2012/05/22

monta kivaa


Jokke sai multa paljon plussapisteitä ja ainakin seitsemäntoista hyvä aviomies -pistettä, kun se toi viime viikolla kotiin melkein kaksi kiloa fanttilankaa. Se oli ollu purkamassa yhtä näyttelyä ja sille oli tullut mieleen että Hanne vois keksiä jotain pikku puuhaa näyttelyn jäämistön mustasta fanttilangasta. Niinpä näppäränä poikana se oli kerännyt sitä mukaan kassillisen ja nyt onnellinen pikkuvaimo pyörittelee kaikenmoisia suunnitelmia mielessään. Matto saa tällä hetkellä eniten kannatusta, kun äänestämässä on me kaksi. Mutta millä tekniikalla, se jääpi vielä arvoitukseksi. Erityisesti mulle. 

Saa heittää myös muita ideoita? Mitä fanttilangasta voi tehdä?


Pieni piipahdus muuten sisustuspuolelle välillä. Koska me ollaan oltu kilttejä, me ansaittiin uusi sohvapöytä. Tai siis ensimmäinen sohvapöytä. Pöydäksi valikoitui Normann Copenhagen Tablo -pöytä, se näkyy tuossa kuvassa yllä. Se on kyllä kiva. Samoin kuin pussillinen fanttilankaa ja aviomies. Vaikka lähikuvassa tuo näyttääkin vähän epämiellyttävän matoiselta. Fanttilanka siis, ei mies.

Ai joo, vielä yksi juttu.
Teitä on yhtäkkiä yli 200! Siis lukijaa. Tai on teitä tietty vielä paljon paljon enemmänkin, mutta googleraadin kautta. Jee ja vau :) Ja kiitos. Nyt kyllä rykäisen sen arvonnan mitä suunnittelin jo kun 100 tuli täyteen. Ihan vaan koska arvonnat(kin) on ihan kivoja.

 
-hanne

12 kommenttia:

 1. Oi, tuo samainen pöytä valkoisena löytyy täältä haavelistalta. Ehkä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ehdittiin tuosta tovi haaveilla. Lopulta todettiin ettei se pelkkä haaveilu tuo sitä taloon...mut luottokortti tuo ;)

   Poista
 2. Kiva nähdä, mitä teet tuosta langasta :) Pisteet aviomiehelle!
  Pöytä on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajattelin käydä huomenna ostaan jumbokokoisen virkkuukoukun ja kokeilen sen kanssa onneani...saa nähä mitä syntyy!

   Poista
 3. Toivottavasti keksit hyvän fanttilankaidean. Voin sitten heti tulla apinoimaan. :) Laatikossa on muutaman metrin pätkiä fanttia varmaan viidessä värissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, vähän jotenkin tyhjää meinaa lyödä pää tän ideoinnin kans...:) mutta virkkausta ajattelin nyt eka kokeilla

   Poista
 4. Matto olis aika jees, mutta riittääkö tuosta kuinka isoksi? Meikäläinen ehdottaa löyhäksi virkattua huivia. Tosin äänestyksessä taitaisin kääntyä silti sen maton puoleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä ajattelin siis sellaista pientä pyöreetä tms mattoa, kyllä tosta ehkä semmoseen riittäis ku toi on niin järkyn paksua...Ja virkkausta ajattelin juurikin kokeilla nyt ainaki eka :)

   Poista
 5. Luin koko blogin läpi kun tänne eilen jostain eksyin. KIITOS - nautin kovasti! Lisäsin tietysti jo lukulistalle, joten tulen tänne jatkossakin. Heijastinkukan ohjeen jo tulostin, se menee syksyn to do -listalle.

  Jatka samaan malliin! Ihanaa kevätkesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla että viihdyit :) Tuu uudelleenkin :)
   Ihanaista kesää myös sulle (päätin että nyt voi ton kevään jo tiputtaa pois toivotuksista...;)

   Poista
 6. I love your blog!!!!
  Is fantastic!! you can visit my blog in:
  http://queliodehilo.wordpress.com/
  I follow you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wow, thanks so much! I'll check out your blog right away :)

   Poista