2015/11/13

PAITA JA PEPPU + ARVONTA [NOSH blog-tour 2015]


Postaus toteuttettu yhteistyönä NOSHin kanssa.
Joskus sitä saa läpsiä itteensä poskille, kun oon niin huono sanomaan "ei" mielenkiintoisten haasteiden ja tarjousten edessä, vaikka aika ois jo valmiiksi kortilla. Mutta kuulkaas nyt en läpsinyt! Onneksi tartuin! Olipa nääs taas niin mukava pähkiä kankaita, suunnitella kokonaisuuksia ja tietenkin vielä se tärkein; ommella, ommella, ommella! Ja vielä mukavemman tästä tekee se, että tällä kertaa saan tarjota myös arvontavoiton myötä kahdelle teistä ystävät toverit, mahdollisuuden kankaiden hamstraukseen viidelläkymmenellä eurolla. Siitä lisää postauksen lopussa!

Elikkäs, ootte ehkä jo törmänneet NOSHin järkkäämän blogikierrokseen SIRKUS ja VILSKE -uutuuskuosien sekä joululahjaompeluinspiraation ympärillä. Maanantaina kierroksen strattasi Miiinullekko, minkä jälkeen (hieman itelle paineitakin kerännyt) innostava kierros on jatkutut Helmoja ja hepeneitä-, Hommahuone- ja  Weekend Chic blogeissa. Meikäläinen sai kunnian sulkea kierroksen! Nosh itse ilahduttaa ja inspiroi meitä ompeluintoisia kuosiensa lisäksi myös tarjoamalla kolme naisten ja kolme lasten kaavaa ladattavaksi ilmaiseksi! Lasten kaavat löytyvät täältä ja naisten kaavat täältä. Jee ja vautsi vau!

 

Ja  niistä kankaista siis! NOSH lahjoitti mulle siis saumurin jalan alle vapaavalintaisen setin uutuuskuoseja ja näihin mätsääviä kankaita. Pähkäilin tosi pitkään kangasvalintojeni kanssa. Olin jo kertaalleen klikkailut koriin sini-harmaata Sirkus -kuosia ja pitkään harkitsin myös navyn väristä Vilskettäkin, kun sitten kuitenkin päätin, että tartunpas vähän itselleni epätyypillisempään värivalintaan. Niinpä postiluukusta kolahti pätkä puuterin väristä Vilske* -kuosia sekä sen seuraksi melkeimpä lempimatereiaaliksi noussutta farkkucollegea Navyn* värisenä sekä vielä pätkä Puuterin värisenä*. Lisäksi valkkasin vielä meitä äitejä varten joulukuussa ilmestyvää harmaavalkoista miniraitaa*.

Koska viikon teemana oli lahjaompelu, lähdinkin miettimään ketä voisin haluta lahjoa ompeluksilla. Kuluneen vuoden aikana on useastakin ystävästä tullut vielä enemmän läheinen, kun meitä on yhdistänyt nyt myös äitiys. Yksi tämmöisistä rakkaista kavereista on lapsuuden ystävä ja Millin kummitäti, jolta oon tässä vuoden aikana saanut sekä seuraa, sympatiaa ja hoitoapuakin. Päätinkin surauttaa meidän lapsosille tiimivaatteet, niin voisivat sitten viilettää yhdessä menemään kuin paita ja peppu. Niin ja jotain pientä tiimivaatetta myös meille äideillekin!



Tuolle omalle minilleni halusin tehdä Vilske -kuosista hieman jouluisenkin paidan. Kangas oli tosi muokava työstää ja tällaisena rentona paitana se toimii tosi hyvin! Kaavana tässä on parin kaavan pohjalta muokkautunut peruspaidan malli. Settiin tein lisäksi pöksyt farkkucollegesta. Niistä tuli vähän turhankin istuvat, mutta ehkäpä tuo kovasti pystyasentoa treenaava kaveri kasvaisi tässä lähiaikoina enemmän pituutta kuin leveyttä! Pöksyistä löytyy Vilskekuosinen takatasku sekä käännettävät lahkeet, joiden toinen puoli on puuterin väristä farkkucollegea.


Sitten taas tuolle ystäväni suloiselle minille halusin ehdottomasti tehdä tunikan, koska niitä en pääse omalleni ompelemaan. Kaavana on tässä Ottobren Birdie birdie -tunika. Tein tunikan varmuuden vuoksi kokoa isompana, joten siitä tulikin melkeimpä mekko pienelle mallilleni, mutta mahtuupa ainakin pitkään! 

Vilskekuosista tein legginssit Ottobren Ruusununpuna -kaavalla. Ai ja tässäpä muuten tuli mulla pieni ajatusvirhe! Vilskekuosi on nimittäin 100% puuvilla, ja vaikka se joustaakin jonkin verran, niin se ei ehkä kuitenkaan oo sitä optimaalisinta leggarikangasta. Mutta toki tämä asia tuli tajuntaani vasta kun olin leikellyt kappaleet. Noh, onneksi tein taas kokoa liian isot, niin menevät nyt tällä vipeltäjällä vähän löysempinä leggareina niin kauan kuin menevät. Leggareiden lahkeisiin tein framilon kuminauhalla rypytykset ja tunikan hihansuut tein kaksinkertaiseksi kuten pöksyissäkin, niin hihansuissa voi kääntää vähän hempeämpää väriä esiin. Pääntien huolittelin alavaralla.  Seteistä tuli tosi kivat! Niissä on ripaus joulua, tumma sininen sekä vauhdikas kuosi ovat myös aika armeliaita arjessa lasten kanssa. 



Ja voin muuten kertoa, että oli aikas vilske silloinkin kun toteutettiin tätä kuvaussessiota. Ei nimittäin näköjään riitä yksi kuvausassistentti, kun kuvattana on 10 ja 14 kk ikäiset toverukset, joista toinen on varsin vauhdikas ja välitön, toinen taas vähän varovaisempaa ja juuri seisomaan opetelevaa mallia. Siinä ehtii toinen hieromaan omenaa kameran standiin ja tunikaansa, kun toisen harmistunutta mieltä yritetään kääntää voiton puolelle. Ja tietenkin taas viimeisistä auringonsäteistä saatiin kisata!

Niin että kun tuli lopuksi aika kuvata meille äideille tehdyt joululahjaompelukset, oli meillä jo hiki päällä! Parilla räpsyllä oli pärjättävä, koska toinen taas vaati äidin syliä ja toinen halusi kiivetä tuolille hyppimään. Huh! 





Mutta siis, jos haluatte jotain toooosi pikaista ja simppeliä  ommella kaverille lahjaksi, niin kuulkaas tuubihuivi! Niitähän ei voi olla liikaa! Maailman yksinkertaisin ohje löytyy vaikkapa täältä. Meidän huivit surauttelin 60 cm korkeista ja noin 150 cm pitkistä pätkistä harmaa-valkoista miniraitaa, joka tulee myyntiin joulukuussa. 

 
Ja sitten sokerina pohjalla se arvonta! NOSH lahjoittaa siis arvottavaksi kaksin kappalein 50e arvoista lahjakorttia (ja psst blogitourin muissakin blogeissa on meneillään samanmoiset arvonnat!). 

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Muistakaa laittaa mukaan sähköpostiosoite, mikäli sitä ei löydy profiilista. Niin ja anonyymeille nimimerkit myös :) Kertokaapas vaikka minkälaisia joululahjasuunnittelmia teillä on takataskussa, vai onko?


ARVONTA ALKAA NYT JA PÄÄTTYY VIIKON PÄÄSTÄ PERJANTAINA 20.11. PUOLELTA ÖIN. 
Onnea kaikille arvontaan!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!



Nyt lähden kuulkaas sitten Tamperetta kohden käsityömessujen vilskeeseen! Jos olette lauantaina tulossa paikalle ja on sopiva rako, niin laittakaahan korvantaa, että klo 13.00 ainain minä, Hupsistarallaa Terhi ja Mehukekkereiden Veera ollaan pistäytymässä bloggareiden meeting pointtiin neulomaan. Tuo mystinen piste sijaitsee kuulemma A-hallissa pohjoispäädyssä, kahvila Bremerin yhteydessä. Nähdäänkö siellä?

-hanne

*) saatu

297 kommenttia:

  1. Näistä tykkäsin kovasti! Kunnon perusvermektä, jotka on kuitenkin suloisia ja käytännöllisiä! Voisin hyvin pukea myös omien murujen päälle :) Kunnon vilske teillä ollut kuvaushetkellä, sopii sekin teemaan ;) Joululahjoiksi varattu iso pino harmaita kankaita. Tulee harmaa alkutalvi...

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita asuja ja hienot huivit.
    Ommella täytyis jouluksi , kankaat valmiina odottamassa.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Ihana kuosi, sopii hyvin tytölle ja pojalle!
    Meillä on isomman luokan remppa meneillään ja kun tuo mies kiroaa koko ajan tietyn koon poranterien puuttumista (eikä jaksaisi ravata lainaamassa kokoajan muilta) niin ajattelin ilahduttaa häntä poranteräsetillä. Villasukat mies sai jo muuten vaan, kun entiset hajosivat.

    VastaaPoista
  4. Joululahjaksi lähtee itse ommeltua ja neulottua. Nuo Noshin uudet kuosit ovat kyllä todella herkut.
    Kivi.milla@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Suodatinpussikranssit on tällä hetkellä työn alla joululahjaksi. Kivat kuosit Noshilla 👍

    VastaaPoista
  6. Ihan huippuhienoja! ♡ Sukkia, sukkia ja jotain pientä ompelua löytynee lähipiirin paketeista :)

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa! Me hankitaan niin vähän lahjoja että ne on jo hankittu;)
    Ripaustunnelmaa/ät/gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa!
    Joululahjat on hankkimista vailla, suunnitelmat on kyllä melkein valmiina! :D
    Yritän ostaa lahjat mahdollisimman pitkälti paikallisilta pienyrittäjiltä tai ainakin omasta kaupungista.
    jotaintekemista@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa! Joululahjoja olen hankkinut pitkin vuotta, mutta joulun odotukseen kuuluu ostoksille meno ja se pähkäily että mitä niille siskonpojille tänä vuonna hankitaan ;)

    VastaaPoista
  10. Ihania ompeluksia! Nämä uusimmat kankaat on tosi ihania, arvontaan siis tuun mukaan minäkin :)
    Aii_lennokas@yahoo.com

    VastaaPoista
  11. Ihanat kankaat kelpaisi kyllä, joten mukana arvonnassa. Joululahjoissa ajattelin hyödyntää tilkkukopan sisältöä esim. nukenvaatteisiin.
    paivi.karhunen@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Ihanat vaatteet!
    Ja nuo uudet Noshin kankaat on ihania, joten lahjakortille olis heti käyttöä :)
    Joulupaketteihin päätyy itse ommeltua (pussilakanaa, paitaa, mekkoa, nahkatossua jne.) ja vähän ostettuakin (legoja ym.).
    t. Maimyx
    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Joulua varten ompelulistalla on jumppapussit kummitytöille, molemmat kun harrastavat ja liikkuvat paljon niin tulevat varmasti käyttöön. Enää tarvitsee vain selvittää, miten semmoiset tehdään... :)
    aino@tassutusta.net / Aino

    VastaaPoista
  14. tosi kauniita kankaita ja hienoja ompeluksia. Mukaan arvontaan! Vielä ei ole paljon suunniteltu joulua.... kaimaen1 at luukku.com

    VastaaPoista
  15. Joka joulu ole pyrkinyt tekemään itse lahjoja rakkaalle perheelleni. Joululahjasuunnitelmia olis vaikka millä mitalla, mutta pelottaa että tällä hetkellä aika ja omat voimat eivät riitä niiden kaikkien toteuttamiseen. Onneksi jouluun on vielä matkaa. Ei auta muu kuin ryhtyä tuumasta toimeen ja laittaa lahjapaja turboteholle ;) Siitä vaan tulee aina niin hyvä fiilis kun lahjan saa on aidosti iloinen ja kiittää saamasta lahjastaan, jonka olen hänelle itse tehnyt. -Jude (bucar90@luukku.com)

    VastaaPoista
  16. Sepä se, joululahjasuunnitelmia en ole ehtinyt vielä tekemään ja pikkuhiljaa alkaa paniikki tulla kääks!Tuo huivi-idea on kyllä mainio, kiitos siitä:).Normaalisti olen hyvissä ajoin liikkeellä lahjojen suhteen, mutta nyt on vasta yksi pieni lahja hankittu omalle likalle.Mikähän minua tänä vuonna vaivaa:)?
    Mukana arvonnassa:amto@suomi24.fi

    VastaaPoista
  17. Lähipiirini saa lahjaksi sukkia ja lapasia sekä ihonhoitotuotteita, mikään niistä ei yleensä jää käyttämättä. :) postiamarpalle (a) gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihania vaatteita olet ommellut! Mun ei pitänyt täksi jouluksi tehdä lainkaan itse joululahjoja, mutta kuinkas kävikään, yksi virkkaus on jo valmiina ja puikot ja ompelukone ovat olleet kovassa käytössä. Hupsis, ei pitäisi luvata mitään :D

    VastaaPoista
  19. Söpiksii! Sain eilen saumurin, joten voitto kelpais! Meillä mennään joka vuosi Legoihin painottuen. Lautapeli, kirja ja elokuva vielä yhteiseksi lapsille. Ja tylsä äiti laittaa paketeihin vielä jotain pehmeääkin... ;) Villasukkia olen tehnyt puolelle sukua :) Hih!

    Lyyti // lyytikirjottaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Kivoja! Olinkin jo odotellut että kiertueelle nähtäisiin myös ompeluksia pojille. Hyvin toimii tuo puuteri pojankin vaatteissa kun yhdistää tuohon tummaan farkkucollegeen! Omat joulusuunnitelmat on vielä ihan vaiheessa, mutta jos lahjakortti osuisi kohdalle niin siinäpä olisi ratkaisu jo muutamaan lahjaan :)

    VastaaPoista
  21. Trikootonttulakkeja olen ommellut lahjaksi. Ehkä vielä puseroja teen myös... Kummitytöille ostin Tyttö, sinä olet -kirjat. Kauniita astioita saa myös joku.

    VastaaPoista
  22. Kivat ja käytännölliset setit. Ja hyvä idea tunikan hihansuissa sekä pöksyjen lahkeissa.
    Joululahjaompeluksia pitäisi aloittaa tekemään - ainakin pienimmille kummilapsille vaatesetit ja omalle äidilleni tunika on suunnitelmissa.
    masaliina@gmail.com ä

    VastaaPoista
  23. Suunnitelmissa on hankkia tai tehdä jotain upouudelle kummipojalleni :)
    Jospa joskus olisi varaa hankkia se ompelukone, jotta pääsisin harjoittelemaan tulevaisuuden joululahjoja.
    talviuninalle (at) gmail.com

    VastaaPoista
  24. Lahjoja ei luojan kiitos tarvitse hankkia mitenkään ihan kamalasti, mutta parit pikkuihmisten ompelukset mulla on vaiheessa ja lisäksi olen ajatellut tehdä Marimekon tarjousmarkiisista vetskaripussukoita. Ideana oli myös tehdä miehelle läppärikotelo, mutta saas nähdä mitkä näistä suunnitelmista toteutuu akuutin aikapulan takia.

    VastaaPoista
  25. Lahjoiksi on menossa sukka jos toinenkin, eli neulomukset on jo aloitettu. Omille voisi hiukan jotain ommellakin. Mukana arvonnassa, peheka@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa. JOululahjat on vielä mietinnässä - sukkia nyt ainakin ja parit villatakit on tehtynä. Parille kummilapselle jotain varmaan ompelenkin. maj_98(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Ai että, Noshin kankaat tuntuvat muuttuvan koko ajan entistä upeammiksi!

    Aikuisille ei tänä vuonna osteta lahjoja. Lapsille koitan mahdollisimman paljon tehdä itse.

    essi.mitronen@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kauniita vaatteita! Värit sointuu niin nätisti yhteen:) pienen pieniä joululahjaompeluita täällä suunnitteilla ja osa onkin jo valmistunut, tällä kertaa olin niin fiksu että aloitin ajoissa. Noshin lahjakortille olisi kovasti käyttöä, joten arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  29. Ihanaa settiä, upeat kankaat!
    Lahjoja varten tulossa ihanaa maastocollegea...
    Henna

    VastaaPoista
  30. Ehdottomasti mukaan näin kivaan arvontaan! Joululahjojen suhteen olen vähän tylsä - lahjakortteja. :-)

    henttuli@gmail.com

    VastaaPoista
  31. onhan niitä suunnitelmia, saa nähdä mitkä toteutuu! Vauvoille ainakin annan itse tehtyä lahjaksi. Jee huomenna messuille! jussila12@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Ihania vaatteita olet taas ommellut! Joululahjoiksi minulla on aikomus ommella mm. jumpsuitteja omalle ja ystävieni vauvoille. :)
    maikku_5@netti.fi

    VastaaPoista
  33. Ystäviä ja sukulaisia olisi tarkoitus lahjoa itse tehdyillä lahjoilla, sekä ompelemalla että neulomalla :) Ihania vaatteita olet ommellut!
    draweme@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Ihania vaatteita! :) Lahjoja saa lähipiirissä lähinnä lapset. Kummipoika pääsee Cheekin keikalle ja muiden kohdalla toteutetaan varmaan jotain lelutoiveita.

    Tirsku / pirtara (@) gmail.com

    VastaaPoista
  35. Voi että miten hienosti nuo kankaat sopivat yhteen! Jotenkin tulee vähän retro fiiliskin noista,vaikka kankaat itsessään eivät retroja ehkä olekaan. Mukana arvonnassa!
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
  36. No kuule on! Kavereista muutama saa kauratyynyt hartioita lämmittämään ja mies saa kassin salikamoilleen. Noshin lahjakortilla ostaisin kankaita ystävän ensi vuonna syntyvää esikoista varten, joka tulee saamaan kasan tädin Anni-tädin tekemiä vaatteita.

    VastaaPoista
  37. mukana. neulomalla ja virkkaamalla on tulossa useitakin joululahjoja . pirpanaunelmia@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Mukavan näköiset vaatteet kaveruksilla :) Joululahjoiksi ei taida itse ehtiä neulomaan tänä vuonna, siispä todennäköisesti ostan ompelijalta jotain käsintehtyä (itse en ole vielä hurahtanut ompelemaan vaikka sekin kiehtoisi).

    VastaaPoista
  39. Mukana arvonnassa.
    Joululahjaksi on tulossa tossut ja pipoja.

    VastaaPoista
  40. Villasukkatehdas ollut käynnissä,nyt ensimmäiset kintaat melkein valmiit,jotain pieniä ompeluksia mahdollisesti pukinkonttiin tulossa joten noshin kankaille olisi käyttöä senkin vuoksi. Hyvin taipuu sekä pojille että tytöille tekemäsi vaatteet kuoseineen ja väreineen. anna.lohkoi@luukku.com /sukkapuikot☆

    VastaaPoista
  41. Tosi hienoja! Tavoitteena on ommella jotain kivaa lahjaksi ainakin kummilapsille ja ehkä omille tytöillekkin.
    Että mukana arvonnassa ollaan. Nosh on ihan lemppari! esallanne@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Mukana arvonnassa! Joululahja suunnitelmia ei juurikaan ole, ehkä muutamat sukat tai jotain vastaavaa teen lahjaksi.

    VastaaPoista
  43. Ihania vaatteita! Tavoitteena olisi saada tehtyä itse lahjoja pukinkonttiin.

