2011/11/22

string hyllyjä hulluille


Meillä on säilytysongelma. Meidän kämppä on niin pieni, että täällä on pakko olla säilytyskalusteita (kiinteiden lisäksi) tuomaan lisätilaa tavaroille, mutta koska tämä on niin pieni, niin pienikin kaluste vie hirveän paljon tilaa ja saa tosi ison roolin sisustuksessa. Tässä taas sitten törmätään siihen, että säilytyskalusteet ovat hyvin usein rumia tai vähintäänkin ei hienoja ja (varsinkin näin pienessä tilassa) massiivisia. Meillä ole pientä, pimeää nurkkaa jonne voisi työntää "jonkun vaan laatikoston", kun tämä koko kämppä on yksi pieni ja pimeä nurkka. Ja näin ollen meidän kaapittomat tavaraparat lojuvat nyssyköissä, laukuissa, pinoissa ja läjissä ympäri kämppää. Ja sehän taas antaa hirmu siistin vaikutelman. Varsinkin tässä pienessä kämpässä.

Jokke ehdotti tähän ratkaisua jo viime keväänä: String -hyllyjärjestelmä. Minä käytännöllisenä ja realistina tyrmäsin kuitenkin tämän ajatuksen, koska kuka näillä tuloilla elelevä maksaa vaadittavan summan pienehköstä liukuovikaapista ja kolmesta hyllystä, vaikka kyseessä olisikin tällainen klassikko? No, reilun puolen vuoden tuskailun, (turhien) kaappietsintöjen ja tavaraläjien siirtelyn jälkeen, me näköjään maksetaan. Ja vieläpä innoissamme. Sunnuntaina lähti hyllykkö tilaukseen, enkä perunut tilausta vaikka katsottiin heti perään antimaterialismia kiljuva Fight Club, enkä vaikka huomasin että olin unohtanut maksaa viime kuussa erääntyneen autovakuutuksen. Hups.

String -hyllykkö on ajaton, ilmava, muunneltava. Ja kaunis. Tähän meidän ostamaan settiin ei varmaankaan mahdu loputtomasti kamaa, mutta jonkin verran kuitenkin, ja tätähän voi jatkaa loputtomiin. No okei, ei ehkä loputtomiin, ei ainakaan meidän kämpässä, mutta jonkin verran kuitenkin. 

Pitäisi näköjään vaan aina tehdä niinkun Jokke sanoo.
Tai ainakin joskus aina.

-hanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti