2012/05/08

karikko

 
Hei hoi te kaikki, jotka nyt kevään tullen roudaatte pyörät varastosta ja lähdette vaihtamaan vihdoin sitä (jo loppukesästä) hajonnutta sisäkumia! Nouseva Myrsky -blogissa on meneillään pyöränkumikamppanja, jossa kumeja vastaan saa itselleen jotain kaunista. Mä kääräisin postiin meidän sisäkumit ja tänään postisetä toi kiitokseksi ihanan Karikko -korun. Se on vielä paljon kauniimpi kuin odotin ja korun materiaalina on, no, mikäpä muukaan kuin pyörän sisäkumi.  Kahdella sisäkumilla saa valita Nousevan Myrskyn verkkokaupasta itselleen korvikset ja neljällä kumilla saa yllä olevan Karikko -korun. Jos pitäisin korviksia, olisin ehdottomasti ottanut alla näkyvät Musta lintu -korvikset. 


Katsastakaapas muutenkin Nouseva Myrsky -blogi, jos se ei ole jo ennestään tuttu. Sieltä löytyy näiden huippukierrätysideoiden lisäksi paljon muitakin nättejä ja ennen kaikkea taidokkaita käsitöitä. Minä ohjefanaatikkona iskin silmäni heti tuohon virkatun maton -ohjeeseen... Jokkeee! Sopisko tuo meille vessan matoksi?!

Yläkuvassa muuten pieni sneap peak työnalla olevasta pikkupuuhasta. Mä oon tähän mennessä purkanut sen kolme kertaa. Nice. Katotaan kuinka käy! 

-hanne

6 kommenttia:

 1. Nyt tuli harmistus, koska vein pyörän huoltoon tietämättä tästä mitään. Vaihtavat molemmat sisäkumit, tarttis varmaan soitella perään että säästäisivät ne. Mulle. Oi joi.

  Eka kertaa vierailulla sulla täällä. Loisto juttuja. Ja ohjeet hauskasti kirjattu. Selasin koko blogitaipaleesi läpi, vaikutuin. Aika makeet häät teil ollu.

  Tuun toistekkin. Aurinkoa päiviisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä soitat vaan perään :) Ehkä ne antaa sit vaikka jonkun muun sisäkumit, jos kauniisti pyydät :)

   Niin ja kiitos, kiva että eksyit tänne! Nähään taas :)

   Poista
 2. Kiitos! Ja mielenkiinnolla odotan, mikä ihanuus tuosta virkkausprojektista syntyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pidetään peukkuja että saan sen joskus valmiiksi asti...

   Poista
 3. Tässä sulle tunnustus! Ole hyvä.
  http://tuntumani.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista