2015/09/29

MESSULIPPUJEN VOITTAJAT
Hei teitähän oli aivan mukavan kokoinen joukkio tavoittelemassa lippuja Seinäjoen käsityömessuille! Vastausten mukaan messuilta te haette insipaariota, materiaalia, ideoita, valmiita tuotteita, potkua joululahjapajaan, messufiilistä, löytöjä, lankaa, messutarjouksia, uusia tekniikoita ja käsityön uusia tuulia, metrilakua sekä kauniita esineitä. Ja tietenkin monet olivat menossa näkemään ja hypistelemään matskuja livenä, tapaamaan tuttuja sekä muita saman henkisiä ja ihailemaan suomalaisia käsityöyrittäjiä. Yksi kommentoija kertoi myös, että messuilla tulee usein fiilis, että mähän voin tehdä mitä vaan! Se on onkin ehkä parasta mitä messuilta voi mukaansa saada!Luotto onnettareni True Random Number Generator arpoi ystävällisesti voittajiksi tällä kertaa Camillan ja Helunan. Heille lähtee tänään liput postissa. Onnea kovasti voittajille :)

Kiitos kaikille osallistujille! Toivottavasti messuilla tavataan! Mulla ois vielä Millin body ompelematta ja itelle tunika tekemättä messuvaatteiksi. Kiire tulee, sillä messut on ihan just kohta pian!!

-hanne

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! :) Harmi, ettei onni suosinut meikäläistä. Toisaalta, tuonne Seinäjoelle olisi ollut melko paljon matkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis niin kiva jakaa kaikille teille liput :D Mutta joo, kyllähän nuo vähän järjestelyjä tuohtakin vaatii nuo messumatkat, jossei nyt ihan naapuripitäjässä ole. Toivottavasti pääset jollekkin muulle messulle :)

   Poista
 2. Kiitos kiitos! Tässähän samalla säästyy ihan kiva määrä rahaa enemmän messuostoksia varten! :) Olispa jo viikonloppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Saahan tuolla jo jonkusen lankakerän :) Mukavia messuja! Nehän on jo just!!

   Poista