    VastaaPoista
  44. Mukana arvonnassa! Joululahjat vielä mietinnässä...aivan varmasti jotain lämmintä, pehmeää ja värikästä! Terkuin Vipe virpipohjonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Meillä on tänä iltana Nosh-kutsut ja tarkoitus sieltä lapsille ostaa joululahjoja :)

    kirsi.haaranen@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Voi tuo tunika ja ryppylahjeleggarit oli kyllä tosi kiva combo. Rauhallinen, mutta silti veikeä! :P pia.k.turunen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  47. Ihania perusvaatteita olet tehnyt, tykkäsin kovasti. Joululahjat ovat pikkuhiljaa pyörineet jo mielessä, mutta mitään ei vielä hankittu. -paula-
    Paula.iisakka@gmail.com

    VastaaPoista
  48. On kyllä kauniit vaatteet! Joululahjat on täällä vielä vaan suunnitelmissa, kun alle kuukauden ikäinen kuopus on vienyt kaiken huomion. :) Ehkä lahjakortti helpottaisi näitä pähkäilyjä. ;)
    jossukka@outlook.com

    VastaaPoista
  49. Ihania! Nuo värit, nam <3 omat lahjaompelukset on pahasti kesken.. mutta suunnitelmissa on nuken vaatteita ja kestovanulappuja. Onneksi vielä on hyvin aikaa.
    -Henni
    Mukana arvonnassa henniko ( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  50. Upeita! Noshilta tulee koko ajan toinen toistaan upeampia kankaita ja kuoseja! Ihanat yhdistelmät sinulla kyllä. Täällä kans toiveissa surautella jotain pukinkonttiin. Emmi.ylikoski@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Niin suloisia ompeluksia! Mielestäni itse tehdyt lahjat ovat parhautta, joten täälläkin yritetään väkertää niin paljon itse kuin suinkin ennätetään& vaan keksitään ideoita :) paivi.vallius@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Ihania vaatteita ihanista kankaista! milla.enstrom@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Ihania! Mukana arvonnassa!

    nanuma67@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Ihania vaatteita.. Mukana arvonnassa..
    j.lyyluoma@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Ihanat setit! Joululahjasuunnitelmia piisaa vaikka ja kuinka, joten pistäpä arpoen niitä kankaita tähän suuntaan! :)

    VastaaPoista
  56. Suloisia vaatteita! Yksivärisen ja kuviollisen kankaan yhdistäminen toimii hyvin. Erityisesti pidin pienistä yksityiskohdista kuten käännettävistä hihan-ja lahkeensuista. :) Joululahjoja olen kiireen vuoksi ostanut kaupoista, mutta suunnitelmissa olisi myös itse valmistaa lapsille perinteisesti yöpuvut. Mikäs sen ihanampi päätös aatolle kun pukea uusi lämmin ja pehmeä yöpuku päivän päätteeksi.:)
    -Sindy- ikonens84@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Ihanan harmoniset asukokonaisuudet! Ja tuo farkkucollege on täälläkin muodostunut yhdeksi suosikkimateriaaleista! Pipoja, puffihuiveja ja t-paitoja on ainakin tulossa pukinkonttiin. T. Suvi suvi.m.jauhiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Ihania ompeluksia!

    Joululahjasuunnitelmat on nollissa vielä. Mutta omalla ja kummilapsille varmaan jotain helppoa ja nopeaa ompelusta.

    VastaaPoista
  59. Perheeseemme syntyi elokuussa tyttövauva energisen 3,5-vuotiaan pojan kaveriksi, joten tänä jouluna "mennään sieltä mistä aita on matalin" eli pukinkontti täyttyy lahjakorteista. Lapsia, niin omia kuin tätiytettäviä (yhteensä 8 kpl) "lahjon" sitten peleillä, leluilla ja vaatteilla. Eilen tulikin ilmoitus että ensimmäinen pehmeä paketti pukinkonttiin on saapunut ja mistäs muualta kuin NOSHilta ��

    VastaaPoista
  60. Mukana ollaan! Lahjat on tällä hetkellä täysin hakusessa, mutta toivottavasti alkaa pian selkeytyä lista :)

    VastaaPoista
  61. En ole ennättänyt joululahjoja vielä ajatella, ensin on tehtävä valmista Naisten Joulumessuille Vanhaan Satamaan. Itsenäisyyspäivän iltana sitten lahjatyöt puikoille. Tai paininjalan alle. :)
    Huomenna nähdään Tampereella, otan jonkun keskeneräisyyden mukaan ja etsin sen Bremerin ja meeting pointin.

    VastaaPoista
  62. Tänä vuonna odotellaan joulua kuin kuuta nousevaa. Tosin poikkeuksellisesti se joulu saisi ilmaantua ihan näillä näppäimillä sillä tällä kertaa se tarkoittanee esikoisen syntymää. Varsinaiset muut lahjat annetaan vain lähipiirille ja ovat enemmän tai vähemmän itse tehtyjä. Tosin niidenkin valmistuminen odottaa että taiteilijan oleellisin apuväline suvaitsisi saapua valoon ja painaisi jalkansa posliinilaattaan.
    suvi . vilja a gmail . com

    VastaaPoista
  63. Ihania yksityiskohtia! Eilen saatu joululahja suunnitelmat valmiiksi ja osa jo tilattuakin! :) Mukana arvonnassa myös olen ;) h_myy@msn.com

    VastaaPoista
  64. Muutama joululahja on tullut vuoden mittaan ostettua lapsille alennuksella. Lisäksi tiedossa on ainakin lapastehdasta :)

    VastaaPoista
  65. Mukana arvonnassa, joululahjat ovat vielä tässäkin vaiheessa täysi mysteeri...

    VastaaPoista
  66. Ihanat yhdistelmät :) haluan olla aikainen lintu, joten kaikki lahjat on suunniteltu. Osa pitää vielä toteuttaa :)

    HaileyL

    VastaaPoista
  67. Mukana arvonnassa, joululahjoiksi on valmistumassa mm. neulottuja joogasukkia sekä itse tehtyjä herkkuja:) oona.telkki(at)luukku.com

    VastaaPoista
  68. Ehdottomasti arvonnassa mukana! :) Pari neulottua lahjaa pitäisi tässä vielä saada valmiiksi ennen joulua. Jokunen lasten koossa ja yksi aikuisten koossa...

    VastaaPoista
  69. Mukana arvonnassa. Joululahjat vielä pahasti kesken.
    malla.koivukangas@luukku.com

    VastaaPoista
  70. Ihania kankaita, ehdottomasti mukana! :)
    timanttikaulapanta@gmail.com
    -KooJiiPee

    VastaaPoista
  71. Ihania ompeluksia! Haaveissa ois kirjoa keittiöpyyhkeisiin koristeita joululahjaksi.

