2017/02/15

SYLVA RY:N HYVÄKSI



Nyt on niin kiirusta pitänyt, että viikko sitten jäätelöpaketti on yhä syömättä pakkasessa, kun en vaan ehdi sitä sieltä nautiskella. Samoista syisä oma panokseni jäi nyt vain yhteen huutokohteeseen ompeluryhmä Saumavanvaran järjestämässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa SYLVA ry:n, eli Suomen syöpasairaiden lasten ja nuorten yhdistyksen tukemiseksi. Mutta edes se. Ja siis se huutokauppa ON JO KÄYNNISSÄ, ja päättyy tänään keskiviikkona klo 22:00! Se löytyy facebookissa, klik klik

Aihe ja kohde on kauhean tärkeä. Viime vuonna kirjoittelin jo, että oma kontaktipintani lasten syöpään on onneksi, onneksi vain työn kautta. Lasten syöpä sekoittaa koko perheen ja paussittaa tulevaisuuden suunnitelmat. Se ajaa vanhemmat jaksamisen äärirajoille ja kuorii lapsista pieniä taistelijoita. Ja jos taistelun voittaa, jää siltikin loppuelämäksi matkaan pelko uusiutumisesta, sekä valitettavasti toisinaan myös jäljet siitä, mitä rajut hoidot ovat tehneet kehittyvän lapsen aivoille ja keholle. SYLVA ry järjestää vertaistukitoimintaa, antaa tietoa vanhemmille, tukee syöpätutkimusta ja kouluttaa. Ja ennen kaikkea toimii perheen tukena.


Mun tämän vuoden työ huutokauppaan on tuollainen sisäkeinu taaperolle. Omalle poikaselle tein vastaavan yli puolitoista vuotta sitten, ja se on meillä yhä käytössä. Tämä syntyi nyt samalla tavalla ja samoilla mitoilla. Puuosat on kierrätetty siis tehdasvalmisteisesta, vastaavasta keinusta, kankaat ovat kaksinkertaista, liimakankaalla tuettua paksua puuvillaa, saumat tuplasti ommeltu ja köydet ostin uutena. Ja sitä huudetaan jo kovasti, että ei se mulle ainakaan käsiin jää!
 
Käykää siis ihmeessä klikkailemassa itsenne mukaan tuonne facebookiin huutokauppaan! <3 Sieltä löytyy paaaljon huudettavaa aina vaatteista, vauvanlelujen kautta tiskirätteihin, ja kaikki kohteet on saumanvaralaisten omin käsin rakkaudella ja huolella tekemiä. Ja huutokauppa siis päättyy jo tänään kymmeneltä!! Jos ei löydy huudettavaa, niin saman kampanjan kautta voi myös lahjoittaa rahaa suoraan SYLVAlle, täältä, klik klik.

Lämpöä päiväänne <3

-hanne

2 kommenttia: