2013/02/08

TADAA!



Uusin Suuri Käsityö -lehti ja mun Tadaa! huivi mallin päällä. Voi että. Snif. Haluan kiittää tästä huomioinnista akatemiaa, sekä tietenkin vanhempiani ja puolisoani vuosien tuesta ja kannustuksesta. Kiitos.

No ei vaiskaa, mut erityisen mieltä ilahduttava juttu tämä kyllä on (ja pieni jee! -huuto). Lehdessä siis esitellään muutama huivi viime syksyisen Suuri Käsityö -lehden, Pirkanmaan Kotityön ja Tampereen messujen järjestämän Lämmöllä huivi -kilpailun huiveista ohjeineen. Meikän lehteen päässyt (toinen jee!) huivi sijoittui viidenneksi (kolmas jee!).

Ja ainakin yhtä paljon mieltä lämmittää teidän versiot näistä mun väkerryksistä. Pakko ihan linkittää aiheeseen sopien  Maikin Kontissa -blogin Maikin  versio samaisesta huivista, siinä huivi on toteutettu tavallisilla napeilla ja ohuemmalla langalla, näyttää toimivan tosi tosi kivasti. Ja tästäpä tuli taas sitten mieleen, että nyt mä kyllä lupaan ja vannon (ja jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön) että alan hiljalleen väkertämään tuonne ylös tutoriaalit ja linkit -sivujen lisäksi myös sellaista sivua, missä olisi linkkejä teidän versioihin.


Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kässäsiskot rakkaat!

-hanne

36 kommenttia:

  1. Kertoo ehkä jotain että katoin eka lehdestä pelkän kuvan perusteella että perkele ne on pölliny sun huivin! :D Sit vasta luin että se ON SUN HUIVI! Mahtavaa, huippua! Onneksi olkoon! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Sehän nyt vasta olis ollu! Olisin kyllä vetänyt ne oikeuteen :D
      Kiitti kiitti, nää on näitä pienen ihmisen suuria hetkiä!

      Poista
  2. Onneksi olkoon. Minä kyllä katsoin tämän heti voittajaksi, ehdottomasti paras ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitti kiitti kovasti, veikee oli kyllä tuo voittohuivikin, olis ollu vaan kiva nähä se jonkun päällä!

      Poista
  3. Hihhii mäkin huomasin tän heti eilen! Onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos tuosta pidennetyt silmukat linkistä! En ole vielä uskaltanut hirveästi katsella mitään erikoisia juttuja, koska olen vasta aloittanut neulomisen (koulun käsityötuntien jälkeen, niistä tunneista on aikaa viiisentoista vuotta...), mutta nyt tämä pidennetty silmukka (ja sen yksi käyttötarkoitus) avautui huvisi myötä minulle! Loistava tuo napinläpeä-koko-huivi-idea! :) Sopisi minullekin tuo huivi, milloin haluan kaulurin ja milloin ponchon... :)

    Neuleblogit ovat kyllä tämän vasta uudelleen löytyneen harrastuksen suuria innoittajia! Vielä kun jaksan perehtyä blogin seuraamistapoihin, ryhdyn vakiolukijaksi tälle(kin) blogille!

    Onnea huivisi sijoittumisesta kilpailussa. Niin ja hyvin osuva nimi huivilla! :)

    T. Aloittelija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua Aloittelija, tästä se lähtee, intoa uuden (mitä parhaimman) harrastuksen pariin!! Seurata voi tietty ihan vaan kirjanmerkilläkin jos siltä tuntuu mutta eipä vaikka tuo googleraatikaan mikään ihan kauhean monimutkainen ole, itse käytän sitä.
      Niin ja kiitos kovasti :) Tervetuloa mukaan!

      Poista
  5. Hieno juttu :) Onnea ja idearikasta kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa, onnea! Huivi on kyllä mielettömän mukavan näköinen, otti lehdestä kyllä silmään eilen kun sitä selailin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, kiitos :) Nätisti ovat sen mallille kietoneet, pitää itekkin kokeilla tuolla tavalla laittaa joskus :)

      Poista
  7. No voi jee! :) Hienooonnee! :)

    -Piia

    VastaaPoista
  8. Wau ja onnea!!
    -Jolli

    VastaaPoista
  9. Isosti onnea! Huivi näyttää todella mukavantuntuiselta. Pitääpäs muistaa seuraavalla kauppareissulla käydä nappaamassa tuo lehti mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oikein mukava on huivi ollut käytössäkin :)

      Poista
  10. Mäkin luulin ensin, että joku suunnitellut samanlaisen huivin, hö -törkeetä! Onnea ja menestystä sinulle ja ideoillesi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olis se ehkä vähän pistänyt harmittamaan :D
      Kiitos kovasti :)

      Poista
  11. Katoinkin sitä ohjetta ja mietin olisiko se sun huivi! Onnea hirmuisesti! :)

    VastaaPoista
  12. Eilen bongasinkin jo huivisi lehdestä! Oli kyllä kevyesti mun lemppari lehdessä esitellyistä huiveista. Onnia hienosta mallista ja sijoituksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla, kiitos :) Mua kyllä miellytti myös kovasti se toinen mikä oli mallilla päällä, se haarukkapitsihuivi sillä kiristysnyörillä, tekis mieli melkeinpä kokeilla!

      Poista
  13. Tosi hieno huivi, täytyykin laittaa ideakirjaan ylös! Kunhan tuo vauvan peitto valmistuu, niin sitten tämä työn alle seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaista kuulla! Jos saat joskus tehtyä niin vinkkaa mulle! :)

      Poista
  14. Mahtavaa! Mullakin tämä on ehdottomasti to do -listalla, sitten vain kun heti ehtii... Mutta listalla se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se on jo paljon se! Maailma on niin täynnä kaikkea kivaa että listalle pääsy on jo erittäin merkityksellistä :) Tattista!

      Poista
  15. Mä kattelin sitä huivia ja mietin että onpas tutun näköinen. Ja mietin haluavani sellaisen ja sitten seuraavassa hetkessä keksin että olenhan sen ennenkin nähnyt :) Onneksi olkoon, se on hieno. Nyt vielä pähkäilen riittäisikö oma kärsivällisyys sen tekemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, hauska kuulla :) Tuo valmistuu aika nopeasti, mutta on ehkä tavallaan kyllä vähän pitkäveteinen tehdä kun neulos pysyy koko ajan samana ja muotokin on tommonen pötkylä vaan...:D

      Poista
  16. Minäkin katselin huivia, ja ajattelin, että olen sen jossain nähnyt mutten osannut yhdistää ollenkaan, että missä. Mahtavaa! Pakkohan tuollainenkin on itselle saatava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista, tuo on ollut kyllä mun talven lempparihuivi :)

      Poista
  17. Vastaukset
    1. heh, kiitos, kyllä tässä on aivan nimmareita saanut jaella :D

      Poista