    VastaaPoista
  72. Ihanat setit! Meillä jää tänävuonna joululahjat vähiin, sen verran tiukille veti talous. Herkutellaan sitten niitä jouluruokia lahjojenkin edestä :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Lahjat vielä mietinnän alla. :) ihanat ompelukset!
    Jenni/ristiluomajenni@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Oih! Nämä ovat ehdottomasti suosikkini koko blogi-tourin tuotoksista! Todella makeita vaatteita. Ostin tänään ensiMmäiset lahjatarvikkeet koruihin. Kavereille teen aina jotain pientä itse ja lapsille maltillisesti lahjoja, kun molemmilla on synttärit lähellä joulua.

    VastaaPoista
  75. Ja siis mukana arvonnassa! norppastiina at gmail.com

    VastaaPoista
  76. Mukana ollaan, hieno arvonta!
    mikatuomas555@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Ihania vaatteita! Ja tietty mukana arvonnassa. saanamy@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Söpöjä vaatteita olit tehnyt :) Joululahjasuunnitelmat on vielä ihan auki. Mukaan kivaan arvontaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  79. Ihania! Tuo kuosi ihan huutaa joululahja-inspiraatiota :D mukana arvonnassa! madambcblog at gmail com

    VastaaPoista
  80. Mukana kuin se kuuluisa pukama! :) lamimmiita(at)gmail.com

    VastaaPoista
  81. Ihania vaatteita pikkuisille ja kiva että äiditkin saivat jotain :) Itse olen vasta suunnittelemassa lahjoja.

    VastaaPoista
  82. Ihania! Mukana arvonnassa :) hannimaria85@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Mukana! Joululahjasuunnitelmissa on kasa ommeltuja lapasia koko suvulle ja hoitotädeille päiväkotiinkin.
    liina-maija(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Hurmaavia ompeluksia!
    Omat joululahjasuunnitelmat ovat vielä ihan auki. Pitäisi nyt ryhdistäytyä niiden suhteen

    VastaaPoista
  85. mukana! indeterminates ät hotmail.com

    VastaaPoista
  86. mukana ollaan :) Joululahjat on lähes kaikki jo ostettu. :) jensuli88@netti.fi

    VastaaPoista
  87. Ihania vaatteita pikkuisille! Pukkitoiveita pyritään toteuttamaan niin omien kuin lähipiirinkin lasten lahjoissa. Osa jo hankittu.

    - Tanja H.
    tanjuskat@netti.fi

    VastaaPoista
  88. Mukana arvonnassa! :) Upeita vaatteita olet ommellut. Joululahjasuunnitelmat sisältää vaatteita ja leluja. :) Sari R. sari.j.raiha@gmail.com

    VastaaPoista
  89. ihanat samisteluvaatteet teit molemmille lapsukaisille ja huivit oli myös kivat. Meillä lähipiiri saa enimmäkseen itsetehtyjä lahjoja ;)

    VastaaPoista
  90. Mukana arvonnassa! Hienoja vaatteita, omat joululahjasuunnitelmat vielä aika auki :) kihti9 at yahoo.com

    VastaaPoista
  91. Mukana arvonnassa! Joululahjasuunnitelmissa on ainakin sukkia, mutta suunnitelmat on vielä aika alkutekijöissään :)

    VastaaPoista
  92. Haluaisin tehdä mahdollisimman paljon itse joululahjoja ja ommeltavaksi tulisivat ystävälle työvälineeksi lorupussi ja siskolle lankapussi. Lisäksi olisi hienoa tehdä äidille ja isälle yhteensopivat paidat.

    VastaaPoista
  93. Kivan yksinkertaiset. Oikeastaan tykkään eniten tämmösistä missä kuosille on annettu tilaa. Kototekoblog@gmail.com.

    VastaaPoista
  94. Mukana arvonnassa! Todella kivan näköisiä vaatteita! Muutama sukka on jo neulottu lahjaksi, mutta loput lahjat taidan hakea ihan kaupasta :)
    anni.monttinen@gmail.com
    -Anni

    VastaaPoista
  95. Olen tutustunut Noshin vaatteisiin vasta suht hiljattain, ovat aivan ihania! Lapselle olen tehnyt hankintoja ja pitkästä aikaa olen raaskinut tilata jotain itsellenikin :) Olen mukana arvonnassa ehdottomasti! Ja joululahjoista: niitä olen hankkinut pikku hiljaa alkusyksystä lähtien alennusmyynneistä ja aina sopivan lahjan eteen tullessa. Kierrätyslahjojakin kannatan ja sellaisen ottaisin mielellään itsekin vastaan. Parasta olisi kuitenkin voittaa jotain Noshilta... ;)

    paivi.kaanta@gmail.com

    -PäiviKoo

    VastaaPoista
  96. Tänä vuonna sovittu että annetaan jokaiselle yksi lahja joten vielä on mietinnässä lahjat. Yleensä kaikille on lähtenyt itsetehtyä mutta kahden pienen pojan kanssa taidan ostaa kaupasta jotain ihania suomalaisia lahjoja. Siljakujala81@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Ihanat vaatteet ja suloiset lapset! Mukaan arvontaan :)

    VastaaPoista
  98. Joululahjoja ei osteta tänä vuonna, käytämme rahat lomamatkaan. =) sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  99. Hmh, onkohan vika mun koneessa kun ei nuo noshin pdf-kaavat aukene... pitänee yrittää myöhemmin uudelleen.
    Kerrankin aloitin joululahjojen valmistelun jo ajoissa, mutta ainahan mä silti sen viimehetken kiireen saan aikaan, kun näitä ideoita tulvii enemmän kun ehtii toteuttamaan. Villasukkavoittoista on ollut tähän mennessä...
    htiitu (at) gmail.com

    VastaaPoista
  100. Hillitön neuloosi on iskenyt syksyn aikana, joten jouluksi sukkaa ja tumppua on tiedossa! :)
    - Maria, rouskumaria at hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Lahjasuunnitelmat ovat osaltaan vielä auki. Jotain itsetehtyä ja jotain ostettua, hillityllä meiningillä mennään :)

    VastaaPoista
  102. Mukaan arvontaan :)
    scrantasalo@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Arvonnassa mukana. :) Joululahjaksi on tekeillä villasukat ja varrelliset huopatossut, lisäksi olisi harmaata fleecekangasta odottamassa vielä kohtaloaan. Muuten sitten mennään varmaan perinteisellä suklaalinjalla. :)

    sonyhilu@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. hommat levällään niinku yleensä! messuilta tarttui sentään tänään matkaan jotain, saa nähdä mitä syntyy.
    ihania ompeluksia ihanista nosheista

    VastaaPoista
  105. Kauniit samisteluvaatteet tosiaan! Joululahjasuunnitelmissa olisi hieman neulottua ja myös ommeltua lahjusta, mutta saapas nähdä jääkö suunnittelun asteelle :) onneksi kuitenkin joulumarkkinoilta saa myös mukavasti muiden tekemiä käsitöitä sinne pakettiin, jos oma aika ei anna periksi,

    VastaaPoista
  106. Mukaan arvontaan :)
    scrantasalo@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Ihanat vaatteet! Joululahjoista ei ole vielä tietoakaan :)
    Mukana arvontaan

    VastaaPoista
  108. Hauskat tiimivaatteet! Lahjasuunnitelmissa on mm. jotain ommeltua. Lapsille ihan perusvaatetta. Esikoinen on kovin hurahtanut palomies ja -autojuttuihin sekä työmiesjuttuihin, joten hänelle -on kaupasta haettu siihen liittyen lelupaketit. Vielä pitäisi keksiä pienemmälle muksulle jotain järkevää :)

    VastaaPoista
  109. Ihania kankaita! Vielä ei lahjoja löydy, pitää niitä alkaa tässä piankin jo miettimään.
    Henna - hensku.hensku@outlook.com

    VastaaPoista
  110. Ihania kätten töitä. Varmasti tulee käyttöön. Lahjasuunnitelmat melkein valmiina. Jotain pientä, mukavaa ja toivottua perheen pienimmille. Mukana arvonnassa! rusetiina@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Lahjasuunnitelmia ei ole vielä ollenkaan! Tarttis jo kehitellä...

    VastaaPoista
  112. Tykkään näistä vaatteista! Joululahjojen suhteen otin haasteen vastaan ja pakettiin päätyy entistä enemmän suomalaista ja käsintehtyä :) anu.pietilanaho[at]gmail.com

    VastaaPoista
  113. Ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  114. Niin söpöjä vaatteita! Meillä joulupukin paja on jo suunnitteilla. Olen todennut että sellainen, mikä ajan kanssa tuhoutuu on parasta - eli jotain syötävää :)

    Annemariemilia@gmail.com

    VastaaPoista
  115. Suunnitteilla kaverille neuleprojektipussi, toiselle taas siilinmuotoinen nuppineulatyyny! :)
    meripihka butnothingsallivegot@luukku.com

    VastaaPoista
  116. Tyylikkäät setit sekä lapsille että äideille! Nuo huivit ovat hyvä lahjaidea!

    VastaaPoista
  117. Ihania ompeluksia jälleen! Joka vuosi suunnittelen että teen lahjoja itse ja joka vuosi päädyn kaupantätien tekemiin.. Jospa tänä vuonna olisi poikkeus :)

    VastaaPoista
  118. Mukana arvonnassa. Ihanat asut molemmilla lapsilla :) elina.kuningas@gmail.com

    VastaaPoista
  119. Lahjat on vielä hankkimatta, mutta ainakin omille tytöille olis jotain tarkotus tehä ite, ehkä leikkikeittiöön lisää virkattuja herkkuja :)

    VastaaPoista
  120. Lahjoja olisi aina mukava tehdä itse, mutta aikaa ei juuri ole. Ehkä neulon kuteesta pannulappuja. Pitkälti lahjat tulee ostettua.

    VastaaPoista
  121. Iiihanat asut! :) joululahjat on vielä kaikki hankkimatta ja myös miettimättä. Perinteisellä tyylillä viimeisten viikkojen paniikkihankinnat :D

    VastaaPoista
  122. Wau miten ihania! Joululahjat alettu hankkia jo kesäkuussa, että kiire ei pääsw yllättämään :D outi_te@hotmail.com

    VastaaPoista
  123. Ihania yksityiskohtia! Lahjoissa llisi tarkoitus panostaa itse tehtyyn eli ompelukone pitäisi laittaa laulamaan! Itselle toiveissa olisi saumurin hankinta eli saa nähdä, muistaisiko Joulupukki jo vähän etukäteen...

    VastaaPoista
  124. mukana arvonnassa, ja ihania kuoseja (taas).

    VastaaPoista
  125. Eilen leikkelin läjän pikkutyttöjen joululahjamekkoja. Pari iltaa ompeluun ja pehmeät paketit ovat valmiit. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  126. Kauniita kankaita ja hienoja asuja niistä tehty.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  127. Mukana arvonnassa :) Jotain käsintehtyä joululahjoihin tulossa :)

    VastaaPoista
  128. Ihana arvonta! Yhdet farkkutossut olen tehnyt joululahjaksi, mutta muuten on vielä aivan auki, miten muistan läheisiä.

    VastaaPoista
  129. Mukana arvonnassa �� teea_r@hotmail.com

    VastaaPoista
  130. Mukana!!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  131. Ihanat asut ja oma vauvakuume sen kuin kasvaa! Arvontaliput mukana tässä huikeassa arvonnassa! :)
    Sivonnii(at)Gmail.com

    VastaaPoista
  132. Ihanat ja suloiset pienet mallit :)
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  133. Onpa ihanat asut! Olen vasta joku aika sitten löytänyt huipun blogisi, ja saanut hyviä ideoita ompeluun. Kiitos! Pitkän aikaa on mennyt itselläni ilman aikaa käsitöille, mutta nyt sitä on viimein löytynyt lasten kanssa kotona ollessa. :) Tuollaisista kankaista olisi mukava päästä jatkamaan, eli arvonnassa mukana. Esikoisen (ja äidin) joulutoive on CD-soitin lapsen omaan huoneeseen, jotta muksu saa kuunnella Robinia niin paljon kuin haluaa myös pienemmän päiväuniaikaan. :D -Tiina H

    VastaaPoista
  134. Ihanat asut pienillä! Täällä ajatuksena ommella pienelle sormiruokailijalle jotain kaapua, kun pelkkä ruokalappu ei oikein riitä estämään sotkuja :)
    Arvonnassa mukana!

    annilehto@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Ajattelin tehdä villasukat äidille veljelle ja isälleni joululahjaks!
    T. Tinna ja sähköposti on:
    tinna.pehkonen (at) gmail.com!

    VastaaPoista
  136. Pojalle olisi tarpeen ostaa isojen poikien sänkyyn isommat pussilakanat ja peitto.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  137. Ihanat vaatteet olet ommellut, kunpa olisin joku päivä itsekin yhtä taitava. En ole muuten vielä juurikaan miettinyt joululahjoja, toki pari joululahjaa omille lapsille on jo ostettu alennusmyynnistä. Jotain itsetehtyä olisi tavoitteena saada pakettiin tänäkin jouluna :)

    VastaaPoista
  138. Osallistujajonon jatkoksi kiilaan minäkin toiveikkaasti! :) Joululahjoja on muutamia kertynyt kaappiin odottamaan (mm. Noshin vaatteita ja pieniä sisustusesineitä), mutta kiire tulee taatusti loppumetreillä. :|

    hiudipii at gmail.com

    VastaaPoista
  139. Tarkoituksena on taas tehdä kimara perinteisiä villasukkia, ja valokuvakalentereita, ja ja ja... saa nähdä mitä sitä näin vauvavuotena saa muuta aikaiseksi. Haaveilen kyllä Noshin kankaista ja jos saisi jotaint tehtyä yllärinä miehelle ja vaikka vauvalle..
    Kirjoitteli Kattinka (kattokassinen007 (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  140. Mahtavia ompeluksia täälläkin. Joululahjoista ei vielä tietoakaan. Ehkä pitäs jo miettiä... Terkuin Mari

    VastaaPoista
  141. Joululahjaksi suunnitelmissa ja työn alla itse neulottua ja himmeleitä :)

    VastaaPoista
  142. Joululahjoiksi ajattelin pääasiassa ostettua, mutta jotain itse tehtyäkin mukaan sujahtaa!
    Ihana arvonta!
    aamuntytto@gmail.com

    VastaaPoista
  143. Ihanat vaatteet! :) Kummilapset saa tänä vuonna paketeista Noshia :) Omien Noshit oli pakko jo saada etukäteen päälle :D nim. Marja (marja.mikk@gmail.com)

    VastaaPoista
  144. Joululahja suunnitelmissa tehdä Elsa-prinsessan mekko 2,5 vuotiaalle fanille. ((veeramanninen88@gmail.com)))

    VastaaPoista
  145. Mukana! :) En ole oikein juuri vielä alkanut miettiä joululahjoja.

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  146. Ihanat setit! Jouluksi olisi tarkoitus ommella tai muuten itse tehdä muutama lahja. Armahdan itseäni ja ostetaan loput! :)
    karhapaa.ml(at)gmail.com

    VastaaPoista
  147. VOi mita ihanuuksia! Niin nuo ommelut setit seka uutuuskankaat. Ja joululahjatehtaassa on lahinna kilissyt puikot ja koukku viuhunut. Muutama tuubihuivi on myos listalla. Voisi sita muistaa vaikka itseaankin tuubihuivilla. :D ina(at)xenway.com

    VastaaPoista
  148. Kivoja kankaita ja vaatteita ! Joten mukana arvonnassa (sannavirt@gmail.com )

    VastaaPoista
  149. Nosh-kankaista valmistui juuri elämäni ihkaensimmäiset itsetehdyt vauvanvaatteet :) Blogisi toimii aivan ihanana inspiraation lähteenä! (rajala.tiina(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  150. Alkaa joululahjat olemaan jo kasassa. Ellei ideoita tule vielä lisää ;) (eveaakkula@gmail.com)

    VastaaPoista
  151. Ihania ihania kuoseja! Ja nuo värit! Joululahjat aion tehdä itse neuloen tai ommellen... Kiire tulee! :D

    VastaaPoista
  152. Tosi kauniit vaatesetit, tykkään :) Oli tosi mukava nähdä eilen! Kiitos, kun järkkäsitte bloggarien tapaamisen.

    VastaaPoista
  153. Onpa kauniit kuosit ja niihin sopivat vaatteet!
    Blogisi on kyllä melkoinen ideapankki! To do- listani ei taida koskaan päästä valmiiksi asti, sillä löydän sinne kokoajan uusia (kässä)projekteja..

    Joululahjat ovat jo hyvällä mallilla. Enää puuttuu muutamia itsetehtäviä lahjoja, kuten kalenteri ystävälle ja esiliina tyylistään tarkalle & ruoanlaittoa rakastavalle miehelle..

    linntuiätgeemailpistecom

    VastaaPoista
  154. Pukinkonttiin teen lapsille vaatteita ja aikuisille lapasia ja pannumyssyjä :) Ihania vaatteita olet tehnyt!

    VastaaPoista
  155. Mukana arvonnassa! :) Joululahjat ovat vielä pohdinnassa, mutta täältä on jo saanut ainakin muutaman idean toteutettavaksi! katjuski1@hotmail.com

    VastaaPoista
  156. Joulupukin pussiin on menossa yksi takki, peitto ja sukkia!
    elotaija(at)gmail.com

    VastaaPoista
  157. Joululahjaksi on suunnitteilla mekkoja ja sukkia =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Mukana arvonnassa! Tykkään ommella omalle taaperolle vaatteita ja NOSHin verkkokauppa on tullut tutuksi. :)

    marjut2005@hotmail.com

    VastaaPoista
  159. Kävin ihailemassa kankaita ja suunnittelemassa kaikenlaista.. ❤ ompelukärpänen puraisi! Mukana ollaan siis :)
    Snowterre@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. Pipoja ja leggareita ainakin osaisin tehdä ja ehkäpä pari tuubihuiviakin :)

    kotitonttu44@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Ihania juttuja olet taas ommellut! Aikaisemmasta postauksestasi innostuneena vierailin Viljamin puodissa kangasostoksilla ja ompelin omalle pojalleni (6kk) ja naapurin ihanalle pojalle (9kk) paita ja peppu-henkisesti joululahjat.

    Olisipa kiva voittaa Noshin lahjakortti. Monesti olen heidän sivuillaan vieraillut ihastelemassa kankaita.

    Kiitos kivasta blogista!


    rosa.a.nyberg@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Oikein mukavia arkivaatteita sinullakin valmistunut!
    Itsellä joululahjat tulevat kaupoista/käsityöpuodeista, ompelukone ja saumuri eivät ole ystäviäni ^_^

    -Päivi K.

    VastaaPoista
  163. Oi oispa ihana lahja pukinkonttiin :)

    viivi.jaaranen@gmail.com

    VastaaPoista
  164. Ihania ompeluksia! <3
    Mukana arvonnassa. Joululahjat ovat vielä vähän vaiheessa, mutta tästä blogista bongasin kivoja ideoita :)
    auringonlapsi80 (@) jippii.fi

    VastaaPoista
  165. Joululahjaksi teen tänä vuonna villasukkia. Toivottavasti saajat ilahtuvat.
    Laura
    larde_@hotmail.com

    VastaaPoista
  166. Hei! Kivoja vaatteita olet ommellut ja ihana ajatus tehdä myös ystävälle <3. Noshin kuosissa on mukavasti jouluhenkeä, mutta sopii myös joulun jälkeen. Tuubit on loistava idea nopeisiin joululahjoihin, kiva kuosi ja saumuri surraamaan :). - Hannemaarit- hannemaaritrasanen@gmail.com

    VastaaPoista
  167. Minulla lahjaompelut vasta suunnitteluasteella, mutta pitää luottaa että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ihana idea ommella myös ystävälle!

