottais nyt haltuunsa tän ammottavan aukon minkä Tiimari jätti askartelijoiden sydämiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostalgia-arvo on kyllä iso, mutta totta tuokin, että valikoima muuttui jossain kohtaa onnettomaksi askartelijan näkökulmasta. Jännityksellä jäämme seuraamaan tuleeko tilalle jotain muuta :)

   Poista
 19. Kyl Tiimaria tulee ikävä, vaiks siel ei näin aikuisiällä niin paljon käynytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja fiiliksiä siis meillä monilla! Ah, nostalgiaa! :)

   Poista
 20. Mä muistan kaikki mainitsemasi. Ne oli tärkeitä ne. Muistatko sä niitä "puuhapaketteja"? Reilu A4-kokoinen läpinäkyvä pussukka missä oli kaikki paperista ja kynistä, värityskirjoihin ja läpipiirtoalustoihin (muovinen, jossa eri hahmoja) saakka? Sellainen piti ostaa aina lomareissulle mukaan.

  Ei tullut viime vuosina käytyä enää kovin ahkerasti, mutta muistoissa säilyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D KYLLÄ!! Puuhapaketit! Ai että! Mä voisin yhä ottaa sellaisen ja olla siitä innoissani, vaikkin siellä oli aina vaikka kuinka paljon kaikkee turhaa :D Se oli ihana paketti se!

   Poista
 21. Meillä tiimarin myyjä sanoi että Helmikuun loppuu asti olisivat auki tai sulkee aikasemmin jos myytävät tavarat loppuu ennen sitä. Nyt on ollu hirmunen miettiminen mitä kaikkea pitää ostaa kun niitä vielä täältäpäin saa. Hiukan mietityttää että mistä tulevaisuudessa saa askartelutarvikkeet ostettua kun lähinpää Sinellii on matkaa sellanen 50 kilsaa. Enkä oikee nettikaupoista osaa tuollasia tuotteita ostaa kun haluun hipelöijä ja tunnustella tuotteita ennenkun niitä ostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä tietää. Meidän lähitiimarissa on kyllä ainakin vielä kans hyvin tavaraa, että tuskin ihan heti sulkee ovensa. Pitää vielä käydä hamstraamassa ainaski kartonkeja :)
   Nettikaupathan on tosiaan hyviä, mutta totta, mäkin haluan aina ottaa näppituntumaa. Saa nähä tuleeko jotain tiimarin tilalle, vai laajentaako esim. päivittäistavarakaupat nyt valikoimaa.

   Poista
 22. Ei jää ikävä Tiimaria valitettavasti. Joskus muinoin se oli erinomainen askartelutarvikekauppa, sitten se sekosi kaiken maailman halpaan sisustuskrääsään ja meni pilalle. En ole ostanut Tiimarista vuosiin muuta kuin niitä kartonkeja silloin tällöin. Nyt kävin haaskalintuna hamstraamassa toimistotarvikkeita puoleen hintaan pari kassillista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja fiiliksiä näköjään monella, enkä kyllä itekkään tosiaan ole vuosiin sieltä mitään kovin järkevää ostanut...miksiköhän ne niin muutti valikoimaa? Olikohan se jo silloin yritys elvyttää, vai oliko se käännekohta josta alkoi alamäki? No, lopputulos on kuitenkin tämä :/

   Poista
 23. Minullakin oli solmuun vääntyvä kumikynä! Ja kertotaulukynä, jota ei koskaan raaskinut käyttää (muutenhan ne kertotaulut olisivat kuluneet pois). Voi tätä nostalgian määrää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kertotaulukynä! Kuullostaa hienolta, sitä mulla ei ollut! :D

   Poista
 24. Jää ikävä! Nostalginen tavarataivas josta aina löysi hakemansa ja vähän muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, "ja vähän muutakin" :D Siellä kyllä sitä tavaraa piisasi!

   Poista
 25. Sama muisto on noista pienistä muistivihoista. Niitä irrallaan olevia papereita taisin säilö jopa siihen saakka kun muutin poikaystävän kanssa yhteen eli siellä 20 korvalla. Hieman surettaa mitä Tiimarille kävi...mutta kun asun itse Englannissa nykyään niin ei tämä hirveästi enää minua kosketa. Mutta mistä ostankaan kaikkee kivaa askarteluvälinettä ja koristeita kun Suomessa tulen käymään. Sniiif!

  Ps. Ihana kirjoitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska että aika monella meillä on nuo pienet vihot pysyneet vuosikaudet mukana :D Mä niin meen kaivamaan mun tavarasäilöjä kun seuraavan kerran meen vanhempieni luo :)
   Suosittelen suomessa jatkossa tsekkaamaan ainaski Tigerin ja Sinellin :)

   Poista
 26. Toit tekstilläsi mieleen paljon sellaisia Tiimari-muistoja, joita en ollut lainkaan muistanutkaan. Tutulta kuulosti kaikki tuo vihko, kumi, kynä -luettelo. Minulla on edelleen tallessa vanhempien luona pari penaalillista pyyhekumeja, jotka ovat niin ihania ettei niitä voinut oikeasti käyttöön ottaa (ja kaikki tuskin edes oikeasti mitään pyyhisivät). Äiti aina nauraakin, että siinä on perintöä mun lapsilleni :D. Myös vikot ovat jätjestyksessä pinkissä korissa, käyttämättöminä.

  Tiimari tosiaan menetti arvoansa muuttumisensa ja oman kasvamiseni myötä. Ikävä sitä tulee silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sanoin jo tuossa ylempänä jollekin, että varmaan suomesta löytyy yksi sukupolvellinen tytöjä, joilla on samoja muistoja ja samoja juttuja yhä tallella :D Mikä ihana perintö tämä olisi :D

   Poista
 27. Muistan myös ne täytekynät, ei niitäkään oikein malttanut käyttää, kun niitä tuppia ei (tietääkseni) saanut uusia.. Pienenä tyttönä saatoin katsella pitkän tovin tarravalikoimaa, missään en ollut nähnyt niin paljoa tarroja :) Harmittaa kyllä, Tiimaria tulee ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli niitä sekä lyijykynäversiona että värikyninä. Ei niihin kai mistään lisätuppeja saanut. Ja voi, tarrat, varsinkin ne semmoset paksut ja pehmoiset tarrat! :) Voi nostalgiaa!

   Poista
 28. Mä asuin pienellä paikkakunnalla, jonka torilla (eli pienellä aukiolla, jossa kesäisin saattoi olla jäätelökioski) pari kertaa vuodessa tuli käymään Tiimarin myymäläauto, ai että!! Siinä bussissa oli kyllä ihan törkeän epäystävällinen myyjä, mutta noin muuten, yhdyn näihin edeltäviin kommentteihin, kyllä Tiimari oli pikkutytölle paratiisi :) Aina kun pääsi isoon kaupunkiin niin ekana Tiimariin, ja siellä vierähti tunti jos toinenkin...

  Viime vuosina harvemmin on tullut käytyä, hinnatkin on nousseet niin paljon, ettei enää oikein kohtaa laatua. Siis että niillä hinnoilla pitäis saada jo vähän laadukkaampaa tavaraa/palvelua. Onhan se kuitenkin vähän outoa, ettei Tiimaria kohta enää ole, koska se on ollut olemassa AINA.

  P.S Mulla on kans niitä pieniä kirjepapereita eläinkuvioisina ja sydämenmuotoisina ja kauppalappuina käytän niitä :) Niitä on isohko peltirasiallinen eikä ne tunnu loppuvan ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, Tiimariauto! En oo koskaan kuullut, mutta hyvä idea! Mutta totta, sama se täällä, eipä oo enää tullut niin käytyä...:/
   Toivottavasti multakin löytyy vielä jostain ne vihot, oispa niin ihana lukea ostokset vaikka vaaleanpunaisen kissan päältä :)

   Poista
 29. Onhan se aika surullista :/ Itse en kyllä Tiimarissa enään kauheasti kännyt, kun ne alkoivat niin keskittymään näihin juhla hössötyksiin. Kauheasti perukkeja ja koriste esineitä Halloween/pääsiäinen/vappu jne. kun tuli. Ehkä se siihen myös floppasi, who knows..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta...mietinkin, että tuliko nuo sisustus- ja bilekrääsät elvytysyrityksenä vai alkoiko siitä vasta alamäki? Muutos huonoon se kuitenkin oli, ja niitä ei kyllä tule yhtään ikävä :/

   Poista