2014/09/09

OSTOSLISTAKAUPPAKASSI


Mulla on yhä käynnistymisongelmia käsitöiden kanssa. Tai nyt kyllä olisi kauhea palo tehdä kaikkea ja neuloosikin on taas lyönyt päälle, mutta pää jumittaa! Hipelöin materiaaleja, mietin, hipelöin taas, mutta aloittaminen on vaikeaa. Silloin pitääkin kai tarttua vaan ekaan mieleen tulleeseen ajatukseen ja pitää siitä kiinni, vaikka ajatus tuntuukin välillä vähän hölmöltä. 

Niin syntyi ostoslistakauppakassi, lista pohjautuu tosielämään.Kirjonnasta ja tekemisestä sen verran, että kirjoitin listan kassiin omalla taviskäsialalla (olkoonkin vähän tuollainen mitä on) käyttäen merkkauskynää, joka häviää kankaasta helposti hieman hankaamalla. Pistoina käytin tikkipistoja. En tällä kertaa käyttänyt kirjontakehikkoa tehdessä, sujuuhan tuo homma ilmankin, jos on vaan tarkka ettei kiristä liikaa pistoja. Siinäpä se! 


Jotain lisää tämä kassi ehkä vielä kaipaisi, ehkä otsikon tai muuta, mutta en osannut päättää, joten jääkööt nyt vielä ilman. Voihan tätä sitten aina jatkaa myöhemmin, ja esim. ensivuonna listaan pitänee lisätä ainakin vaipat ja piltti. Ja totuuden nimissä myös karkkipussi. Ja suklaata. Joo...suklaata....mä taidankin lähteä tästä käymään kaupassa! Tsau!

-hanne

23 kommenttia:

 1. Voi blogger ku hukkas mun kommentin! Mulla on tänään maanantai :D

  Mutta siis kassi on ihana ja pitäs varmaan koittaa itse samanlaista ni pääsis harjottelemaa kirjoneulontaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Blogger! :) Ja kiitos! Tämä voisi olla hyvä kirjontaharjoitusten tekemiseen, kun ehkä ostoslista saakin olla aika tällainen aika vapaasti kirjoitetun näköinen :) Suosittelen kuitenkin käyttämään kirjontakehikkoa ja vaikka tukikangastakin, tulee varmemmin siistipi jälki :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän söpö ja mahtava kassi! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tykkään! On hyvä ilman mitään otsikkoakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä sitten, ehkä se otsikko oiskin vaan turhaa ilmiselvän asian alleviivaamista :) Kiitos!!

   Poista
 4. Vau, onpa hauska kassi! :) (ja onnea! :) )

  VastaaPoista
 5. Ihana kassi ja siisti käsialahan sulla on!!

  Ei siihen ostoslistaan tarvitse vaippoja lisätä, jos käytätte kestovaippoja. Se on käsityönystävän ja esteettistä silmää omaavan valinta, kestovaipat ovat vaan niiiin suloisia! Kunhan saat sen käsityökärpäsen taas pörräämään teillä, voit tehdä vaipat itsekin. :)

  Onnea odotukseen! Miten sun koulun muuten nyt käy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä jotenkin miellän mun käsialan tuollaiseksi viidesluokkalaisen pojan käsialaksi :D Mutta vertaan sitä ehkä esim. Muita Ihania -blogin Tiinan käsialaan.... :)

   Voi kestovaipat! Mä oon luvannut antaa niille mahdollisuuden, mutta ne tuntuu jotenkin kauhean paljon hankalemmalta käyttää! Mutta ehkä ne ei sitten kuitenkaan ole sitä? Ja totta, ne vaipat on ihania!

   Poista
  2. Ai joo, koulusta vielä kysyit. Koulu jää ensivuodeksi hieman vähemmälle huomiolle tietenkin, mutta ilmoittauduin kuitenkin läsnäolevaksi. Sitten on mahdollisuus tehdä jotain yksittäisiä verkkokursseja tms. jos siihen on aikaa. Ja jos ei ole, niin olen suosiolla vuoden pois :)

   Poista
 6. Oivallinen idea kun lista aina mukana kaupassa!
  Mikähän nyt on kun monella suunnalla tökkii käsitöitten teko? Väkisin yrittämällä ei tule mistään mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no mä ajattelin että siitä voi sitten aina vähän tarkistaa :)
   En tiiä, oisko se tämä nyt päättyvä kesä? Mulla ainakin kesäisin tuntuu olevan muutkin jutut mielessä...ja totta, väkisin ei saa oikein mitään aikaiseksi. Onkin hyvä sit suosiolla pitää taukoa ja odotella syksyn neuloosia ;)

   Poista
 7. Näinkin tämän jo Instagramissa! Hurjan hauska idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos, sopinee tällaiselle raskausdementiasta kärsivälle... ;)

   Poista
 8. Hauska! Mutta väitän, että sun olis pitänyt laittaa sinne jotain vähän yllättävää mukaan.

  Esimerkiksi wc-paperin perään "sarkofagi muumioleikkejä varten". Tai paksuilijalle aina sopiva "kortsuja". Sillä tavalla olisit saanut kiinni kaikki kassiasi tavaavat tikahtumisäänistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja TOTTA! Se tekisi tästä heti paaaljon mielenkiintoisemman myös muille kanssa ostajille :D Pistetääs korvantaakse tuo :)

   Poista
 9. Tuo on kiva. :) Painoin kerran irtokirjaisimilla ja kangasmusteella ostoskassin, jossa oli toisella puolella pannariin kuuluvat aineet ja sisäpuolella resepti. Ei toiminut. En silti saanut pannaria yhtään useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, niin hyvä idea, miten voi olla ettei se tuonut pöytään pannaria yhtään useammin?? Voisin tehdä jonkun tuollaisen vielä Jokelle vinkiksi. Voisin laittaa siihen vaikka mutakakun ohjeen ;)

   Poista
 10. Nerokkuutta hipova idea! :D Itsekin huomaa aina ja joka kerta samoja asioita listaan kirjoittavansa, tartteis siis myös tämmösen! :)

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tattista! Miksiköhän sitä aina niin juuttuu niihin samoihin perusjuttuihin? Ja siitä huolimatta aina joku unohtuu :D

   Poista