    Piia.Luukkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  168. Mukana arvonnassa! En ole vielä miettinyt joululahjoja ollenkaan! :D t. Kirsikka ( kirsipuu@netti.fi )

    VastaaPoista
  169. Arvontaan mukaan!!!! Hyvälle ystävälle oli suunnitelmissa tuommoinen tuubihuivi tekaista ja lapsille onkin jo jotain pehmeetä pukinkonttiin NOSHilta tilattukin. (sonja.ollila@gmail.com)

    VastaaPoista
  170. Voi ehdottomasti mukaan arvontaan, mä oon jo miettinyt lahjat valmiiksi, osa listalta on itsetehtyä, osa ostettua, mutta semi ajoissa ollaan. Noshin kankaista ommella hurauttelisin ainakin yhden lahjan! :) jasmiinakk@gmail.com

    VastaaPoista
  171. Ei oikein oo suunnitelmia, mutta jospa ne tässä selkiytyis. Ens viikonloppuna laneilla ois tarkotus lahjuksia leikellä valmiiksi. Jotain yökkäriä varmaan ainakin.

    Pape84 at gmail.com

    VastaaPoista
  172. Joululahjoja on tullut hankittua pitkin vuotta mutta jännästi nuo ommeltavat joululahjat ovat vielä kankaina hyllyssä... jospa sitä kohtapuolin alottaisi niidenkin ompelun...

    VastaaPoista
  173. Tyylikkäitä vaatteita. Suunnitelmia on, toteutusaikataulu vähän mättää. Olispa vuorokaudessa enemmän aikaa. Arvonnassa; huhtihippu(a)yahoo.com

    VastaaPoista
  174. Ihania vaatteita! Kelpais meidänkin lapsille! Itse odotan eniten ennen joulua valmistuvaa uutta keittiötämme. Kelpaa jouluna nautiskella jouluherkkuja uudessa keittiössä... ♡

    VastaaPoista
  175. Mukana arvonnassa! Joululahjat mietinnässä vielä :) tiia.kaikkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  176. Mukaan arontaan, joululahjoja on mietitty koko vuosi, joten extra kivaa pitäisi olla luvassa joillekkuille.

    VastaaPoista
  177. Joululahjoiksi läheisille menee heidän itse toivomiaan juttuja tai muuta pientä tarpeellista, esim. kässämessuilta bongattuja saippuoita.

    talvilapsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  178. Aikeissani on tehdä mahdollisimman monta joululahjaa tänä vuonna itse, ommellen ja neuloen.

    VastaaPoista
  179. Mulla on suunnitelmissa neuloa "jotain pientä" ainakin osalle kummilapsista. Luultavasti ihan sukka-/lapas-/pipolinjalla mennään. Jos arvonnassa kävisi tuuri, niin tulisi varmasti jotain simppeliä tulisi myös ommeltua pukin konttiin! :) (Ja jos tuuri käy, niin osoite on saara.e.vuolle (ät) gmail.com.) Nuo Noshin kankaat on kyllä kerrassaan veikeitä. Kiitos ihanasta, mielettömän inspiroivasta blogista!

    VastaaPoista
  180. Toivon, että ehdin ja jaksan ommella vielä jotain pientä lahjaksi. Inspiraatio puuttuu, kun ei ole mitään kivaa kangasta valmiina..:/
    -Blimba
    blimbalinda(at)gmail.com

    VastaaPoista
  181. Voi vitsit, miten ihanat tiimivaatteet! Sekä lapsilla että äideillä. ;) Mä aina haluisinkin lapsille jotain samanlaista mutta kuitenkin erilaista. :D Itsellä siis poika 4v ja tyttö 1v. :)
    Joululahjaideat vielä hieman auki. Mutta kirjoja ainakin kummilapsille on ostettuna. :)
    hanna.m.salmi@gmail.com

    VastaaPoista
  182. Aivan ihania ompeluksia ja kankaita. Joululahjaksi lähtee vielä suunnitteluasteella olevia askarteluja, kransseja ja lyhtyjä jne :) kiire tulee!
    Norde
    noorahe86@gmail.com

    VastaaPoista
  183. Vau mitä ihanuuksia sait ommeltua! Harmi ettei törmätty messujen vilinässä (:

    VastaaPoista
  184. Tämä on ollut kyllä todella inspiroiva tempaus teiltä blogin kirjoittajilta ja Noshilta.
    Niin ja niitä joululahjaideoita...melkein kaikki on jo valmista, mutta vähän puutöitä pitäisi vielä lasten kanssa tehdä...tyynyjä lapsille, jouluseimeä suvun vanhimmille, wc kylttiä ystävälle :D
    - Hilkka (hilu_h@hotmail.com)

    VastaaPoista
  185. Mukana arvonnassa! Joululahjoja en ole vielä ehtinyt miettimään, kun on kotiprojekti niin levällään. Jospa vaikka ompelisin itselleni (ja kanssa-asujille) verhot ja rakentaisin vihdoin lamput kaikkiin huoneisiin...

    VastaaPoista
  186. Pukinkonttiin on menossa niin neulottua kuin ommeltua, sekä jotain kaupastakin ostettua. Lahjojen mietintä on jo hyvällä mallilla ja osa ollut jo kesällä valmiina :D

    VastaaPoista
  187. Voi kuinka söpöjä!!! Kaikkea suunnittelen mutta saa nähdä mitä ehtii toteuttaa. Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  188. Legoja löytyy meidän paketeista, ne on jo hankittuna kun oli niin helpot. Kaikki muu onkin vielä avoinna..

    Nimim. marikahen
    maryska@suomi24.fi

    VastaaPoista
  189. lahjaksi lähtee suunnittelemiasi lintuheijastimia!

    VastaaPoista
  190. Vilske on ihana kuosi. Mahtavia vaatteita olet saanut aikaan.

    VastaaPoista
  191. Hirmuisesti haluttaisi ommella jotain lahjuksia mutta pää lyö tyhjää, mikä olisi nopeaa ja pientä ja kivaa. tuo tuubihuivi voisi kyllä olla varteenotettava vaihtoetho :)
    -Laura
    laura.huhtinen@gmail.com

    VastaaPoista
  192. Aion tehdä tänä jouluna itse lähestulkoon kaikki joululahjat, suunnitelmissa mm. herkkupusseja, huopakransseja, karkkikuusia jne. :)
    - Minka

    (minkaahola@hotmail.com)

    VastaaPoista