2013/10/16

TeeSeItse Bambi





Terppa! 
Huh, postailutahti on ollut vähintäänkin verkkainen, hieman ehkä tuo nyt kunnolla käyntiin pyörähtynyt koulu verottaa aikaa. Pahoittelen! Täällä kuitenkin ollaan, ja käsitöitä väännetään yhä vähintäänkin kaksin käsin. Ehkäpä tässä jossain kohtaa voin esitellä jo jonkun ensimmäisistä koulutöistäkin (ainakin syytä olisi, sillä ekat palautuspäivät lähenee...)

(Blogiyhteistyö) No mutta, nyt just tänään halusin esitellä teille ehkä maailman liikuttavimman ja suloisimman bambin, ainakin heti sen Disneyn version jälkeen. Ja tämä on kuulkaas aikamoinen lelu, se sai aivan tuosta vaan tämmösen kolmekymppisen konttailemaan märällä nurmella kameran kanssa. Teki mieli rakentaa sille risuista maja ja tehdä kukista seppele. Eilen illalla vähän silitin sen päätä kun menin nukkumaan. Hmm?

Enkä varppina oo ainut päästäni pehmennyt, muistan nähneeni useampaankin kertaan blogeissa kuvia kuvaussessioista, joissa on pääosissa bambi tai muut PaaPii Designin pehmot. Mutta kun ne vaan on niin kauniita! Tämä mun kuvissa seikkaileva on musta TSI Vili Bambi, jonka sain PaaPiilaisilta kokeiluun. PaaPiin pehmoja saa valmiinakin, mutta mä (ylläri) pidän erityisesti just näistä tee-se-itse -paketteista. Syntyy ihan toisenlaisen suhde tuohon otukseen, kun on sen omin pikku kätösin sen kursinut kasaan.






Jo pelkästään tuota TSI-paketista kuoriutunutta kangaspalasta tuijottelin huokaillen. Harkitsin että kehystäisin sen seinälle, mutta jos nyt ei sentäs. Bambi siis leikellään irti, mä jätin vähän reilummat saumanvarat kuin mitä ois tarvinnut. Mä oon tämmönen varman päälle pelaaja. Paketissa on ompeluohjeet, ja ne löytyy myös täältä. Ja hatun nosto PaaPiille siitä, että he erikseen mainitsevat, että pehmon kaavat saa jäljentää itselleen omaan käyttöön (ja tosiaan, omaan käyttöön, tekijänoikeuksia kunnioittaen). En mä olisi hoksannut lähteä piirtelemään, jos sitä ei olisi erikseen sanottu.






Ompeluprosessi oli sopiva, oli siinä pikkasen väkertämistä, mutta ei liikaa. Bambi syntyi yhden illan aikana. Sitten vaan täytteet sisään, vähän parsintaa ja bambille miljoona pusua. Hei ja täyttämiseen vinkkinä ihan kaikille, jotka joskus sattuvat tarvitsemaan vanua pikkuprojekteihin. Mun empiirisen ja hyvin epätieteellisen tutkimuksen tuloksena selkeesti halvin vanu askarteluprojekteihin ja muihin hommiin löytyy Ikean halvimman tyynyn sisältä. Yhden tuommoisen euron tyynyn sisuksilla täyttänee kaksi tai kolme bambia tiukkaan tukittuna.

Oma bambini päätyy vielä pikkaraisen tytön huostaan. Jos siis maltan siitä luopua. Snif.



-hanne

ps. Viikonloppuna ois kaikkea tapahtumaa ja touhua, olis nääs  Neulojien yö ja vielä Tampereen kirjastolla Käsin tehty -tapahtuma. Yritän ehtiä palailla näihin perjantaina!

18 kommenttia:

  1. Voi ei, miten suloinen! <3 Ottaisin tuollaisen mielelläni kainaloon, kun mies aloittaa ensi viikolla työt kaukana kotoa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No NIINPÄ! :) t. munkin mies on juuri nyt viikon reissussa... :)

      Poista
  2. Nämä on niin ihania! Pitäisiköhän sitä ommella kummitytölle pukinkonttiin tällainen ihanuus. Olen vaan aika aloittelija ompelukoneen kanssa, että vähän huolestuttaa mikä olisi lopputulos ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, PaaPiin sivuilla oli just kuva 7v tytöstä, joka oli itselleen ommellut tuon bambin (!!) mutta se on kyllä täytynyt olla aika näppärä tyttö :) Mutta uskoisin tuon kuitenkin onnistuvat pienelläkin ompelukokemuksella :)

      Poista
  3. Ihana bambilainen! Olen tehnyt saman havainnon vanusta, lisäksi se kestää pesua ihan ok toisin kuin moni muu vastaava ja paljon kalliimpi vanu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä mietinkin että monikohan noita IKEAN tyynyjä rahtaa kotiin juurikin täytteen vuoksi :D Joo, se on kyllä aivan yllättävän laadukasta täyttöhommiin. Ja ah niin halpaa!

      Poista
  4. Aivan ylisöpö tuo Bambi!! Minäki tahtoisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ja se on vielä kauniimpi luonnossa, jos mahdollista :)

      Poista
  5. En ole siis ainoa, joka noita PaaPiin pehmoleluja himoaa :D Ehkä vielä joskus hankin jonkun niistä itselleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et taida olla :) Kyllä mä saatan tuon bambin vielä hommata joskus kokonaan itsellekin. Se näyttää jo tuolla hyllylläkin vaan niin kivalle.

      Poista
  6. Onpa ihana! Tahtoo samanlaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja jotenkin vielä viehättävämpi livenä. Kaunis vaikka vaan koriste-esineeksikin.

      Poista
  7. On se vaan söpön näköinen ♥

    VastaaPoista
  8. Oon tehny tuommosen kummitytölle ja on se ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kuvitella, että kummityttö oli mielissään! Mä ainakin olisin ollut :D

      Poista